یک طرح قدیمی ترکیبی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

MAJORAN

Member
با سلام من این تاپیک رو قبلا هم زده بودم اما متاصفانه یادم رفته بود که لینک رو بزارم بچه ها هم کلی لطف کردن و چنتا ریچال بار ما کردن بازم با عرض معضرت خواهی
این تصویر رو از ترکیب چند تا عکس ساختم نظر یادتون نره:cry:

پیوست ها

• poster-sonate.jpg
    poster-sonate.jpg
    174.5 کیلوبایت · بازدیدها: 61

MAJORAN

Member
این هم یکی دیگه از کارای من

:cry: این هم یک لوح قدیمی است که با استفاده از فونت اولد پرشن ساختمش نظر یادت نره

پیوست ها

• mohsen-loh.jpg
    mohsen-loh.jpg
    232.3 کیلوبایت · بازدیدها: 52

FashisT

Active Member
MAJORAN گفت:
:cry: این هم یک لوح قدیمی است که با استفاده از فونت اولد پرشن ساختمش نظر یادت نره
خوب شده..
ولی اگه اون سایه رو کمتر فید میکردی بهتر بود..
و اینکه اینر گلاو هم که دادی یکم کمتر میکردی!
راستی میخی هارو با چی نوشتی؟
فعلا

hamid ir

Well-Known Member
خوب شده
با نظر شهرامم موافقم
منم تو کف اون میخیا موندم!!

S.H.R.M.K

Well-Known Member
Majoran جان باعث و بانی خیر شدی

اینم فونت خط میخی با چند تا فونت دیگه و آموزش هاش

پیوست ها

• Persian Old Font Mikhi.rar
    186 کیلوبایت · بازدیدها: 52

MAJORAN

Member
آقا مرسی از نظراتتون می خواستم فونت ها رو بزارم که زهمت این کارو S.h.r.m.k کشید دوست دارم اگه موافق باشید یه تاپیک سنتی باز کنیم و همه کا راشون را اینجا بزارن چون من تا حالا همچین کارایی رو تو مجید آنلایا ندیدم (البته شاید باشه ولی من ندیده باشم )

باتشکر

S.H.R.M.K

Well-Known Member
آقا مرسی از نظراتتون می خواستم فونت ها رو بزارم که زهمت این کارو S.h.r.m.k کشید دوست دارم اگه موافق باشید یه تاپیک سنتی باز کنیم و همه کا راشون را اینجا بزارن چون من تا حالا همچین کارایی رو تو مجید آنلایا ندیدم (البته شاید باشه ولی من ندیده باشم )

MAJORAN جان من شرمنده که فضولی کردم تو تاپیکت ولی چون خودم و بچه های دیگه خیلی دنبال این فونت بودیم برای همین تا پیدا کردم ،دست و پامو گم کردم و هول شدمیه دفه گزاشتم اینجا.

در مورد اون کار اولت هم میخواستم بپرسم که اون نوشته ها رو چطوری درست کردی که مثل مرکب شده؟ انگار نوشته ها با قلم نوشته شده و بعضی جاها پر رنگ تره ؟؟؟

MAJORAN

Member
تشکر وجوای

ای بابا S.h.r.m.k جان این حرفا چیه شما صاحب اختیارین من خیلی خوشحال شدم از کار شما آره اون نوشته های تو شکل به صورت خطاطی هستند که کار آقای افظلی هستند باز هم متشکرم از همه بچه ها به خاطر نظراتشون

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
S.H.R.M.K گفت:
در مورد اون کار اولت هم میخواستم بپرسم که اون نوشته ها رو چطوری درست کردی که مثل مرکب شده؟ انگار نوشته ها با قلم نوشته شده و بعضی جاها پر رنگ تره ؟؟؟

اولا کارات خیلی قشنگ شدن تبریک میگم

در مورد سوال حمید:

خوب نوشتن با قلم خیلی طبیعی و تمیز درمیاد ولی با فتوشاپ میشه یه چیزی تو همین مایه ها دراورد. مراحل زیر بطور خیلی خلاصه:

1) انتخاب دو تا رنگ بکار رفته تو متن (مثلا قهوه ای سوخته و قهوه ای یکم روشنتر)
2) Ctrl + کلیک روی لایه متن (انتخاب دورتادور متن)
3) اجرای فیلتر Cloud
4) اجرای فیلتر Add Noise مقدار (مقدار Amount کمتر از 10 و تیک زدن گزینه های uniform و monochromatic)
5) اجرای فیلتر Blur
6) تنظیمات Brightness/Conterast
7) اجرای فیلتر Median

البته واسه دراوردن یه کار تمیز باید چند بار تمرین بشه که مقدارای درستش دستت بیاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا