www.atighe.ir
New Member
آقايان من با كوشا موافقم من يه آي دي داشتم تو سايت كه برام نميدونم چي كار كردين 2 هفته است نميونم با اون وارد بشم اسمش هم shemshad هست از شما ميخوام اينو برام درست كنين كه همه منو با اين نام ميشناسن
متاسفانه، یه کمی محیط انجمن، سرده؛ دلیل هم داره.siavashmusic گفت:رفاقت اگه بیشتر باشه محبت بوجود میاد و رمز ماندگاری بیشتره همه ما میکوشیم توی زندگی آدم مثتبی باشیم تا بعد از نبودنمون به نیکی یاد بشه
به نظر من درسته مجيد انلاين اولين سايتي كه كه براي اولين بار از فروم در ايران استفاده كرده
بگذریم... یک تاپیم ایجاد می کنیم بعدا در این مورد...نه بابا مجید آنلاین اولین که نبوده هیچ جزو دو رقیماشم نبوده
ببینید... به عنوان یک کاربر معمولی من خیلی راحت پست می زنم.ولی وقتی مدیر باشم حق ندارم هیچ موقع حتی "قضاوت" کنم.وقتی مدیر میشی دیگه پست زدنت مثل قبلا نیست.نباید خیلی از پستها رو بزنی.نباید اصلا با کسی درگیر بشی،یا...در کل این دوست عزیزمون هم که از رفتار مدیر یا مدیرانی ناراحت شده بهتره این طور به قضیه نگاه کنه این جا یک محلی هستش ه آدم بدونه توقع میاد و فقط برای خودش نه برای دیگران و آمادگی هر نوع برخوردی رو داشته باشه
شما بیشتر مدیون کاربران مجید آنلاین هستید تا مجید آنلاین... اگر مجید آنلاین نبود شما یک جا دیگه می رفتید!با سلام و تبریک سال نو به همه شما دوستان
من اون موقع که انجمن مجید آنلاین phpbb بود با اون لوگوی فلاش پروانه قشنگ عضو شدم البته قوانین انجمن رو مطالعه نکرده بودم به خیالم می تونم سایت خودمو معرفی کنم و تبلیغ کنم بعد از چند بار تبلیغ پستهام حذف شد خیلی ناراحت شدم البته اعتراف می کنم که در چند مورد هم قوانین انجمن رو زیر پا گذاشتم و به خاطر همین هم از طرف چند تا از مدیران به من اخطار داده شد .
حتی خود مجید هم 3 بار به من اخطار داد اما هیچ وقت دسترسی منو قطع نکرد من تازه اون موقع قوانین انجمن رو مطالعه کردم و دیدیم که واقعا حق با اونها بوده و طبق قوانین سایت من نباید تبلیغات می کردم .
من خیلی از اطلاعات و تجربه هامو مدیون مجید آنلاین با اون پروانه های قشنگش هستم
مجید آنلاین عزیر دلمه
هر وقت مشکلی دارم میام و مشکلم حل میشه به نظر من ما داریم از این انجمن استفاده می کنیم هر انجمنی هم باید قوانینی داشته باشه که مسلما باید اعضای اون انجمن قوانین رو رعایت کنند
البته اون کسی که این تاپیک رو باز کرده هم ممکنه حق داشته باشه ولی من نمیتونم بگم حق با کی هست یا نیست اما به هر حال هیچ کسی هم بی مورد از این تاپیکها باز نمیکنه
در پایان از مجید و تمامی مدیران انجمن تشکر و قدر دانی میکنم امیدوارم در سال جدید بهتر همدیگه رو بشناسیم و یک بار دیگه قوانین انجمن مجید آنلاین رو مطالعه کنیم .