یک سوال مهم و فوری در مورد فلش

rtech

Member
دوستان من یک سوال دارم :
چطور میشه تو فلش پشت زمینه transparent ساخت
ممنون میشم جوابم رو بدید

amir_s

Active Member
اگر فایلتون پشت زمینه نداشته باشه می تونید این کار رو بکنید ...
برای Transparent کردن باید در کد HTML تغییراتی ایجاد کنید ... در قسمت Properties فایلتون ، در برنامه ای که باهاش design میکنید می تونید اون رو پیدا کنید .

rtech

Member
دوست عزیز من منظورم فلشه
من تو فلش یک دکمه ساختم و میخوام در برنامه Mmb استفاده کنم ولی به علت پشت زمینه سفید آن کار من خراب شده و میخوام پشت زمینش طوری باشه که در Mmb فقط خخود دکمه نمایش داده بشه

hamid747

Member
MMB رو نميدونم،ولی مثلاً در Director در منو تنظيمات ميشه گفت که Movie فلشی که وارد کردی،دارای
Transparent Background باشه،فکر کنم تو MultimediaBulider هم يه چنين منو وجود داشته باشه.
و مهم نيست که چه رنگی رو تو فلش به Background داده باشي(کاربرد برای دکمه های گرد)

آخرین ویرایش:

amir_s

Active Member
rtech گفت:
دوست عزیز من منظورم فلشه
من تو فلش یک دکمه ساختم و میخوام در برنامه Mmb استفاده کنم ولی به علت پشت زمینه سفید آن کار من خراب شده و میخوام پشت زمینش طوری باشه که در Mmb فقط خخود دکمه نمایش داده بشه
در هر برنامه ای که استفاده می کنید ... حتما در قسمت Properties فلشتون میتونید می تونید Transparent کار کنید ... به شرطی که خود فایل فلش پشت زمینه نداشته باشه !

aminflash

Member
من چیزی به عنوان transparent و با اون کار ندیدم ولی می تونی با گرفتن prperties و بعدش از override bacgorund خودت رنگش رو همونجا تعیین کنی

جدیدترین ارسال ها

بالا