■ فــــونــت بـــــانــــــک ■

KhalijefarS

New Member
ممنونم . راستی نگفتی این 1400 فونت عربی هم استاندارد هستن؟ میشه نمونه چند تاش رو بذاری ببینیم ؟

Shouli

Active Member
ممنون میشم اگه با عکس بزارین ... اخه دانلود میکنیم میبینیم اونی که تصور میکردیم نیست ! ؟ @

مرسی

aj-graphic

Member
سلام عزیزان فونتی می خواستم که نوعی از یاقوت هست ولی نقطه ها رو درشت تر از توشته و به صورت لوزی مشکی هست!! فکر کنم بااین توضیحات منظوره من رو فهمیده باشید.اگه لطف کنید سریعتر بذارید ممنون می شم نیاز فوری دارم

aj-graphic

Member
اینم فونت پلی استیشن که به درد کارهایی میخوره که مربوط به بازی هست!
http://www.fontsfa.com/download/Getting.aspx?fn=Y2F0dWxsX3JlZ3VsYXIudHRm

591.png

M O J I X

Member
ممنونم . راستی نگفتی این 1400 فونت عربی هم استاندارد هستن؟ میشه نمونه چند تاش رو بذاری ببینیم ؟

استاندارد چي ؟ فونت هاي عربي قابل تايپ در قالب عربي هستن و چهارحروف فارسي رو ندارن .....:-?
در مورد نمونه تمام اين 1400 فونت از اين سايت جمع آوري شده اند مي توانيد نمونه ها رو ببينيد و دانلود کنيد

ne_designer

Member
mojix جان اين فايلرو كه گذاشتي مشكل داره
اما فونتاي خيلي جالبي هستن
اگه مي شه خوبشو بذار
دمت گرم حاجي

M O J I X

Member
mojix جان اين فايلرو كه گذاشتي مشكل داره
اما فونتاي خيلي جالبي هستن
اگه مي شه خوبشو بذار
دمت گرم حاجي

عزيز من فايل پيوست شده رو دانلود کردم هيچ مشکلي نداشت :neutral::eek:

ne_designer

Member
آقا پيغامي كه موقع استخراج فايل مي ده اينه
بايد چيكار كنم من؟

پیوست ها

• 0000.jpg
    0000.jpg
    264.2 کیلوبایت · بازدیدها: 18

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
ne_designer من نتونستم عكس شما رو باز كنم ولي گمون كنم اگر فايل پيوست رو يه بار ديگه با دانلود منجر دانلود كني درست بشه. اين ارور از طرف winrar هست و معنيش اينه كه فايل كامل و درست دانلود نشده.

mahoo painter

مدیر انجمن گرافیک وکتور
ne_designer من نتونستم عكس شما رو باز كنم ولي گمون كنم اگر فايل پيوست رو يه بار ديگه با دانلود منجر دانلود كني درست بشه. اين ارور از طرف winrar هست و معنيش اينه كه فايل كامل و درست دانلود نشده.

فایل پیوست باز نمیشه
hanghead.gif
4tao0a8.gif

M O J I X

Member
فايل پيوست شده اصلاح شد

فایل پیوست باز نمیشه :sad:

سلام
این فایل زیپ شده موقع آنزیپ ارور میده
:sad:

بيشتر فايل ها يي رو به من در پست ها گذاشتم به صورت 7z بوده (حجم پايين تر دانلود و آپلود راحتر )
و به خاطر اينکه بتونم اين فايل ها رو پيوست کنم پسوندشونو به Rar تغيير دادم که هر دو فرمت توسط WinRAR پشتيباني ميشود.....

به شما توصيه مي کنم از آخرين نسخه WinRAR و 7zip استفاده کنيد تا در استخراج فايل ها مشکلي نداشته باشيد
winrar 3.7 يا 7zip 4.48 :oops:

moab

Member
با سلام//
|| کسی فونتای فارسی که با indesign cs 2 درست کار کنه داره
مرثی

جدیدترین ارسال ها

بالا