یک کمک فوری راجع به mesh export

khatam.0761

Well-Known Member
سلام خدمت دوستان
چطوری میشه یک درخت را با متریالش mesh export کرد؟
بد جور نیازمند این بحثم
قربون همتون:rose:

hamed.f

Well-Known Member
سلام
در مورد material،قبل از اينکه جسم رو به proxy تبديل کني از multi sub object استفاده کنيد تا همه ی material ها داخل يک مجموعه قرار بگيره.

جسمی رو که ميخوای به vray proxsy تبديل کنی انتخاب کن بعد راست کيليک کن، بعد v-mesh export رو انتخاب کن،يه پنجره باز ميشه،با انتخاب automatically create proxies جسم proxy به صورت خود کار ساخته ميشه و جايگزين جسمه اصلی ميشه.برای فراخانی يک جسم proxy به پانل create رفته و بعد سربرگ geometry و بعدش vray رو انتخاب ميکنيم،روي گزينه ی vray proxsy کيليک ميکنيم و فايلمون رو که قبلاً ذخيره کرديم باز ميکنيم.فايل proxy با پسوند vrmesh ذخيره ميشه:rose:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام.در تكميل فرمايشات دوستم حامد جان
ببين راه درست اينكه بتوني مثلا يه درخت رو مش اكسپورت بكني اينه كه
يكي از اعضاي درخت مثلا تنه رو انتخاب بكني.مطمئنا يا edit poly هست يا edit mesh
تمام آبجكتهايي كه قراره با هم تبديل به يه پروكسي بشه رو با هم Attach مي كنيم.
يه سوال ميپرسه كه اينو ميگه : شما دارين چندتا آبجكت با متريال هاي متفاوت رو با هم يكپارچه مي كنين.آيا ميخواين id material ها توسط سيستم مديريت بشه؟ شما ok رو ميزني.بعد اگه با قطره چكان توي بخش متريال يه نمونه برداري بكنين از جسمتون مي بينين كه خودش از متريال هاي متفاوت يه جسم يه multi sub material ساخته.
حالا اگه اينو تبديل به پروكسي بكنين ديگه هيچ مشكلي بوجود نمياد

khatam.0761

Well-Known Member
سلام.در تكميل فرمايشات دوستم حامد جان
ببين راه درست اينكه بتوني مثلا يه درخت رو مش اكسپورت بكني اينه كه
يكي از اعضاي درخت مثلا تنه رو انتخاب بكني.مطمئنا يا edit poly هست يا edit mesh
تمام آبجكتهايي كه قراره با هم تبديل به يه پروكسي بشه رو با هم Attach مي كنيم.
يه سوال ميپرسه كه اينو ميگه : شما دارين چندتا آبجكت با متريال هاي متفاوت رو با هم يكپارچه مي كنين.آيا ميخواين id material ها توسط سيستم مديريت بشه؟ شما ok رو ميزني.بعد اگه با قطره چكان توي بخش متريال يه نمونه برداري بكنين از جسمتون مي بينين كه خودش از متريال هاي متفاوت يه جسم يه multi sub material ساخته.
حالا اگه اينو تبديل به پروكسي بكنين ديگه هيچ مشكلي بوجود نمياد

از روش شما استفاده کردم
یک دنیا ممنون:rose:
جواب داد
قربون همتون:rose:

.:BehzAd:.

Active Member
من یه آموزش کوچولو درست کردم یه نگاه بنداز شاید به دردت خورد لینکش تو امضام هست.

جدیدترین ارسال ها

بالا