یک مشکل

با سلام.یک مشکلی هست و اینه که من یه سی دی دارم که درونش یک فایل autorun و چند تا فایل چند کیلو بایتی و یک فایل 650 مگابایتی وجود داره.با باز کردن autorun برنامه لیستی از چندین فایل ویدئویی رو نشون میده که با دوبار کلیک روی هر فایل, فایل مربوطه باز شده و فیلم به نمایش در میاد.مطمئنا این فایلها درون همون فایل 650 مگی هستند.میخواستم بدونم چه جوری میشه فایل ها رو از توی این فایل استخراج کرد.ممنون.

silvercover

کاربر متخصص
شما فایل های ویدئویی رو در فایل مگابایتی Embed کردین؟
یا نه اون فایل توسط نرم افزارهای فشرده ساز مثل WinRAR فشرده شده؟

با سلام خدمت شما.آقا سیلور من نمیدونم چجوری یه فایل از چند تا فایل ویدئویی تشکیل شده ومیخوام فایل های ویدئویی رو بدون اتوران اجرا کنم.ولی نمیدونم چه جوری.من پسوند فایل رو تغییر دادم تا شاید با WinPAR اجراشه ولی انگار این فایل یک فایل فشرده نیست.لطفا یه کمکی بکنین.

silvercover

کاربر متخصص
فایل ویدوئی شما از کجا اومده و پسوندش چی هست؟
خودتون با چه برنامه ای فایل ویدوئی رو تماشا میکنین؟

Little-Demon

Well-Known Member
میشه عکس اون پنجره رو که ویدئو ها از داخلش انتخاب میشن بزارید ؟

و همچنین پسوند فایل ؟ تا بلکه کمکی بشه کرد...

فایل ویدوئی شما از کجا اومده و پسوندش چی هست؟
خودتون با چه برنامه ای فایل ویدوئی رو تماشا میکنین؟
یک فایل نیست.چندین فایله که پسوندهای گوناگونی هم داره.مثل wmv mpeg و...
فایل ها هم با پلیر خود اتوران اجرا میشه.

میشه عکس اون پنجره رو که ویدئو ها از داخلش انتخاب میشن بزارید ؟
و همچنین پسوند فایل ؟ تا بلکه کمکی بشه کرد...
اینم عکس:
عکس اولی پنجره اصلی اتوران هست.تو عکس دوم من وارد یکی از موضوعات شدم.حالا برای پخش هر کدوم از ویدئوها کنار اون تیک میزنم و با کلیک روی "نمایش"ویدئو پخش میشه.

پیوست ها

• Untitled-1 copy.jpg
    Untitled-1 copy.jpg
    70.9 کیلوبایت · بازدیدها: 16
  • Untitled-2 copy.jpg
    Untitled-2 copy.jpg
    81.6 کیلوبایت · بازدیدها: 16

silvercover

کاربر متخصص
با سلام.یک مشکلی هست و اینه که من یه سی دی دارم که درونش یک فایل autorun و چند تا فایل چند کیلو بایتی و یک فایل 650 مگابایتی وجود داره.با باز کردن autorun برنامه لیستی از چندین فایل ویدئویی رو نشون میده که با دوبار کلیک روی هر فایل, فایل مربوطه باز شده و فیلم به نمایش در میاد.مطمئنا این فایلها درون همون فایل 650 مگی هستند.میخواستم بدونم چه جوری میشه فایل ها رو از توی این فایل استخراج کرد.ممنون.

از نظر من شما مشکل خودتون رو گنگ توصیف کردین. با سوالاتی که من کردم و جوابی که شما دادین هنوز قضیه روشن نشده!
اینطور که عکس نشون میده نباید در اجرای ویدئو ها مشکلی باشه. منظور شما از استخراج کردن، ذخیره اونها از روی سی دی بر روی هارد هست یا نه میخاین یه تکه از فایل ویدئویی رو ببرین و از یک فایل بزرگتر جدا کنین؟

Little-Demon

Well-Known Member
به نظر من هم گنگه یکم ..... تنها راهی که من بلدم تا حداقل بفهمیم که این فایل فشرده هست یا نه...اینه که شما

فایل 650 مگابایتی رو با استفاده از برنامه Notepad بازکنی خیلی طول میکشه و شاید هم قفل کنه ....ولی من با این راه می تونم تشخیص بدم.....اگه قفل نکرد ..این کار رو انجام بده شما......
بعد از باز شدن .....و اتمام انتظار....10 حرف اول(10 کاراکتر ) که در اولین خط فایل نوشته شده رو شما بیا بنویس اینجا....تا ببینم چیه جریان ....یعنی کاراکتر های ابتدایی..............این اولین مرحله حل این معمای نیمه مبهم هست ...

محمدمهدی

Well-Known Member
آقای سیلور به نظر من منظور ایشون اینه که چطوری میشه چند فایل رو تبیل به یه فایل کرد به طوری که ازشون راحت مثل قبل استفاده بشه.
البته فکر کنم. خیلی چیز جالبیه منم طالبم

ببینید این سی دی طوری هست که نمیشه فایلهای ویدئویی اون رو بدون اتوران اجرا کرد(البته توسط پلیر خود اتوران نه media player ویندوز). اصلا فایلهای ویدئویی درون سی دی قابل دیدن نیستن.من میخوام این ویدئوها رو روی هارد کپی کنم تا بتونم ازشون استفاده کنم.حالا یا این فایلها درون سی دی مخفی هستند یا همگی درون همون فایل 650 مگی هستند(با پسوند blb) .امیدوارم منظورمو خوب رسونده باشم.

mmbahman

Member
؟

دوستان من هم درست متوجه نشدم

توضیح شما کمی گنگ بود

ولی اگر یک فایل هست میتونه ( از سی ال ساید ها ) استفاده کرده باشه

مثلا به فولدر مربوطه این اعداد اضافه شده باشه

00000000-0000-0000-0000-000000000000

چون این فایلها که در اصل نوعی فولدر به حساب میان ( با روشهای عادی ) قابل باز شدن نیست
ولی از مسیر مدیا بیلدر قابل خواندن و اجرا هست

مثل

Control Panel.{21EC2020-3AEA-1069-A2DD-08002B30309D}
...

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
سوال من اینه که این فایل blb از کجا اومده و چطور ساخته شده؟
شما خودتون داده ها رو اونطور مخفی کردین؟ اگه بله با چی؟
اینها کمک میکنه تا روش استخراج ازش مشخص بشه.

میشه آقای mmbahman یکمی بیشتر توضیح بدین؟
حالا چجوری میشه این فولدرها رو بازش کرد؟

سوال من اینه که این فایل blb از کجا اومده و چطور ساخته شده؟
شما خودتون داده ها رو اونطور مخفی کردین؟ اگه بله با چی؟
اینها کمک میکنه تا روش استخراج ازش مشخص بشه.
آقای سیلور, خوب منم مثل شما نمیدونم این فایل از کجا اومده.این سیدی رو من نساختم.مال یکی از دوستان است که فعلا دست منه.اگه من ساخته بودم که مشکلی نبود.شرکت سازنده برای حفظ کپی رایت اینطوری ویدئوها رو مخفی کرده.

Little-Demon

Well-Known Member
سریعا به دونرم افزار ... Iso Buster و حتی اگه نیاز شد CD Roller مراجعه کنید...

با استفاده از ایزو باستر....شما اطلاعات بنده و دوستان رو تکمیل کنیدو...و در قسمت سمت چپ پنجره....نوع قفل گزاری رو به بنده و دوستان اطلاع بدید که معمولا یه مسطتیل با رنگ خاص هست(قرمز...سبز و ...)

همچنین اطلاعات مخفی داخل سی دی رو مشاهده و اون فایل رو استخراج کنید ....خبرشو فورا بهم بدید ...

silvercover

کاربر متخصص
شما باید از اول می فرمودین که توسط کس دیگه ای ساخته شده.
برای مطمئن شدم می پرسم ، شما مطمئن هستید که توسط MMB ساخته شده؟

در نهایت شما میتونین با برنامه هایی که از صفحه فیلم می گیرن مثل Snag It فیلم ها رو استخراج کنین.اکه دستتون به هیچ جا بند نشد.

mmbahman

Member
...

اگر از این دسته فایلها ( فولدر ها ) باشه
شما میتونید با( داس پرومپت ) ویندوز اونو شناسایی و با دستور
Ren
فایل را به فولدر اولیه برگردونید و یا اینکه از اون هم راحتتر در صورتی که با ( بچ فایلها ) آشنایی
ندارید از برنامه ( نرو اکسپرس ) استفاده کنید اگر ( سی ال ساید ) باشه میتونه واردش بشه و
یا از برنامه قدیمی ولی کاربردی ( وین ان سی دو هزار ) استفاده کنید که توانایی ورود وکپی کردن فایلهارو داره

مگر اینکه از یک روش دیگه استفاده شده باشه که تا کاملا اطلاع نداشته باشیم از محتوای اون - فکر نکنم
کسی از دوستان بتونه مشکله شما رو حل کنه - البته ممکنه از فایلهای مجازی هم استفاده شده باشه

به هر حال اگر این روشها جواب داد بگید تا من هم بدونم

در نهایت شما میتونین با برنامه هایی که از صفحه فیلم می گیرن مثل Snag It فیلم ها رو استخراج کنین.اکه دستتون به هیچ جا بند نشد.
خدا از دهنت بشنوه.من با 6 تا برنامه از جمله snag it هم امتحان کردم ولی متاسفانه از صفحه نمیشه فیلم گرفت.البته از پنجره اتوران.

silvercover

کاربر متخصص
من شنیدم که نسخه آخر همین SnagIt از پسش برمیاد. شما با کدوم تست کردن؟

سریعا به دونرم افزار ... Iso Buster و حتی اگه نیاز شد CD Roller مراجعه کنید...

با استفاده از ایزو باستر....شما اطلاعات بنده و دوستان رو تکمیل کنیدو...و در قسمت سمت چپ پنجره....نوع قفل گزاری رو به بنده و دوستان اطلاع بدید که معمولا یه مسطتیل با رنگ خاص هست(قرمز...سبز و ...)

همچنین اطلاعات مخفی داخل سی دی رو مشاهده و اون فایل رو استخراج کنید ....خبرشو فورا بهم بدید ...
من قفلی مشاهده نکردم اینم عکسش:

پیوست ها

• untitled.jpg
    untitled.jpg
    76 کیلوبایت · بازدیدها: 14

جدیدترین ارسال ها

بالا