[phpNuke] یک مشکل؟!! راه حل بدید.

mohammad_110

New Member
چه جوری میتونم برای یک صفحه تو phpnuke پسورد بزارم.خوهشا دقیق توضیح بدید

راستی اگر یکی ماژول فارسی froumرو داره بذاره اینجا استفاده کنیم. خیلی خیلی ممنون
 

S4DEGH

Well-Known Member
1- اين بنظرم مربوط به كد هاي جاوا و يا php ميشه ! البته ممكنه ماژولش باشه !بعيد نيست !
2- مگه ما انجمن غير فارسي هم داريم !؟
الان ايران نيوك و مشهد تيم انجمنهاشون فارسي هست و براي پلاتينيوم هم مال آفاق فارسي هست !
 

kimiapt

Member
راه حل

برای رمز گذاری دو راه وجود داره ! یکی استفاده از .htaccess و دومی ایجاد یک جدول برای نگهداری نام کاربری و رمز و در نهایت یک فانکشن برای کنترل این مشخصات قبل از ورود به محتوای صفحه
نمونه من را ببین :
http://www.physiotherapy.ir/mods.php?id=Club
موفق
 

mohammad_110

New Member
اولا صادق جان من از قالبی که استفاده میکنم انجمنش انگلیسی اگر لطف کنی و یه انجمن فارسی برام بذاری ممنون میشم
ثانیا آقایkimiapt من میخوام برای یک صفحه پسورد بذارم تا همه نتونن وارد اون بشن اگر مرام بذاری اون کد جاواشو بدی ممنونت میشم
قربون هر دو تون وشم
 

bache +

Active Member
محمد جان اگه ميخواي براي يه صفحه معمولي بزاري
HTML:
آموزش قراردادن كلمه عبور (password) براي بخشي از سايت خود

 

اگر شما اطلاعات كمي از جاوا اسكريپت داريد ميتوانيد از قسمت اول اين آموزش صرف نظر كنيد.

براي قراردادن كلمه عبور بر روي قسمتي از سايت خود،لازم است كمي از جاوا اسكريپت استفاده نماييد. من در اينجا قصد آموزش زبان جاوا به صورت كامل را ندارم. در صورتي كه علاقمند به يادگيري اين زبان هستيد ميتوانيد از وب سايت http://www.webmonkey.com  (زبان سايت انگليسي است) يا كتاب استفاده نماييد.

 

1-     ايجاد فرم:

ابتدا احتياج به يك فرم داريم كه در آن يك محل براي وارد كردن پسورد (text input) و يك كليد براي ارسال پسورد به بانك سايت در نظر بگيريم.

براي ايجاد اين فرم ما ميتواتيم از كدهايي شبيه به كدهاي زير استفاده كنيم.

 

<form name="pass">
<input type="password" name="userpass">
<input type="submit" value="Enter Now >>>">
</form>

با وارد كردن كدهاي فوق فرم شما به اين شكل ميشود:

 

 
  

 

2-     كدهاي جاوا براي كنترل افرادي كه مجاز به ورود نيستند:

ابتدا در قسمت Head عبارات زير را وارد كنيد. توجه داشته باشيد كه مابين دو براكت را بعدا با كدهاي مربوطه پر ميكنيم.

 

<script language="JavaScript">
<!-- 

//-->
</script>

كدهاي زير را بين دو براكت به شكل زير وارد كنيد.

 

<script language="JavaScript">
<!-- 

function passcheck() {
  if (document.pass.userpass.value.toLowerCase=="paper") {
    location.href="welcome.html";
  } else {
    location.href="again.html";
  }
} 

//-->
</script>

 

 

برنامه كوچك جاوا اسكريپت شما كامل شده است. وقتي شما پسورد خود را با حروف كوچك تايپ كنيد و پسورد موجود باشد به صفحه welcome.html ميرويد در غير اين صورت به صفحه again.html ميرويد.

 

ميتوانيد كدهاي زير را در اديتور خود وارد كنيد تا هم فرم و جاوا اسكريپت را يكجا و براحتي ايجاد كنيد (براي تنبل تر ها J  ):

 

<html>
<head>
<script language="JavaScript">
<!-- 

function passcheck() {
  if (document.pass.userpass.value.toLowerCase=="paper") {
    location.href="welcome.html";
  } else {
    location.href="again.html";
  }
} 

//-->
</script>
<title>Your Title Here</title>
</head>
<body>
<form name="pass">
<input type="password" name="userpass">
<input type="submit" value="Enter Now >>>">
</form> </body>
</html>

حالا فقط كافيست صفحات welcome.html , again.html را بسازيد و در سايت خود قرار دهيد.

 

3-     براي امنيت بيشتر:

به منظور بالا بردن امنيت صفحه ساخته شده خود جهت كنترل پسوردهايي كه وارد ميشود به روش زير عمل كنيد.

يك صفحه جديد در اديتور خود ايجاد كنيد. فقط كدهاي جاوا اسكريپت را در آن وارد كرده و به نام pass.js  ذخيره نماييد. سپس به صفحه پسورد خود مراجعه كرده و قسمت Header كدهاي جاوا اسكريپت را با عبارت زير جايگزين نماييد :

<script language="JavaScript" src="pass.js"></script>

فراموش نكنيد "pass.js" را با نام فايل جاوا اسكريت خود عوض كنيد.

 

نمونه برنامه :

  
  

 

 

پي نوشت: درج اين آموزش با نام نويسنده و درج نام سايت www.majidonline.com و ايميل [email protected] بلامانع ميباشد.

 

نويسنده و مترجم: رضاچيذري
موفق باشيد عرفان
http://www.majidonline.com/page.php?page=content&op=cntshow&code=196
 

S4DEGH

Well-Known Member
اولا صادق جان من از قالبی که استفاده میکنم انجمنش انگلیسی اگر لطف کنی و یه انجمن فارسی برام بذاری ممنون میشم
ببينم انجمن ربطي به قالب نداره ! يعني قالب فقط قالبته و بايد فارسي سازي از لحاظ راست به چپ بايد تنظيم بشه !
از كدوم نيوك استفاده ميكني ؟!
-------------------
ببينم محتويات انجمنت انگليسيه يا فقط تركيبش ؟!
چون اگر متن هاش انگليسي باشه بايد بري از قسمت پيكربندي انجمن فارسي رو انتخاب كني و اگر عكس هاش باشه كه اون بحث جدايي هست !
 

mohammad_110

New Member
bacheجان خیلی خیلی ممنون اما خودم هم یک بار از این آموزش استفاده کردم اما موقع آزمایش جواب نداد یعنی وارد صفحه agin.html یا welcome.html نمی شد.اگر یکم بیشتر توضیح بدی ممنونت میشم
درضمن: صادق جان(این که گفتی یعنی چه؟) نیوک من mtnuke- 3final است و ماژول انجمنم هم محتویات توش کلا انگلیسیه

4کرتونیم خیلی باحالید
 

bache +

Active Member
محمد جان من اينو يا بار روش كار ميكنم و مشكلاتشو حل ميكنم تا 2-3 روز ديگه بهت ميدم
 

S4DEGH

Well-Known Member
خب mt مال مشهد تيم هست ! مگه ميشه فارسي نداشته باشه !
ببين از بخش كنترول پنل انجمن بخش پيكربندي اونجا فارسي رو انتخاب كردي !؟
بعد نگاه كن ببين تو فلدر :
modules\Forums\language
پوشه زبان فارسي هست يا نه !؟
 

mohammad_110

New Member
خیلی ممنون که وقت گذاشتید
در ضمن صادق خان حالا که شده ولی سعی میکنم ببینم از راهی که شما گفتید درست میشه یا نه
خیلی ممنونم
 

mohammad_110

New Member
سلام
صادق جان اولا تو فلدر modules\Forums\language نگاه کردم پوشه زبان فارسی بود اما اگر دقت کرده باشی یه فلدری هست تو اون فلدر قالبت یا شاید هم فقط مال منه !که اسمش forums هستش حالا نمیدونم که این پوشه به انجمن ربطی داره یا نه.
راستی نمیدونم چی شده که اصلا سایتم وارد انجمنش نمیشه و پیغام خطا میده وقتی هم وارد member_list میشه 7.8 تا پیغام خطا میده ولی اون اعضا رو نشون میده
اگر کمک کنی ممنون میشم
خیلی چاکرتیم
 

S4DEGH

Well-Known Member
عزيز اون پوشه انجمني كه تو مال قالبت هست اون قالب انجمن هست ! و ربطي به فايل زبان نداره !
فايل زبان فقط تو همون بخشي كه گفتم هست !
خب وقتي فارسي هست بايد نشون بده ! حالا نشون نمي ده من دقيق نمي تونم بگم چرا چون دسترسي بهش ندارم !
در مورد اون خطا كه به انجمن ميري بهت ميده :
اون پيغام رو برام بفرست !
 

mohammad_110

New Member
صادق جان پیغام ها اینه:
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\phpdev\www\farsi mt nuke\html\modules\Forums\language\lang-farsi.php:1) in c:\phpdev\www\farsi mt
nuke\html\includes\sessions.php on line 255
و
Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at c:\phpdev\www\farsi mt nuke\html\modules\Forums\language\lang-farsi.php:1) in c:\phpdev\www\farsi mt nuke\html\includes\page_header.php on line 529
در ضمن صادق جان اگر یه نیوک خوب سراغ داری پیشنهاد کن روی کامپیوترم نصب کنم
واگر ممکنشه یه توضیحی هم در مورد ماژول های گفتگو و جک بدی ممننت میشم
ارادت
 

S4DEGH

Well-Known Member
ميگم اين فايل زبانش فكر كنم مشكل داره !
ميخواي يك بار ديگه نصب كن !
--------------------------------
در مورد نيوك هاي خوب !
ما فقط براي نيوك هاي معمولي 2 نيوك داريم :
يكي مال مشهد تيم و ديگري مال ايران نيوك
و براي پلاتينيوم :
آفاق‌ !

در مورد ماژول گفتگو كه همون انجمن هست !
در مورد جك هم من تابه حال نصبش نكردم اما ميگن جالبه !
 

جدیدترین ارسال ها

بالا