یک سوال مهم

DIMO

Active Member
با سلام به خدمت همگی یه سوال؟

برای یک رندر با حجم بالا (حجم آبجکت های موجود در یک محیط) که بعضاً هم Memory کم میاره، آیا راهی برای پایین آوردنه حجم آبجکت ها وجود داره که اطمینان دارم وجود داره ولی من بلدش نیستم کسی هست که این راه رو هم به من بگه.
ممنون

قانع باش تا شاکرترین مردم باشی

((محمد رسول الله))

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
dimo جان از آبجکت آماده استفاده نکردی درسته فکر کنم یکی از ساده ترین را ها تبدیل کردن تمامی ابجکت ها به mesh باشه:)

و ارتقائ سخت افزار :wink:

DIMO

Active Member
تمامشون رو قبلاً به Mesh تبدیل کردم ولی بازم جواب نمیده، راجع به سخت افزار هم فعلاً بودجه نداریم.:sad:

((محمد رسول الله))

آخرین ویرایش:

ali3dtech

Member
اگه منظورت رو درست متوجه شده باشم:
با استفاده از مودیفایر Optimize میتونی تعداد وجهه ها و در نتیجه جزئیات یه آبجکت رو کم کنی که باعث کم شدن حجم یک آبجکت میشه.

hosienmax100

3D Artist
علی جان فکر نکنم optimize کردن آبجکت ها تاثیر زیادی بزاره تو اینجور مواقع بهتره سعی کنی آبجکتهایی که smooth شدن از حالت

smooth در بیاری و با editable poly و تنظیم کردن لبه ها اونارو نرم کنی همون قسمت subdivision surface هم میتونه کمکت کنه

اما بازم نیاز به سخت افزار داری که خودت میگی بودجه نیست در نتیجه پس من فقط داستان گفتم :)

سلام
منم یه سوال در این باره دارم :
آیا حجم اشیای داخل صحنه تاثیری بر روی خروجی داره ؟
منظورم اینه که مثلا اگه ما یه مکعب با مشهای خیلی زیاد داشته باشیم و ازش رندر بگیریم و ذخیره کنیم آیا حجم خروجی اش بیشتر از حجم خروجی یک مکعب که عینا شبیه اولی هست و حجمش خیلی کمتر است می شه؟

DIMO

Active Member
راجع به سوال شما mostafa_amol دو مکعب یکی هستن فقط راجع به مکعب دومی مدت زمان رندر بیشترمیشه(البته با توجه به تنضیمات موتور رندر) و میزان Memory هست که این رندر در حین انجام کار به خودش اختصاص میده و این عوامل هم بخاطر میزان Mesh مورد استفاده بر روی مکعبها میباشد و الا روی حجم خروجی فکر نمیکنم تاثیر بذاره.

((محمد رسول الله))

آخرین ویرایش:

roohollah

Banned
تو ویو پورت رو میدونم، ولی تو رندر...:neutral:
من که در اینجور مواقع یا لایه لایه رندر میگیرم(سخته) :sad:یا از فوتوشاپ و عکس + بامپینگ و مکس! (قافیه دار شدن:D)

ghaffardorostan

Active Member
شما می توانید با فرمان MultiRes از لیست Modifier و انتخاب ابجکت مورد نظر و زدن دکمهGenerate و کم کردن تعداد Vertexها از گزینه Vert Count تا آن اندازه که ظاهر شکل شما بهم نریزد حجم کارتان را به اندازه قابل توجهی کاهش دهید
دوم اینکه اگر از raytrace غیر ضروری استفاده استفاده میکنید در منوی رندر آنرا غیر فعال سازید
وسوم نیز اگر از فرمان Array استفاده کردید برای آبجکت های با تعداد زیاد گزینه instance را فعال کن تا محاسبات رندر گیری خاصه تر شود . بهر حال این سه مورد پیش و پا افتاده به نظرم رسید که امیدوارم بدرد ت بخوره
کوچیک تمام دوستان:)

:Mohsen:

کاربر باتجربه
فكر نمي كنم كه چيزي از قلم افتاده باشه ، دوستان همرو گفتن
ولي كاري كه خودم برا حل اين مشكل انجام دادم رو برات ميگم
اگه از نرم افزارهاي بهينه ساز رم مثل tuneup utilities 2006 كه البته خيلي كاراي ديگه هم ميكنه استفاده كني ميتوني تا حدي كارتو روون تر كني (ورژن 2008 هم اومده)

كاري optimizer رم اين نرم افزار انجام ميده اينطوريه كه با سنگين تر شدن كار و پرشدن رم اطلاعات رو كم كم تا حد زيادتري نسبت به ويندوز به هارد انتقال ميده و رم رو خالي ميكنه
به هر حال شايد به كارت بياد

pythoN

Active Member
سلام .

برای یک رندر با حجم بالا (حجم آبجکت های موجود در یک محیط) که بعضاً هم Memory کم میاره، آیا راهی برای پایین آوردنه حجم آبجکت ها وجود داره که اطمینان دارم وجود داره ولی من بلدش نیستم کسی هست که این راه رو هم به من بگه.

معمولا همیشه مهم ترین مسئله کیفیت کاره بهترین راه افضایشه امکانات سخت افزاره . وگرنه میشه با کم کردن پلیگان ها حجم رو کاهش داد .

آیا حجم اشیای داخل صحنه تاثیری بر روی خروجی داره ؟

پلیگانه بیشتر = افضایش مدت زمان رندر .

ehsan_3dmax

Active Member
خيلي سوال عالي كردي و بچه ها هم جوابهاي عالي دادن.
من يك جمع بندي كلي ميكنم به علاوه ي يكسري تغييرات كوچك:
1- تبدیل کردن تمامی ابجکت ها به edit mesh
2- می توانید با فرمان MultiRes از لیست Modifier و انتخاب ابجکت مورد نظر و زدن دکمهGenerate و کم کردن تعداد Vertexها از گزینه Vert Count تا آن اندازه که ظاهر شکل شما بهم نریزد حجم کارتان را به اندازه قابل توجهی کاهش دهید
3- اگر از فرمان Array و يا copy استفاده کردید برای آبجکت های با تعداد زیاد گزینه instance را غير فعال کن تا محاسبات رندر گیری خلاصه تر شود.
4- xref كردن اشياي سنگين و يا در رندر با vray استفاده از vray proxy.
5- در پايان استفاده از فرمان reset xform كه در پانل utilities قرار داره.
موفق باشيد.

DIMO

Active Member
دست همگی درد نکنه بابت جوابهای دقیقشون خیلی ممنون.

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
آقا احسان دست شما هم درد نکنه سنگ تمام گذاشتی فقط میشه راجع به Xref یه توضیح کوچولو بدی طریقه دسترسی بهش منظورمه،ممنون.

نمیدونم منظور آقا احسان همون xref توی منوی file هست کارشم اینه که تعدای از ابجکت ای مرتبط با هم رو با هم

به صورت .max لود کنید توی فایل اصلی

ببخشید آقا احسان اگه درست نگفتم:)

DIMO

Active Member
یه سوال دیگه آیا میشه یه محیط که برای رندر تک فرم سنگینه(منظورم همون حجم زیاد آبجکتها هست) و سیستم برای رندر گرفتن اون محیط کم میاره از رندر شبکه استفاده کرد؟

این از این حالا منظورم،،،،،،با شبکه که نمیشه تک فرم رندر گرفت درست...چرا ما این کار رو نکنیم(البته اگر بشه که سوال منم اینه)چند فرم به اون تک فرم اضافه کنیم یعنی مثلاً 10 فرم رو رندر بگیریم(توسط رندر شبکه) که فرم اول همون فرم خودمون باشه که دوربین هیچ حرکتی نداشته باشه و حرکت دوربین(که زیاد هم حرکتش مهم نیست چون برای ما همون فرم اول مهمه که دوربین ثابته) از فرم 2 یا 3 شروع بشه و به فرم 10 یا 5 ختم بشه که میتونیم تو هر فرم به دلخواه به دوربین حرکت بدیم یا ندیم و رندر ها رو بگیریم،آیا چنین چیزی امکان داره یا نه؟

آخرین ویرایش:

DIMO

Active Member
کسی نیست جواب این سوال رو بده؟ ای بابا :mad:

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
dimo جان

سوالت رو بخون دوباره ویرایشش کن جدا من نفهمیدم چی گفتی

توسط رندر شبکه می خوای رندر بگیری یعنی مثلا از فریم 1 تا 10 رو یه از کامپیوتر ها رندر بگیره و مابقی....

توضیح بیشتر بده یا شاید منظورت رندر بعضی از آبجکت ها و دوباره رندر همون فریم مثلا حرکت دوربین ....composite

من ادبیاتم خوب نیست

DIMO

Active Member
ببخشید دیگه،آدم وقتی انگشتاش گرم میشه دیگه نمیشه جلوش رو گرفت.:wink:

منظورم از کل این حرفها این بود که تو رندر شبکه Single Frame نمیشه رندر گرفت درسته دیگه...خوب چرا ما اینکار رو نکنیم کل سیستم های متصل به هم توسط شبکه رو گول بزنیم اینطور که تنضیمات Time Output را از روی Single Frame به Rang تبدیل کنیم و برای مثال 10 فرم براش تعریف کنیم سپس رندر رو بگیریم.(البته اگر بشه) اینطور هم رندر اون محیط رو گرفتیم و هم اینکه به یک سیستم تنها فشار وارد نمیشه و کارها بین چندتا سیستم تقسیم شده.

سوال من این بود که آیا میشه این کار رو کرد یانه؟

آخرین ویرایش:

roohollah

Banned
یه سوال دیگه آیا میشه یه محیط که برای رندر تک فرم سنگینه(منظورم همون حجم زیاد آبجکتها هست) و سیستم برای رندر گرفتن اون محیط کم میاره از رندر شبکه استفاده کرد?
نه، به سادگی نمیشه:sad:
باید منابه سیستم (سی پی یو) به اشتراک گذاشته بشه:) که نمیدونم ویندوز شعورشو داره یا نه:)

جدیدترین ارسال ها

بالا