یک سوال

marshal3256

New Member
[font=&quot]سلام. بعضی اوقات صفحه های کتاب با ورق سفید را که اسکن میکنم؛ در باز کردن مجدد، قسمت های سفید، به رنگ قرمز دیده میشود. هر چهار کانال هم فعال هستند و با غیر فعال کردن کانال ها هم مشکل حل نمی شود. فقط آن رنگ نزدیک به قرمز به خاکستری یا ... تبدیل میشود. اگر هم ذخیره کنم؛ قرمز ذخیره میشود. خواهش می کنم راهنمایی بفرمایید که سخت مستأصل شده ام. بسیار سپاسگزارم.[/font]

Member
نوع اسکنر؟
برنامه ای که برای اسکن استفاده میکنی
فرمتی که سیو میکنی و هرچی اطلاعات دیگه که فکر میکنی ربط داره
---------------------
برای شروع از فوتوشاپ برای اسکن استفاده کن اگه حل نشد ایراد از درایور اسکنره

marshal3256

New Member
نوع اسکنر؟
برنامه ای که برای اسکن استفاده میکنی
فرمتی که سیو میکنی و هرچی اطلاعات دیگه که فکر میکنی ربط داره
---------------------
برای شروع از فوتوشاپ برای اسکن استفاده کن اگه حل نشد ایراد از درایور اسکنره

اسکنرم canon lide 100 از خود فتوشاپ استفاده میکنم. jpg کیفیت 5 از 12 سیو میکنم. اسکن هم grayscale میگیرم. بعضی اوقات اینجوری میشه بدون اینکه دانسته setting چیزی رو عوض کرده باشم. ممنون.

nima_dsnr

کاربر VIP
به خاطر اینه که وقتی کتاب میزاری از گوشه های کتاب روزنه هایی هست که نور رو رد میکنه و خوب اسکن نمیکنه.
اصولا اگه برگه خالی اسکن کنی اینجور نمیشه.
شما در درجه اول بیا با فتوشاپ اسکن کن نه با کلید اسکنر. (یعنی از طریق گزینه File> Import و انتخاب اسکنر)
بعد هم پس از اسکن کردن یک Ctrl+Shift+B هم بگیر ببین درست میشه یا نه؟

marshal3256

New Member
به خاطر اینه که وقتی کتاب میزاری از گوشه های کتاب روزنه هایی هست که نور رو رد میکنه و خوب اسکن نمیکنه.
اصولا اگه برگه خالی اسکن کنی اینجور نمیشه.
شما در درجه اول بیا با فتوشاپ اسکن کن نه با کلید اسکنر. (یعنی از طریق گزینه file> import و انتخاب اسکنر)
بعد هم پس از اسکن کردن یک ctrl+shift+b هم بگیر ببین درست میشه یا نه؟

من اول کتاب بینوا رو ورق ورق میکنم؛ در اسکنر رو هم می بندم. دوست عزیز؛ با خود فتوشاپ هم اسکن می گیرم. در ضمن وقتی با windows veiwer باز میکنم صفحه سفیده؛ تو فتوشاپ اونجوری میشه. باز هم نه همۀ اسکنهام چند صفحه ای که با هم اسکن کردم.

آخرین ویرایش:

p30graphic

Active Member
واسه من هم همین مشکل پیش اومده یعنی کاغذم رو اسکن کردم و هیچ مشکلی نبوده.
بعد با فتوشاپ بازش کردم و بدون هیچ تغییری بستمش حالا زمینه سفید کاغذ قرمز شده. من با ویندوز xp این کار رو کردم شاید اشکال از ویندوز بوده باشه؟

alireza_ghe

کاربر VIP
دوست عزیز نیاز به نصب مجدد ویندوز نیست به احتمال خیلی زیاد با تعویض فوتوشاپ مشکلت حل بشه حتما امتحان کن
:rose:

اگر حل نشد احتمالا لنز اسکنرت مشکل داره که در این صورت درست بشو نیست حتی با تعمیر
من خودم این مشکلو داشتم ولی به جای قرمر صفحه رو آبی میکرد اسکنرمو بردم تعمیر بعد یک هفته دوباره خراب شد

در ضمن تعجب نکن که توی ویندوز درست نشون میده سیستم نمایش رنگ windows veiwer هیچ ربطی به فتوشاپ نداره این مسئله کاملا طبیعیه

sayedmahdi

New Member
سلام.من ميخوام در مورد طراحي تصوير دريا بدونم اگه ميشه كمك كنيد.

جدیدترین ارسال ها

بالا