یک سوال مهم

hosienmax100

3D Artist
ببخشید دیگه،آدم وقتی انگشتاش گرم میشه دیگه نمیشه جلوش رو گرفت.:wink:

منظورم از کل این حرفها این بود که تو رندر شبکه Single Frame نمیشه رندر گرفت درسته دیگه...خوب چرا ما اینکار رو نکنیم کل سیستم های متصل به هم توسط شبکه رو گول بزنیم اینطور که تنضیمات Time Output را از روی Single Frame به Rang تبدیل کنیم و برای مثال 10 فرم براش تعریف کنیم سپس رندر رو بگیریم.(البته اگر بشه) اینطور هم رندر اون محیط رو گرفتیم و هم اینکه به یک سیستم تنها فشار وارد نمیشه و کارها بین چندتا سیستم تقسیم شده.

سوال من این بود که آیا میشه این کار رو کرد یانه؟

یعنی هر com یک بخشی رو از فریم ها رو رندر بگیره

com=1 to 10
com=10 to 20
.............
فکر کنم برای اینکار باید از batch rendering استفاده کنی

موفق باشی

roohollah

Banned
حسين جان اين batch rendering چي هست ؟؟؟؟
سلام:)
من به مدت 30 ثانیه حسین اسمم حسینه:wink:
از منو رندر، بچ رندر رو بزن...
رندر شبکه در مکس با دستور داس و با کلی پارامتر به وجود میاد، بچ رندر میاد یک فایل bat. (نگه دارنده دستورات داس، اسکریپت داسه:wink:)درست میکنه و تمام اون پارامترها رو خودش توش (بر اساس فایلت)درست میکنه..
یادت باشه فایلت رو بر روی یک آدرس شبکه ذخیره کنی، یعنی فولدر روی هاردت رو به صورت عکس پایین Share کن، بعد اونو از طریق My Network Places راز کن:wink:

آخرین ویرایش:

bassam_cg

Active Member
دوستان شما میتونید برای render همونکاری رو بکنید که disney و hoolywood انجام میدن اونم اینه که هر object رو جدا render میکنن سپس با composit همرو در یک صحنه میبرن بهترین برنامه های composite اینا هستن که معمولا باید از 2 یا 3 تاشون بطور همزمان استفاده کنید boujou -after effects- combustion-flint - infirno-fire-smoke-toxik-shake-

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
دوستان شما میتونید برای render همونکاری رو بکنید که disney و hoolywood انجام میدن اونماینه که هر object رو جدا render میکنن سپس با composit همرو در یک صحنه میبرن بهترین برنامه های composite اینا هستن که معمولا باید از 2 یا 3 تاشون بطور همزمان استفاده کنید boujou -after effects- combustion-flint - infinoi-fire-smoke-toxik-shake-

ممنون بسام جان

بجز after بقیه نرم افزار ها رو من قبلا گشتم تو بازار نبود میشه اسم اون شر کت روی label سی دی رو برام بگی

یا ادرس سایت

قربانت

bassam_cg

Active Member
آقا حسین گیر اوردنشون سخته من خودم هم با بدبختی گیرشون اوردم حتما تهیشون کن خیلی جالبن

DIMO

Active Member
سلام چطوری بسام جان خیلی وقت نیستی کجایی ،از کجا گیرشون آوردی؟ اهواز؟:lol:

قانع باش تا شاکرترین مردم باشی

((محمد رسول الله))

آخرین ویرایش:

3d_parto

New Member
آقا بسام دستت در نکنه من دو تا از اونارو ندارم میتونی بگی چطوری تهیه کردی ؟

جدیدترین ارسال ها

بالا