یک پاسخ واضح برای بهترین هاست ایران

sajjad_eb

Well-Known Member
koosha system عزیز خوب نیست که اینطوری در مورد کسی تصمیم گیری کنید

ارتباط ما با سیلور هاست به سیاست های ما مربوط میشه و تعهداتی که به مشتری ها و یوزر های خودمون داریم اما چه VPS !! و چه Resseler مهم اینه که آدم به حرفهایی که میزنه پایپبند باشه و وقتی میگیم 10 روز گارانتی یعنی گارانتی واقعی و من نمیام بخاطر چند هزار تومن خودمو خراب کنم

بازم میگم شما که از ارتباط بین اشخاص اطلاع ندارید لطفا قضاوت نکنید
حیف که بعضی مسائل رو نمیشه گفت ورگنه میفهمیدی که هیچی نمیدونی
190.gif

persianshadow جان اگر خواستی بیا تا بهت کمک کنم
آدرس سایت : http://takmizban.com

من جریانه این ارتباطی که علی می گرو می دونم . :D
به نظر منم دوستان زود به قاضی رفتن:sad:

من جریانه این ارتباطی که علی می گرو می دونم
چه ارتباط مهمی که نباید علنی بشه!

بازم تاکید می کنم.1 ریسلر یا Vps به محض این که آبروش رفت دامینشو عوض می کنه و سرور و ...
ولی کسی که سرور داره،نمی تونه به این سادگی جا عوض کنه و اسم جدید...

من جریانه این ارتباطی که علی می گرو می دونم
حداکثرش اینه که شما،خودت صاحب سیلورهاست باشی... که اگه این طور باشه دیگه خیلی مسئله دار می شه بحث که یک ماه بحث لازم داره...

ehsanch

Active Member
سلام

من برای چندمین بار تویه این فروم میام . و اون هم صرفا برای استفاده از تجربه دوستان.

اما چیزی که ذهن منو مشغول کرده سوال های زیر هست. علاقه مندم که پاسخ های

واضح و فارغ از تبلیغ دریافت کنم.

1. بهترین هاست ایران ( یا هاست ها ) از دیدگاه های زیر کدوم ها هستن :

1- 1 ) هاستی برای میزبانی سایت های معتبر

1- 2 ) هاستی با پشتیبانی قوی

1-3 ) دارای پهنای باند مناسب

1- 4 ) با قیمت مناسب برای پلن های ویندوز

1-5) و فقط با دیتابیس نا محدود !

2.بهترین جا و امن ترین جا برای ثبت دومین کجا هست ؟ منظورم اینه جای که کنترل پنل اصلی سایت

رو بهت بده ؟

1- تا اینکه سایت معتبر رو چی بدونی... بهترین راه برای شناخت هاستینگ از روی سایتهای اون سوال از صاحبان اون سایتهاست.
2- پشتیبانی یکی از ملاک های مهم برای انتخاب هاستینگ میباشد. البته خیلی ها میگن پشتیبانی 24 ساعته و خیلی چیزای دیگه .. ولی وقتی یه مشکلی پیش بیاد به هر شکلی سعی میکنن مشتری رو بپیچونن. البته شاید بعضیاشونم به ابن دلیل که اطلاعات کافی ندارند این کار رو بکنند.

3- پهنای باند هم اگه قابل افزایش باشه مسئله ای نیست.

4- کلا قیمت هم میتونه مهم باشه وقتی که بقیه موارد درست بود.

5- دیتابیس باید به تعداد مورد نیاز باشه. هیچ کس به دیتابیس نا محدود نیاز پیدا نمیکنه. اکثر سایتها تعداد دیتابیس هاشون به انگشتهای یک دست هم نمیرسه.

برای ثبت دومین اکثر شرکتهایی که ایران هستند از آنلاینیک ثبت میکنند که با قوانین جدید در مورد ترنسفر کد اگه بخواهید دومین رو منتقل کنید ممکنه نتونید.
اما DirectI کنترل پنل کاملی داره و برای حتی ترنسفر بین ریسلرهای مختلف فقط با چند کلیک حتی میتونید این کار را انجام بدید. فقط به شرطی که کنترل پنل به مشتری ارائه بشه که ما ارائه میدیم. در مورد ثبت دومین دقت بیشتری به خرج بدید. چون هاست رو میشه حتی اگه اشتباه کرده بودید در انتخاب فروشنده قیدشو بزنید اما دومین رو نه.

ali-msh

Member
ببین koosha system عزیز مثل اینکه شما فقط قصد خراب کردن ما رو دارین
دیگه داری رسما به ما اتهام میزنی که کلاه برداریم
مطمئن باش اگه کسی ریگی تو کارش باشه تو این فروم نمیاد و اینطوری بگه که گارانتی میکنیم ( مثل اینکه آدم هر چی صداقت داشته باشه به ضررشه )
بعدشم شما از کجی میدونی ما سرور نداریم که الکی داری واسه خودت میبری و میدوزی

بسجاد جان هم لطف کردن و ازش تشکر میکنم
اما اصلا فکر کن من مدیر سیلور هاست شما مشکلی با مدیر این هاستینگ دارین ؟؟!!!؟؟

آدم میاد ثواب کنه کبابش میکن
169.gif

ببین koosha system عزیز مثل اینکه شما فقط قصد خراب کردن ما رو دارین
از اون حرفها زدید... من اصلا شما رو می شناسم که برام فرقی کنه شما رو خراب کنم یا نکنم؟ یا رقیب کاری هستید؟!

دیگه داری رسما به ما اتهام میزنی که کلاه برداریم
شما دارید کتبی اتهام می زنید! دقیقا جمله ای که من به شما گفتم کلاه بردارید یا چیزی شبیه این درج کنید.منتظرم...

مطمئن باش اگه کسی ریگی تو کارش باشه تو این فروم نمیاد و اینطوری بگه که گارانتی میکنیم ( مثل اینکه آدم هر چی صداقت داشته باشه به ضررشه )
شاید نظر شما این باشه که هرچی صداقت داشته باشی به ضررته ولی نظر من این نیست.صداقت با "بیهوده گفتن" فرق داره(منظورم جمله ی پایینه:).

شما یعنی تشخیص نمی تونید بدید که یکی سرورش داره یا ریسلره یا.... شما فقط از رو Name server ها تشخیص میدید؟! شما واقعا مدیر «سرور» نمونه هستید!

بسجاد جان هم لطف کردن و ازش تشکر میکنم
اما اصلا فکر کن من مدیر سیلور هاست شما مشکلی با مدیر این هاستینگ دارین ؟؟!!!؟؟
اگه مدیرشید چرا دارید با یک نام دیگه فعالیت می کنید؟ سیلور هاست مشکلی داره مدیر عزیز؟ یک سرور و دو سایت بدون ذکر این که یکی هستن یعنی کلاه برداری....

آدم میاد ثواب کنه کبابش میکن
ثواب؟ یا فروش هاست؟ یا فروش هاست ثوابه؟ نکنه عقدتون اینه که به کسی که هاست می فروشید لطف می کنید و در نتیجه ثوابه؟ اگه این طوریه پس یک بحث دیگه تو راهه...

ali-msh

Member
نمیدونم دوست عزیز شما برای چی دارین اینطوری بحث میکنید

اگه در کیفیت منظور شماست که تا چند وقت دیگه تحولاتی رخ میده و از این بهتر میشه

چه ریسلر چه vps سرویس های ما با کیفیت و پشتیبانی تک ارائه میشه و فکر میکنم کمتر جایی باشه که اینطوری سرویس هاش رو گارانتی کنه

در هر صورت شما اگر سوالی دارید واضح بپرسید تا جوابگو باشم

نمیدونم دوست عزیز شما برای چی دارین اینطوری بحث میکنید
چه طوری؟ بد دارم بحث می کنم؟!!

این دوتا جمله زیاد با هم،همخونی ندارن:

چه ریسلر چه vps سرویس های ما با کیفیت و پشتیبانی تک ارائه میشه و فکر میکنم کمتر جایی باشه که اینطوری سرویس هاش رو گارانتی کنه

در هر صورت شما اگر سوالی دارید واضح بپرسید تا جوابگو باشم
من 10 تا سوال پرسیدم،هیچ کدوم واضح نیست؟

prohosting

Member
با عرض سلام مجدد خدمت دوستان گرامی.

من به هیچ عنوان در این بحث هاتون شرکت نمیکنم اما جواب سوال این دوستمونو به عنوان یک مشتری میدم نه کسی که تو یک شرکت مسولیت داره.

1- نیازه شما چند سایتی که از سوی شرکت معرفی میشه رو بشناسی و تحقیق کنید.
2- پشتیبانی باید از طریق حضوری ، تلفن ، ایمیل ، چت ، SMS باشه. (این موضوع خیلی خیلی مهمه)
3-این موضوع دلیل به شرکت میزبان نمیشه ، بلکه به نیاز شما بستگی داره. بهتره مناسب با سرویس باشه.
4- قیمت مناسب هم یکی از عوامل یک شرکت خوبه.

* باید حتما قرار داد بسته بشه (کتبی و یا ایمیل) مناسب با حال مشتری.
* شرکت قدرت داشته باشه قبل از گرفتن مبلغ ، سرویس رو به شما تحویل بده. ( به جز دامین چون محدودیت داره)
* IP ها ماله خوده شرکت باشه نه اینکه share باشه. این موضوع خیلی مهمه و قدرت شرکت رو نشون میده.

امید وارم تونسته باشم کمکی بکنم.
سوالی بود در خدمتم

ali-msh

Member
آخه اینجا جای ارتباط نوین بود ؟( سابقه اش که خوب نبود الان شاید اصلاح شدن )

کوشا سیستم من به جز چند تا جمله بی محتوا از شما چیزی ندیدم که بخوام جواب بدم

کوشا سیستم من به جز چند تا جمله بی محتوا از شما چیزی ندیدم که بخوام جواب بدم
بازدید کنندگان و همان مشتریان شما برداشت می کنن که سوالات بی محتوا بود یا چیزه دیگه...

بازم تکرار می کنم سوالات رو:
شما دارید کتبی اتهام می زنید! دقیقا جمله ای که من به شما گفتم کلاه بردارید یا چیزی شبیه این درج کنید.منتظرم...

شما یعنی تشخیص نمی تونید بدید که یکی سرورش داره یا ریسلره یا.... شما فقط از رو Name server ها تشخیص میدید؟! شما واقعا مدیر «سرور» نمونه هستید!

اگه مدیرشید چرا دارید با یک نام دیگه فعالیت می کنید؟ سیلور هاست مشکلی داره مدیر عزیز؟ یک سرور و دو سایت بدون ذکر این که یکی هستن یعنی کلاه برداری....

ثواب؟ یا فروش هاست؟ یا فروش هاست ثوابه؟ نکنه عقیدتون اینه که به کسی که هاست می فروشید لطف می کنید و در نتیجه ثوابه؟ اگه این طوریه پس یک بحث دیگه تو راهه...

این دوتا جمله زیاد با هم،همخونی ندارن:

اونهایی که Bold هستن رو حتما جواب بدید! بازم تکرار می کنم.این پاسخ ها اصلا بدرد من نمی خوره... برای بازدیدکنندگان و مشتریاتونه...

آخرین ویرایش:

ali-msh

Member
اول شما میگی که ریسلری بعد میای اینو میگی

بازم تاکید می کنم.1 ریسلر یا Vps به محض این که آبروش رفت دامینشو عوض می کنه و سرور و ...
ولی کسی که سرور داره،نمی تونه به این سادگی جا عوض کنه و اسم جدید...

چه مفهومی داره ؟؟؟؟

آفرین به هوش شما که سریع رفتی سراغ نیم سرور واقعا من اطلاعاتم در این حد نیست باید بیام پیش شما آموزش ببینم !!!

سیلور هاست مشکلی نداره میبینی هم که الان اونجا فعاله چه خودش چه ساپورتش گفتم اگه مشکلی دارید بگین تا حلش کنیم چون همچین از سیلور هاست یاد میکنین که انگار دشمن خونی هستین

ثواب؟ یا فروش هاست؟ یا فروش هاست ثوابه؟ نکنه عقیدتون اینه که به کسی که هاست می فروشید لطف می کنید و در نتیجه ثوابه؟ اگه این طوریه پس یک بحث دیگه تو راهه...

مردونه شما چند تا هاستینگ و میشناسین که به یوزر بگن بیاین از خدمات ما استفاده کنین و بعداز مهلت تست اگه دوست داشتین پول بدین ؟؟؟؟؟؟
کسایی که کار وب میکنن میدونند که این چه ریسک و زحمت بزرگیه

بعدشم دوست عزیز تو هاستینگ فقط کیفیت کاره که مهمه حالا چه سرور یا نمایندگی یا سرور مجازی مهم اینه که کاربر راضی باشه

prohosting

Member
ببخشید ولی ترمینات کردن اکانت کاری نداره که.
قدرت شما زمانی هست که تو وقع تست Ip بدی.
البته شار نباید باشه .

sinahost

Member
البته شار نباید باشه .
اصولا دادن اکانت تست نه بخاطر ترمینیت کردنش بلکه به خاطر دردسری که ممکنه شخصی که امانت تست رو میکیره بوجود بیاره مثل فرستادن اسپم و ... کار معقولی نیست و توصیه نمیشه !

ali-msh

Member
البته شار نباید باشه .

فکر نمیکنم کار معقولی باشه که آدم اکانت تست رو بصورت عمومی در اختیار همه بزاره !!!

اگر منظورتون ما بود گفتیم شما میتونید 10 روز روی سرور ما باشید . خواستید میتونید برید جای دیگه اگر هم راضی بودید میتونید پول رو پرداخت کنید و بمونید ( 10 روز مهلت تست )

آدم میمونه والا
162.gif

مردونه شما چند تا هاستینگ و میشناسین که به یوزر بگن بیاین از خدمات ما استفاده کنین و بعداز مهلت تست اگه دوست داشتین پول بدین ؟؟؟؟؟؟
کسایی که کار وب میکنن میدونند که این چه ریسک و زحمت بزرگیه
جواب منو ندادید.این راه کار فروشه یا لطف شما؟

بعدشم دوست عزیز تو هاستینگ فقط کیفیت کاره که مهمه حالا چه سرور یا نمایندگی یا سرور مجازی مهم اینه که کاربر راضی باشه
1: کیفیت وابسته به سروریه که شما ریسلرشید یا VPS
2: بازم تاکید می کنم.1 ریسلر یا Vps به محض این که آبروش رفت دامینشو عوض می کنه و سرور و ...
ولی کسی که سرور داره،نمی تونه به این سادگی جا عوض کنه و اسم جدید
-- اینو به کسی که تایپیک زده گفتم و بازم می گم.

چه مفهومی داره ؟؟؟؟

آفرین به هوش شما که سریع رفتی سراغ نیم سرور واقعا من اطلاعاتم در این حد نیست باید بیام پیش شما آموزش ببینم !!!

سیلور هاست مشکلی نداره میبینی هم که الان اونجا فعاله چه خودش چه ساپورتش گفتم اگه مشکلی دارید بگین تا حلش کنیم چون همچین از سیلور هاست یاد میکنین که انگار دشمن خونی هستین
خودتون میشه این حرفهای خودتون رو تحلیل کنید بگید چه ربطی به مسئله داره؟ ما داریم سر سیلور هاست صحبت می کنیم؟ ساپورت سیلور هاستو .... اینا چه ربطی داره؟

متاسفم.وقت ندارم.

ali-msh

Member
بحث بی مورد
169.gif
این فروم مسموم شده
296.gif

من هر چی اینجا جواب بدم شما باز هم حرف خودتو میزنی ( خودش میگه بعد به من میگه چه ربطی داره .واقعا که
179.gif
)

همون که شما میگی ما میخوایم سر ملتو کلاه بزاریم آبرومون که رفت دامینمون رو عوض کنیم
اصلا از ما هاست نگیرید
ما هاستینگ نداریم برید از همون جاییکه koosha system میگه بگیرید

بحث بی مورد این فروم مسموم شده

من هر چی اینجا جواب بدم شما باز هم حرف خودتو میزنی ( خودش میگه بعد به من میگه چه ربطی داره .واقعا که )

همون که شما میگی ما میخوایم سر ملتو کلاه بزاریم آبرومون که رفت دامینمون رو عوض کنیم
اصلا از ما هاست نگیرید
ما هاستینگ نداریم برید از همون جاییکه koosha system میگه بگیرید
خدا رو شکر هاست فروش نیستم.دوستان اینم از پاسخ نهایی ایشون.

جدیدترین ارسال ها

بالا