یک کمی مجید آنلاین دیکتاتور نشده؟!

www.atighe.ir

New Member
آقايان من با كوشا موافقم من يه آي دي داشتم تو سايت كه برام نميدونم چي كار كردين 2 هفته است نميونم با اون وارد بشم اسمش هم shemshad هست از شما ميخوام اينو برام درست كنين كه همه منو با اين نام ميشناسن

siavashmusic

Active Member
خیلی جالبه .. . .
مرسی مجید جان از شما غیر از این هم انتظار نمیرفت

متاسفانه برخی از دوستان فقط میخوان بیان وسط حالا مثبت و منفی زیاد مهم نیست براشون طرف برای مخالف این پست تنکس فرستاده برای موافقم هم تنکس فرستاده حالا توی حرف درست اوکی بده خوبه که !!! برای ... والله چی بگم . . .
یادمه اون موقع که هنوز خیلی از دوستانی که اینجا ادعای منم - منم میکنن داشتن توی یاهو با دختر همسایشون چت میکردن من - تو - او - ما - شما - ایشان داشتیم مشکل از مشکلات کاربرای مجید آنلاین باز میکردیم منظورم وقتیه که پستی باز میشد همین مجید خان اولین نفری بود که پاسخ میداد . . .؟! یادت میاد مجید خان ؟
اما الان برخی از ..... بجای رفع مشکلات فقط میتونند پست پاک کنند و از این موارد (درست و غلطش رو کار ندارم ) چندتا مدیر و ناظم( قبلا توی نسخه PHPBB داشتیم ) مدیر - - - میخواید معرفی کنم که خدایی از وقتی که مدیر شده فقط پست حذف کرده کمک نداشته !!! چند تا ..... میخواید معرفی کنم الان من و چندتا از دوستان دیگه داریم جورشون رو توی انجمن های مختلف میکشیم و پاسخ سوالات دوستان رو میدیم....!

خیلی از دوستان حرفه ای بابت همین سلیقه بازی از این انجمن رفتن . . .(اگه تمایل دارید مثال خیلی بزرگ هم دارم)
نمیدونم شاید دلیلش انتخاب نادرست برخی از مدیران هست ( شاید هم نه .. . باید کسانی که صلاحیت دارند بررسی کنند) . . .
راستی مبنای انتخاب مدیر چیه ؟ طرف یه روز تا شب میشینه 100 تا پست صد من ... .. میزنه تعداد ارسالاتش از 10 میرسه به 110 میاد بالا ادعای مالکیت و آخر Profisional میکنه؟
هر چند گوش شیطون کر تا الان با هیچ مدیری مشکل نداشتم غیر از ....که دوره کل انداختنمون مدیر - - - نشده بود

به هر صورت فکر میکنم اگه قرار باشه به سمت جلو حرکت کنیم و صلابت قبلی مجید آنلاین حفظ بشه حضور مجید خان توی یه بازه زمانی مشخص جزو لاینفکی هست چرا؟ ...
از همین تاپیک میشه فهمید یه مدیر اومد بلاک کرد مجید خان اومد گفت ...نه !!؟ باید ادامه پیدا کنه بازم چرا ...؟ چون فقط مجید خان میدونه چه زحمتی برای این انجمن کشیده و خودش میدونه چه کار بزرگی کرده نه لاغیر ..هیچ کس نمیدونه هر کس هم میگه ... ببخشیدا ببخشیدا ..... میخنده

[highlight]

به هر صورت من با این موارد کار نداشتم و ندارم خیلی افتخار میکنم که فضای معرفت مجید انلاین رو دیدم به اینجا رسیدم الانم اگه میام و پاسخ میدم و مسله طرح میکنم به عشق با وجود های دوره گذشته هست که هر چی دارم از اونها دارم وقتی مجید آنلاین رو شناختم نمیتونستم یه فروم Phpbb نصب کنم اما الان .......

[/highlight]

در پایان هم بنظرم اگه میگیم دموکراسی و برابری بنظرم یه عده قدیمی و پرکار توی مبحث ها و بخش های مختلف فروم رو انتخاب کنیم بعنوان کاندید برای انتخاب مدیریت فروم بقیه کاربران هم بیان رای بدن تا اونوقت دیگه بلانصبت برخی از کاربران نیان بگن این مدیر اینطوری اون مدیر اونطوری

وسلام علیکم و رحمته الله و برکاته
سیاوش عقیلی( SiavashMusic)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سياوش جان از نظراتت ممنونم

در مورد پرهام كه بايد بگم پرهام استاد بنده هستش و خيلي از كارهاي انجمن رو (عملا تمامش رو ) الان اون داره انجام ميده (يعني با كامبيز با همديگه) من زمان باز كردن اين تاپيك از پرهام عذر خواهي كردم چون نميخوام كسي اين برداشت رو بكنه كه من با مديران مشكل دارم . دليل اين قفل كردن اين تاپيك هم اين بود چون اين تاپيك خيلي انتقادي بود امكان منحرف شدن تاپيك بود براي همين پرهام جان زحمت كشيد و اين رو قفل كرد اما من ازش خواهش كردم كه بذاره يك بار يك مطلب مطرح بشه و به آخر برسه كه براي هميشه باشه و هر كسي اعتراض داشت يا سوالي كرد به اين تاپيك ارجاع بديم...

اما در مورد مديران... ببينيد اوايل شرايط ما براي مديران يك سري شرايط خاص بود كه حالا بكژگذريم چيا بودن اما يكيش اين بود كه مدير بايد توي انجمن خودش حتما مقاله قرار بده يا اينكه حتما بايد تمامي سوالات رو جواب بده و هيچ تاپيكي بي جواب نماند. اما الان كمي شرايط فرق كرده.. چون كه مديران زيادي اومدن و رفتن و هستن، خب يك سري مسايل و مشكلات مديران هست كه در جمع كاربران مطرح نميشه و بصورت خصوصي با من و يا بقيه مديران مطرح ميكنند. در نتيجه ما به اين نتيجه رسيديم كه وظايف مدير رو تغيير بديم و اين موردي كه گفتم رو بكنيم جزو موظايف ولي نه وظايف واجب چون اكثر مديراني كه اينجا ميان واسه خودشون كار و كاسبي ، درس، مشغلات زندگي دارن و بعضا متاهل هستند و واقعا نميشه انتظار داشت كه حتما حتما بيان مقاله بدن و يا هيچ سوالي در انجمنشون بي جواب نماند. به دو دليل ، دليل اول اينكه خب هيچ كس كامل نيست كه بگم هر سوالي ازش كرديم بايد جواب بده ! ممكنه جواب سوال رو واقعا ندونه در نتيجه از اون تاپيك گذشت ميكنه و جواب نميده و دوم اينكه با توجه به اينكه مديران از ما (سايت مجيد آنلاين) هيچ چشم داشت و حقوقي نميخوان (يعني ندارن و نميشه كه بخوان) نميشه ما هم اونها رو اجبار كنيم كه حتما بايد در روز فلان قدر وقت بذاري و يا فلان فدر در هفته مقاله بدي به سايت.. (اين رو اگر منطقي برخورد كنيد حتما قبول ميكنيد)

اما چيزي كه من از مديرانم خواستم و توصيه اكيد كردم كه توجه بكنن اينه كه تمامي تاپيك ها رو زير نظر داشته باشن و هيچ تاپيكي از دستشون در نره... و باز هم توصيه كردم كه تا ميتونن قوانين رو با جديت اجرا كنن...

الان هم اگر تمامي اين نارضايتي دوستان رو بررسي كنيم ميبينيد كه بي توجهي از خودشون بوده يعني اگر قوانين رو در نظر ميگرفتن هيچ وقت نه تاپيكشون پاك يا ويرايش ميشد و نه دسترسيشون بسته ميشد... اگر كسي هست كه مديري خلاف قوانين با اون برخورد كرده بگه كه همينجا از اون مدير دليل كارش رو بپرسيم !
چون هيچ مديري با هيچ كدوم از كاربران مشكل و يا پدر كشتگي نداره كه بخواد تاپيكش رو پاك كنه يا ويرايش كنه يا هر كار ديگه اي انجام بده كه باعث ناراحتي اون كاربر بشه

ممنونم از توجهتون

مجيد

siavashmusic

Active Member
مجید جان سلام

خیلی ممنون که پاسخ من رو کمتر از چند دقیقه دادی اتفاقا افلاین شدم تا شما بیایی و پاسخت رو بخونم

. . . صد البته که ما از هیچ کس انتظاری نداریم که کار و زندگیش رو بزاره و بیاد پاسخ سوالات منه آماتور رو بده و از طرفی هیچ تاکیدی فکر نمیکنم برای حفظ مدیرانی که وقت بررسی و پاسخ دادن به سوالات کاربران جدید الورود رو ندارند نباید داشته باشیم چرا که اینجا هدف صعوده شاید تا مرحله ای من بتونم در خدمت مجید انلاین باشم ولی نباید اینطوری فکر کنم که چون خیلی کار برای مجید انلاین انجام دادم حالا که کارایی لازم رو ندارم(از بعد زمان و بودن در فروم) باید باشم نخیر اینطوری اگه ببینیم مسله رو مسلما باید منتظر صحبت های بیشتر و حاشیه های بی مورد بیشتری باید باشیم و صد البته آینده خوبی نخواهیم داشت
مجید جان من تمامی این مطالب رو از جانب یک کاربر نمیزنم شما فکر کن من جای شما نشستم و دقیقا هم همینطوره چرا که برام مهمه بودن یا نبودن مجید آنلاین اونم از نوع بسیار قوی پس توی محیطی که من دارم نفس میکشم میبایست به فکر موفقیتش هم باشم
[highlight]

البته شما تصمیم گیرنده نهایی هستی آخه شما مدیرکلی . . . .
[/highlight]

به هر صورت همونطوریکه توی پست قبلی هم گفتم من با هیچکسی مشکل ندارم و با اکثر مدیران توی حیطه کاری خودم رفیق صمیمی هستیم ولی معتقدم رفاقت اگه بیشتر باشه محبت بوجود میاد و رمز ماندگاری بیشتره همه ما میکوشیم توی زندگی آدم مثتبی باشیم تا بعد از نبودنمون به نیکی یاد بشه همونطوریکه دوستان دوره قبلی مجید آنلاین هیچ وقت از خاطرم بیرون نمیرن و یادآوری نامشون تداعی کننده لحظه های زیبای شاگردی در محضرشون هست

و من الله التوفیق
سیاوش عقیلی

animeditor

Active Member
سلام جمیعاً

با اجازه، اول برداشتم رو از این جور بحث ها بگم و بعدش دلیلشون رو:
به نظر من بحث مدیریت، پیچیده تر از اینه که بشه توی تاپیک، بیانش کرد؛ شاید هم من نمی تونم.
پس می رم سراغ یه جنبه دیگه.

siavashmusic گفت:
رفاقت اگه بیشتر باشه محبت بوجود میاد و رمز ماندگاری بیشتره همه ما میکوشیم توی زندگی آدم مثتبی باشیم تا بعد از نبودنمون به نیکی یاد بشه
متاسفانه، یه کمی محیط انجمن، سرده؛ دلیل هم داره.
1- Majidonline یه انجمن کاملاً تخصصیه و هیچ مبحث متفرقه و سلیقه ای، داخلش نیست.
اکثر پست ها هم به " جواب دادن به مشکلات و اظهارنظر در مورد کارها " خلاصه می شه.
یعنی یه نفر باهاس کاملاً شارژ و نکته بین باشه که داخل همین پست ها، یه چیز خستگی رفع کن بگه.
2- خب ماشاءالله این همه کاربر... الان که دارم این پست رو می نویسم 45904 نفر عضو این انجمن هستن؛ اون هم انجمنی که موضوعاتش محدود و تخصصیه. این تعداد زیاد کاربر، باعث می شه که اگه کسی بخواد توی بحث های زیادی شرکت کنه، پست ها رو مختصر و مفید بده، بدون حرف اضافی.
...
این ها دلیل هستن؛ ولی قابل توجیه نیستن.
توی پست 20 همین تاپیک عرض کردم که چی کار باهاس انجام داد.
همت خودمون کم شده.
با پست 26 آقا سیاوش عزیز هم کاملاً موافقم.
رفاقت...

التماس دعا
یا علی

hel_xoy

Member
من یه چندتایی از این پست ها رو خودندم و آخر به نتیجه ای درست و حسابی نرسیدم.
دیکتاتوری یا اعمال قانون.
جوان مردی یا نا جوان مردی.
فرهنگ داشتن یا نداشتن.
مسله این است.

ali-msh

Member
با اجازه بزرگان
سلام دوستان

hel_xoy مطمئن باش به نتیجه میرسی

خوب البته تو این تاپیک کمی کوشا تند رفت اما خوب چون در جریانش بودم هم درکش میکنم
مشکل اصلی اینه

مدیر وقت نداره بیاد تو فروم و وقتی میاد مثلا یه تایپیک رو میبینه که زیاد با سلیقه اش سازگار نیست و چون به مرور زمان در جریان بحث قرار نگرفته میخواد تو چند ثانیه تصمیم گیری کنه خوب معلومه که همه تصمیم هایی که در این شرایط میگیره اصلا نمیتونه درست باشه چون همون طور که گفتم در این شرایط 100 % هم سلیقه دخیله
این دقیقا همون کای بود که امید جان انجام داد ( اینو گفتم چون Majid گفت اسم بگیم تا رسیدگی بشه وگرنه من تمام مدیر ها رو قبول دارم چه اونی که باهاش بحث داشتم چه بقیه ) در هر صورت این تاپیک سر همین قضیه زده شد چون اون مدیر مثلا در جریان چتی که بصورت گروهی داشتیم نبود ( به همون دلیلی که در جریان کلی تاپیک نبوده ) و مسائل دیگه

اون جریان گذشت و الان هم دیگه فایده ای نداره که در موردش صحبت کنیم
بهتره به این فکر باشیم که چطور دیگه از این مشکلات پیش نیاد

در مورد حرف animeditor عزیز هم یکبار همچین بحثی با یک مدیر داشتم من گفتم که بعد از به نتیجه رسیدن تاپیک بعضی موقع ها بحث هایی پیش میاد که شاید ربطی به تاپیک نداشته باشه اما خوب به تاپیک هم صدمه ای نمیزنه چون به نتیجه رسیده و طرف جواب رو گرفته اما ایشون گفتند که مجید آنلاین یک فروم تخصصی هست و جای این صحبت ها نیست با اینکه اینکار باعث گرم تر شدم فروم و در نتیجه ارتباط بهتر بین کاربرها میشه
اتفاقا ایشون گفتند که هر مدیری به روش خودش انجمن رو مدیریت میکنه ( یعنی این روش احتمال نداره اشتباه بوده باشه ؟ حتی 1 دصد ؟ )

یک بار از یک مدیر شنیدم که این مدیران نیستند که سرنوشت سایت رو تعیین میکنند و سایت دست اعضاست اما الان چیز دیگه ای داریم میبینیم
- کناره گیری کاربر ها ( که اکثرا حرفه ای هستند ) از سایت بدلیل برخورد مدیر
واقعا اگه همینطور پیش بره چی از مجید آنلاین میمونه

چند وقت پیش با یکی از یوزر های قدیمی ( قدیمی یعنی برای اوایل کار مجید آنلاین ) در باره اینجا صحبت میکردیم ایشون میگفتند که اون موقع کار سایت خیلی خوب بود و فکر میکردم اگر همینطور پیش بره بعد از چند سال به جرات بهترین سایت ایران خواهد شد اما الان که بعد از چند سال دوباره به سایت برگشتم پیشرفت که ندیدم هیچ ! پسرفت هم بوده

خوب به نظر شما دلیلش چیه ؟ به نظر من که دلیلش بحث داخل همین تاپیکه
از مجید جان هم ممنونم که لطف کرد و تاپیک رو باز کرد !

انشاالله که از پرحرفی های این حقیر خسته شده باشی
موفق باشید

آخرین ویرایش:
سلام دوستان - من حقیرتر از اونم که بیام و تو بحث جدی شما حرف ربط دار یا بی ربط بزنم - اما اینو بگم :

خیلی ها فکر میکنند ( اونایی که تازه میان تو انجمن ) همه ماشالا حرفه ای و دلسوز و ...
آخی دلم به حال خودم سوخت الان - میدونین چرا ؟ چون وقتی مجید آنلاین راه افتاد ( هنوز همه بخش هاش مدیر نداشت من اومدم و عضو شدم - هنوز فروم ندیده بودم - تازه با www.8m.com یه سایت فری ساخته بودم - کلی عشق میکردم - اگه بدونین با چه عشقی میومدم تو انجمن - یه جورایی نور امید تازه ام شده بود ( اینجا کارت اینترنت ساعتی 1000 تومن بود - میخریدم و میومدم داخل با سرعت 14 یا 28 ) حتی یادمه یوزرمم فراموشم میشد یا پسوردم - میرفتم یوزر میساختم ( همین الان 2 -3 تا یوزر دارم که استفاده نمیشه )
پیش خودم میگفتم - ای ول دیگه یه جایی رو دارم که اگه به مشکلی بر بخورم بهم راه حلشو بگن - اما بعدها به دلایلی کمتر اومدم تو سایت - ( مشکلات شخصی )

تا همین چند وقت پیش باز اومدم ( پست هام تو یک ماه از 2 رسیده به این تعداد ) - پیش خودم میگفتم ای ول الان دیگه کلی سوال و جواب درست حسابی تو انجمن ریخته ( حداقل من میتونم جواب چند تاشونو بدم - آخه خیلی کیف میده مشکل کسی رو حل کنی )
خلاصه دیدم - نه - از این خبرا نیست - ....

هدف خودنمایی نیست - اما خدا وکیلی پست های منو نگاه کنید - تا طرف جوابشو نگرفته ول نکردم ( تا اونجا که تونستم کمک کردم - فایل مینشستم آپلود میکردم براشون یا هر چی ...)

اما تو بعضی انجمنا ( موضوعات ) دیدم که مدیرای محترمشون اصلا هیچ حضوری نداشتند - بقیه هم که بیشتر بلدند هی تبلیغ کنند - !!!

به امید حرفه ای فکر کردن !
از همه معذرت -

یا علی

YTERROR

Active Member
خیلی ببخشید نظر خودمو منم بگم خلاصه و مفید به این امید که یک نفر مثل خودم می خواد این تایپیک رو ببینه بتونه بخونه و وقتش گرفته نشه

بعد از حدودا 5 سال آمد و رفت من و دو یا 3 سال عضویتم که حدودا 2000 و خوره ای به این نتیجه رسیدم این فروم یا سایر فورمهای ایرانی آدم اگه کاری می کنه یا ..... نباید حتی برای یک تشکر از طرفهای مقابلش نداشته باشه

+ نباید بیتشر از یک حد معقول روابطش بیشتر بشه در کل اگه آدم بخواد درگیر جزییات بشه ووم نمیاره مثل خیلی از کاربران که شاید بالا 20 یا 30 فر باشند که یا مدیر بودن یا کاربراین خیلی فعالی بودند بعد از یک مدت کلا از این محیط دلزده یا با ناراحتی خداحافظی می کنند

در کل این دوست عزیزمون هم که از رفتار مدیر یا مدیرانی ناراحت شده بهتره این طور به قضیه نگاه کنه این جا یک محلی هستش ه آدم بدونه توقع میاد و فقط برای خودش نه برای دیگران و آمادگی هر نوع برخوردی رو داشته باشه

+ به اجتمال یقین مطمن باشید اون مدیر در اون لحظه مثل هر کدووم ما یک مشکلی داشته

موفق و پیروز باشید

kambiz-g

Member
به نظر من درسته مجيد انلاين اولين سايتي كه كه براي اولين بار از فروم در ايران استفاده كرده
اما به نظر من به دليل نبود يك مدير كل (آقا مجيد=آفلاين) همه تكروي مي كنند وچون نظارتي هم بر روي
مديران محترم و محترمه نيست لذا در بعضي از موارد شاهد پرخاشگري هستيم كه براي من هم زياد پيش اومده
اگه مي خواهيد مديريت به تمام معنا انجمن رو ياد بگيريد يه سر به p30world بزنيد
كوچكترين كلمه ناشايست نمي تونيد در كلام مديران اونجا پيدا كنيد
ممنون

YTERROR

Active Member
به نظر من درسته مجيد انلاين اولين سايتي كه كه براي اولين بار از فروم در ايران استفاده كرده

نه بابا مجید آنلاین اولین که نبوده هیچ جزو دو رقیماشم نبوده

موضوع بحث چیز دیگه ای بودش - اولین و دومین و دو رقم و 100 رقم نبود . ( خوبه حالا همه الان میان یه سایت معرفی میکنند که میگن به فلان مدرک و اینا ما اول بودیم - میدونین که خیلیا منتظر این جور مباحث متفرقه هستند - عمل کو ؟ نیست - فقط حرف)

بحث رو سعی کنیم تو هیچ انجمنی و تاپیکی از اونچه که بوده عوض نکنیم!
مرسی

یا علی

ممنونم که تاپیک باز شد... بسته شدنش کلی مساله بود!

فقط یک نکته رو متذکر بشم: "هیچ کس پستی برای رسیدگی به مسائل شخصی تو این تاپیک نزنه"

نه بابا مجید آنلاین اولین که نبوده هیچ جزو دو رقیماشم نبوده
بگذریم... یک تاپیم ایجاد می کنیم بعدا در این مورد...

در کل این دوست عزیزمون هم که از رفتار مدیر یا مدیرانی ناراحت شده بهتره این طور به قضیه نگاه کنه این جا یک محلی هستش ه آدم بدونه توقع میاد و فقط برای خودش نه برای دیگران و آمادگی هر نوع برخوردی رو داشته باشه
ببینید... به عنوان یک کاربر معمولی من خیلی راحت پست می زنم.ولی وقتی مدیر باشم حق ندارم هیچ موقع حتی "قضاوت" کنم.وقتی مدیر میشی دیگه پست زدنت مثل قبلا نیست.نباید خیلی از پستها رو بزنی.نباید اصلا با کسی درگیر بشی،یا...

www.iranwebshop.com

Active Member
با سلام و تبریک سال نو به همه شما دوستان

من اون موقع که انجمن مجید آنلاین phpbb بود با اون لوگوی فلاش پروانه قشنگ عضو شدم البته قوانین انجمن رو مطالعه نکرده بودم به خیالم می تونم سایت خودمو معرفی کنم و تبلیغ کنم بعد از چند بار تبلیغ پستهام حذف شد خیلی ناراحت شدم البته اعتراف می کنم که در چند مورد هم قوانین انجمن رو زیر پا گذاشتم و به خاطر همین هم از طرف چند تا از مدیران به من اخطار داده شد .

حتی خود مجید هم 3 بار به من اخطار داد اما هیچ وقت دسترسی منو قطع نکرد من تازه اون موقع قوانین انجمن رو مطالعه کردم و دیدیم که واقعا حق با اونها بوده و طبق قوانین سایت من نباید تبلیغات می کردم .

من خیلی از اطلاعات و تجربه هامو مدیون مجید آنلاین با اون پروانه های قشنگش هستم

مجید آنلاین عزیر دلمه

هر وقت مشکلی دارم میام و مشکلم حل میشه به نظر من ما داریم از این انجمن استفاده می کنیم هر انجمنی هم باید قوانینی داشته باشه که مسلما باید اعضای اون انجمن قوانین رو رعایت کنند

البته اون کسی که این تاپیک رو باز کرده هم ممکنه حق داشته باشه ولی من نمیتونم بگم حق با کی هست یا نیست اما به هر حال هیچ کسی هم بی مورد از این تاپیکها باز نمیکنه

در پایان از مجید و تمامی مدیران انجمن تشکر و قدر دانی میکنم امیدوارم در سال جدید بهتر همدیگه رو بشناسیم و یک بار دیگه قوانین انجمن مجید آنلاین رو مطالعه کنیم .

http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=4159

با سلام و تبریک سال نو به همه شما دوستان

من اون موقع که انجمن مجید آنلاین phpbb بود با اون لوگوی فلاش پروانه قشنگ عضو شدم البته قوانین انجمن رو مطالعه نکرده بودم به خیالم می تونم سایت خودمو معرفی کنم و تبلیغ کنم بعد از چند بار تبلیغ پستهام حذف شد خیلی ناراحت شدم البته اعتراف می کنم که در چند مورد هم قوانین انجمن رو زیر پا گذاشتم و به خاطر همین هم از طرف چند تا از مدیران به من اخطار داده شد .

حتی خود مجید هم 3 بار به من اخطار داد اما هیچ وقت دسترسی منو قطع نکرد من تازه اون موقع قوانین انجمن رو مطالعه کردم و دیدیم که واقعا حق با اونها بوده و طبق قوانین سایت من نباید تبلیغات می کردم .

من خیلی از اطلاعات و تجربه هامو مدیون مجید آنلاین با اون پروانه های قشنگش هستم

مجید آنلاین عزیر دلمه

هر وقت مشکلی دارم میام و مشکلم حل میشه به نظر من ما داریم از این انجمن استفاده می کنیم هر انجمنی هم باید قوانینی داشته باشه که مسلما باید اعضای اون انجمن قوانین رو رعایت کنند

البته اون کسی که این تاپیک رو باز کرده هم ممکنه حق داشته باشه ولی من نمیتونم بگم حق با کی هست یا نیست اما به هر حال هیچ کسی هم بی مورد از این تاپیکها باز نمیکنه

در پایان از مجید و تمامی مدیران انجمن تشکر و قدر دانی میکنم امیدوارم در سال جدید بهتر همدیگه رو بشناسیم و یک بار دیگه قوانین انجمن مجید آنلاین رو مطالعه کنیم .
شما بیشتر مدیون کاربران مجید آنلاین هستید تا مجید آنلاین... اگر مجید آنلاین نبود شما یک جا دیگه می رفتید!
ولی بازهم نمی تونیم بگیم مجید آنلاین هیچ چیز نیست... حداقل به خاطر (1دقیقست که دارم فکر می کنم چی اینجا بنویسم! به خاطر چی؟! ) پیش قدم بودن! در ایجاد فروم...

در هر صورت این تاپیک برای این ایجاد شده تا در مورد مشکلی بحث کنه که جدیدا تو مجید آنلاین به وجود اومده... یکی از عواملی که باعث می شه یک فروم قدرت بگیره و بگیم فروم خوبی هست یا نه همین محیط دوستانست! که این مشکل جدید مجید آنلاین داره این ویژگی "محیط دوستانه" رو دچار مشکل می کنه... فکر کنم اگر این ویژگی نباشه دیگه مجید آنلاین ویژگی نداره؟ چرا باید از مجید آنلاین استفاده کرد؟! مبحث فروم یک بحث جدا از دیگر نوعهای ساتهاست که تو یک پست تو همین تاپیک توضیح دادم.
فروم به خاطر همین مسائل(محیط دوستانه،ساختار مناسب،مدیریت مناسب) رتبه بندی می شه! چون تکنولوژی نداره که اختصاصی باشه و تغییر ها رو همین عوامل به وجود می یارن.اگر فرومی هر کدوم از اینها رو از دست بده دیگه چی می خواد داشته باشه؟!

MDP

Well-Known Member
سلام خدمدت تمام جدید ها وقدیمی ها!

من یه پیشنهاد دارم!

برای اینکه هم رفتار مدیرا و هم کاربرا کمی بهتر باشه اقا مجید یا مدیر های فنی سایت هر چند وقت یه بار یه سر به
هر بخش سایت بزنن.من می دونم که نمیشه تمام پست ها رو چک کرد ولی میشه پست هایی که زیاد شدن رو چک کرد.

می دونید چرا؟

من توی بخش Asp/Asp.net فعالیت می کنم اونجا یکی از بچه ها بود که امکان نداشت که جواب سوال رو نداشته باشه(اغراق نشه از 100 تا 90 تا از پست ها رو جواب میداد) ولی به خاطر یه سری مسائل از فروم رفت حالا برید ببنید که چه بلایی سر اون بخش سایت در اومده.کم کم داره میشه تالار ارواح!!!

من مجبور شدم ایمیل ایشون رو پدا کردم رو سوالام رو خصوصی ازشون می پرسم!!!

یکی از بچه ها نوشته بود با یکی از سه تا مدیر تماس بگیر ولی خداییش من تقریبا روزی 15 ساعت آن لاینم و بیشترش هم توی فروم هستم تا حالا فقط یکی از مدیر های بخش رو دیدم.بهتر نیست که آقا مجید قبل از اینکه من توی جمع این مورد رو بگم شما اینو می فهمیدید!!!؟

وحرف آخر حیف نیست کاربر های سایت رو به خاطر هیچ و پوچ از دست بدید؟

ممنون که وقتتون رو به من دادید!!!

.:مسعود:.

YTERROR

Active Member
دوست عزیز این قدر تایپیکهای قدیمی رو نیارید بالا

اگه شما به عنوان یک فرد عاقل و بالغ و اجتماعی و کسی که به حق دیگران احترام می گزاره هستید بهتره بجای این که بدنیال جوابی از طرف مدیری باشید این و در نطر بگیرید که اینجا یک محل عمومی و نظر یک یا چند نفر هیچ ارزشی در مقابل اکثریت ندارد و در همین تایپیک رو اگه مطالعه کنید متوجه می شوید اکثریت نظری که شما دارید رو ندارند یا بهتر میشه گفت بد رو از بدتر ترجیح میدن

و با همچین تایپیکهای رو به بدتر می رود و جو متشج می شه ز این دوست عزیز هم می خوام امضاشون و ادیت کنند

هیچ دلیلی نداره یک تیپیکی که بر خاف قوانین سایته و قضیه ای که بهتر از طریق خصوصی حل بشه رو تویی چشم باشه

موفق و پیروز باشید

MDP

Well-Known Member
خوب ناراحت نشید ولی شما از اول هم با این موضوع مشکل داشتید .هم توی تاپیک همون بخش هم اینجا.

اگه فکر میکنی لازمه می خوای برات پیغام های خصوصیم رو نشون بدم ببینی چند نفر ایمیل همون شخص رو از من خواستن.
من امضام رو تغییر نمیدم.

من دوست دارم یه تاپیک خاش رو به همه نشون بدم.مثل شما که دوست دارید سایت خودتون رو به بغیه نشون بدید و تبلیغ کنید.

من حرفم اینه که به کار مدیر ها نظارت بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا