یک سیستم رای گیری قدرتمند

sajjad_eb

Well-Known Member
سلام دوستان . یه نگاه به اینجا بندازید .
واقعا چیز جالبیه . اگه ممکنه یکی ساخت دیتابیسش رو بگه و اینکه چه جوری باید تو CMSهای مختلف گذاشتش . مثل wprdpress یا phpnuke . ممنون می شم .:oops:

shadecute

Member
اسکریپتی به جز این هم برای امتیاز دهی وجود داره ؟ این خیلی پیچیدس ؟
دوستان اسکریپت تنها برای امتیاز دهی به مطالب وجود داره؟php :)
اگه روش کار و نصب همین سیستم که دوستمون معرفی کرده رو بگید ممنون میشم .
دستتون درد نکونه.

shadecute

Member
اساتید چرا به DB وصل نمی شه ؟ این error رو می ده !
Error: Table 'nazarsanji.ratings' doesn't exist
:oops:
چرا امروز تو اینجا کسی جواب نمی ده؟

shadecute

Member
انگلیسی بلدی؟؟

آره یه چیزایی .
می دونم مشکل چیه ولی چه جوری باید حلش کنم . آشنایی زیاد با table ها و بانک ندارم(تازه کارم خوب )
انسان واجب الخطاس دیگه
:wink:
دمتون گرم به تازه کارا تیکه نندازید کمکشون کنید .همه این دورانو باید رد کنیم:oops: :razz:

oxygenws

Active Member
آره یه چیزایی .
می دونم مشکل چیه ولی چه جوری باید حلش کنم . آشنایی زیاد با table ها و بانک ندارم(تازه کارم خوب )
انسان واجب الخطاس دیگه

دمتون گرم به تازه کارا تیکه نندازید کمکشون کنید .همه این دورانو باید رد کنیم
باید جدولش رو بسازی که تا زمانی که ندونی جدولش چی هست نمی تونی بسازی.... خوب مسلما من هم اگر ندونم نمی تونم بسازم!!!

sajjad_eb

Well-Known Member
حالا یکی یه جدولی بسازه یا یه راهنمایی بکنه دیگه . کسی واقعا بلد نیست:shock: ؟ :cry: :cry: :cry:
:wink:

چه مدير خوش برخوردي تبريك مي گم!
دوست عزيز اگر روي لوكال امتحان مي كني با Easy Php يا Xamp از منو هاي برنامه وارد قسمت phpmy Admin ميشي و ديتا بيس مورد نظر و ساخته و براحتي تيبل مورد نظر رو ميسازي...
بر روي هاست هم همين طور اول ساخت ديتا بيس و سپس تيبل ها ...اگر هم فايل TXT مبتني بر نوع تيبل ها بود
ميتوني از گزينه Import استفاده كني
اگر باز هم مشكلي داشتي
ID:So6a
موفق باشي..

sajjad_eb

Well-Known Member
چه مدير خوش برخوردي تبريك مي گم!
دوست عزيز اگر روي لوكال امتحان مي كني با Easy Php يا Xamp از منو هاي برنامه وارد قسمت phpmy Admin ميشي و ديتا بيس مورد نظر و ساخته و براحتي تيبل مورد نظر رو ميسازي...
بر روي هاست هم همين طور اول ساخت ديتا بيس و سپس تيبل ها ...اگر هم فايل TXT مبتني بر نوع تيبل ها بود
ميتوني از گزينه Import استفاده كني
اگر باز هم مشكلي داشتي
ID:So6a
موفق باشي..

البرز عزیز منم دارم همینو می گم . یکی جدولشو بسازه آپلود کنه . یه توضیح مختصرم بده که چه شکلی باید تو Wordpress یا PHPNuke گزاشتتش .

آخرین ویرایش:

shadecute

Member
چه مدير خوش برخوردي تبريك مي گم!..
خوب دیگه چه می شه کرد... .:neutral:
آقا من تو wamp جدول رو ساختم مقدار رو 1 باید قرار بدیم . .خوب من یک گذاشتم ولی این اررور رو میده ؟
Error: Unknown column 'total_votes' in 'field list'
بخدا معنیشو میدونم ولی باید چه کنم ؟
بابا این با ajax نوشته شده؟ چه پیچیدس:oops:

جدیدترین ارسال ها

بالا