Mandana
Active Member
سلام همگان خوبین؟
غرض از مزاحمت اینکه بالاخره تصمیم گرفتم کارهام رو برای نظرسنجی بذارم...فقط جون بچه هاتون دعوام نکنین
اغلب این طرح ها تائید شده هستن ولی یکی دوتاشون تائید نشدن...خوب شروع می کنم
اول کارهای نوروزی رو میذارم و بعد بقیه رو:
این کار برای رپسان هستش...طراحی کاراکتر بوده که بعد توی هدر و والپیپر نوروزی و چند جای دیگه خودشون استفاده کردن..خودم به شخصه دوسش میدارم ^.^
این رو باسه عید همینطوری رنگ زدم و سفارش خاصی نیست.میخواستم باسه عید به خاله ام بدم ولی به موقع حاضر نشد :">
بعدی تایپوگرافی عید هست...با کلمه ی صبر.حدود یک هفته وقت برده و سایز آ4..خودم شدیدن عاشق این کار هستم شاید چون زیاد روش وقت گذاشتم :دی
بعدی طراحی کاراکتر برای سایت یاهو سی هستش...هم خودم ازشون راضی بودم و هم سفارش دهنده
این یکی کاور و پوستر برای مهدی دیبوی ( خواننده) قرار بود باشه که تائید نشد و بلکلن عوض شد..باسه همین تغییراتی توش ایجاد کردم و در سایز 90 هستش که قراره بصورت تابلو توی دفتر کارم اویزون کنم :دی
طرحی که تائید شد رو بعد از بیرون اومدن آلبوم مهدی برای نظرخواهی می ذارم ولی العان معذورم
اینهم یک کار شخصی دیگه که فتومنیپ هست برای آهنگ مورد علاقه ام از سیاوش قمیشی به نام چوب خط...
خط می کشم رو دیوار، همیشه روزی یکبار...
اینهم یک کار شخصی دیگه ام باسه آهنگ gary jules به نام mad world
توصیه می کنم حتمن گوش کنین ^.^
اینهم یک فتومنیپ دیگه برای دلخوشی خودم :دی
این هم یک طراحی تی شرت باسه یکی از دوست جانهام...
اینهم یک طراحی کاراکتر برای گالاگولا بود که خوشش هم نیومد
ولی خودم صورتشو دوست دارم گیگیلی شده
طراحی کاراکتر برای چای میعاد...این طرح تصویب نشد و کاراکتر به شخص دیگه ای فروخته شد برای یک کافی شاپ و چایخانه سنتی به اسم خاتون...کارت ویزیت و منو هنوز تکمیل نشده بعدن میذارمشون
و اینهم طراحی کاراکتر دیگه باسه چای میعاد:
طراحی کاراکتر برای سایت رپسانگ..البته چندان هنری به خرج ندادم از روی عکسهای خودشون کشیدمشون :دی
اینهم کاور آهنگ عرفان(خواننده) به نام این خاک
بقیه کارهام با قوانین انجمن جور نیستند و نمی ذارمشون.احتمالن بعدن توی وبلاگم میذارم
منتظر نظرات سازنده همگان هستم و موفق بباشین
غرض از مزاحمت اینکه بالاخره تصمیم گرفتم کارهام رو برای نظرسنجی بذارم...فقط جون بچه هاتون دعوام نکنین

اغلب این طرح ها تائید شده هستن ولی یکی دوتاشون تائید نشدن...خوب شروع می کنم

اول کارهای نوروزی رو میذارم و بعد بقیه رو:
این کار برای رپسان هستش...طراحی کاراکتر بوده که بعد توی هدر و والپیپر نوروزی و چند جای دیگه خودشون استفاده کردن..خودم به شخصه دوسش میدارم ^.^
این رو باسه عید همینطوری رنگ زدم و سفارش خاصی نیست.میخواستم باسه عید به خاله ام بدم ولی به موقع حاضر نشد :">
بعدی تایپوگرافی عید هست...با کلمه ی صبر.حدود یک هفته وقت برده و سایز آ4..خودم شدیدن عاشق این کار هستم شاید چون زیاد روش وقت گذاشتم :دی
بعدی طراحی کاراکتر برای سایت یاهو سی هستش...هم خودم ازشون راضی بودم و هم سفارش دهنده
این یکی کاور و پوستر برای مهدی دیبوی ( خواننده) قرار بود باشه که تائید نشد و بلکلن عوض شد..باسه همین تغییراتی توش ایجاد کردم و در سایز 90 هستش که قراره بصورت تابلو توی دفتر کارم اویزون کنم :دی
طرحی که تائید شد رو بعد از بیرون اومدن آلبوم مهدی برای نظرخواهی می ذارم ولی العان معذورم

اینهم یک کار شخصی دیگه که فتومنیپ هست برای آهنگ مورد علاقه ام از سیاوش قمیشی به نام چوب خط...
خط می کشم رو دیوار، همیشه روزی یکبار...
اینهم یک کار شخصی دیگه ام باسه آهنگ gary jules به نام mad world
توصیه می کنم حتمن گوش کنین ^.^
اینهم یک فتومنیپ دیگه برای دلخوشی خودم :دی
این هم یک طراحی تی شرت باسه یکی از دوست جانهام...
اینهم یک طراحی کاراکتر برای گالاگولا بود که خوشش هم نیومد
ولی خودم صورتشو دوست دارم گیگیلی شدهطراحی کاراکتر برای چای میعاد...این طرح تصویب نشد و کاراکتر به شخص دیگه ای فروخته شد برای یک کافی شاپ و چایخانه سنتی به اسم خاتون...کارت ویزیت و منو هنوز تکمیل نشده بعدن میذارمشون
و اینهم طراحی کاراکتر دیگه باسه چای میعاد:
طراحی کاراکتر برای سایت رپسانگ..البته چندان هنری به خرج ندادم از روی عکسهای خودشون کشیدمشون :دی
اینهم کاور آهنگ عرفان(خواننده) به نام این خاک
بقیه کارهام با قوانین انجمن جور نیستند و نمی ذارمشون.احتمالن بعدن توی وبلاگم میذارم
منتظر نظرات سازنده همگان هستم و موفق بباشین

:دی
خیلی خفن ئه