mahmood_mn
Active Member
سلام . از این مدل بک گراند می خواستم که بیشتر در عکاسی کاربرد داره . دوستان اگه می شه راهنمائیم کنید .
آخرین ویرایش:
سلام . از این مدل بک گراند می خواستم که بیشتر در عکاسی کاربرد داره . دوستان اگه می شه راهنمائیم کنید .
می تونید از صفحه های Grunge با مود لایه Overlay هم یک چیزی مثل این بسازید
موفق باشید.
عكس gif با كيفيت (بزرگ) از پرچم ايران مي خواستم .
فقط ، حتما متحرك باشه .
ممنون
[SOBHAN];712828 گفت:عكس gif با كيفيت (بزرگ) از پرچم ايران مي خواستم .
فقط ، حتما متحرك باشه .
ممنون
موفق باشيد
محمد حسين
اساتید محترم سلام
من خودم یه مجموعه وکتوری جمجمه دارم ولی دنبال چند تا عکس قشنگ و ترجیحا ترسناک جمجمه می گردم
لطفا یه زحمتم برا این داداشتون بکشید ممنون
من یه عکس میخوام که زیر آب و سطح آب و بالای آب رو از کنار نشون داده باشه یعنی لنز دوربین نصفش زیر آب باشه نصفش بالای آب <
ممنون میشم اگه با رزولوشن بالا باشه اگه خیلی هم رزولوشنش پایین نبود عیبی نداره <
سلام به رو ماه همتون دوستای گلم <
من یه عکس میخوام که زیر آب و سطح آب و بالای آب رو از کنار نشون داده باشه یعنی لنز دوربین نصفش زیر آب باشه نصفش بالای آب <
ممنون میشم اگه با رزولوشن بالا باشه اگه خیلی هم رزولوشنش پایین نبود عیبی نداره <
مرسی ... منتظرما ........... <<
مرسی نرگس خانوم اما من یه دونه میخوام که کاملاً طبیعی باشه و رزولوشن بالایی داشته باشه <<من به صورت نقاشی دارم یه میخوای البته خودت میتونی درست کنی اینو نگاه کن
یه دونه هم نقاشی دارم که فکر نکنم به کارت بیاد باز اگه خواستی بگو بفرستم
سلام به رو ماه همتون دوستای گلم <
مرسی ... منتظرما ........... <<