یک سوال جدید؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
خواهش مي‌كنم!
271.gif

به به آقا حامد
281.gif

آخرین ویرایش:

mehrdadb

Member
با سلام خدمت اقا سامان.
اون پروژه multi windows رو يادتون هست؟
يه مشكلي داره . اگر شما فرضا پنجره يك رو باز كنيد و بعد پنجره 2 و سپس پنجره يك رو مي ني مايز كنيد و بعد پنجره 2 رو.
حالا پنجره مي ني مايز 1 رو كلوز كنيد و بعد پنجره مي ني مايز 2 را ماكسي مايز كنيد و دوباره مي ني مايز كنيد و بعد از آن پنجره يك رو باز كنيد و مي ني مايز كنيد ، خواهيد ديد كه مي ني مايز 1 روي مي ني مايز 2 مي افته.

اميدوارم خوب توضيح داده باشم.

ممنون مي شم مشكلشو حل كنيد.

Saman

سلام
شما اون مثالي رو كه واست گذاشتم بزار ...! چون اوني كه تو سايته مشكل داره..

تا بعد...!

Saman

مهرداد جان من با پيوست‌ها مشكل دارم ، اگه ميشه جاي ديگه آپ كن

سلام بچه ها من چند تا سوال راجع به پسورد چکر حرفه ای داشتم كه انها را با مديا بيلدر درست كردم چون سوال ها همرا با تصوير بود براي همين براتون يك اتوران ساختم كه البته سورسش است چون حجمش كمتر بشه سوالا با تصاوير هستن.
منظورم داخل سوال از دیکشنری که گفتم در وبلاگتان گذاشته اید این است میتونید سورس دیکشنری رو از لینک زیر دانلود کنید. (13 کیلوبایت هم بیشتر نیست)
دانلود سورس دیکشنری
حجمش سوالها هم فقط 302kb هست دانلودش کنین بخونید اگه تونستید لطف کنین حتما جوابش رو بدین.
یک فایل با پسوندdicهم در پوشه
زیپ شده هست اگه سوال رو بخونیین میفهمید برای چی گذاشتم.
لینک دانلود سورس سوال:
http://www.box.net/public/vfd2cfmfzj
بعد از اینکه به این لینک رفتی
بر روی دانلود کلیک کن

آخرین ویرایش:

Saman

سلام
آره ... لطفا بهم فرصت بديد تا روش كار كنم...

تا بعد...!

اینم اون سورسی که قولش رو داده بودم دارای چهار پنجره با محیط کاملا گرافیکی البته با پسوند rar هست میتونی از لینک زیر بگیری.
من یک خواهش از تمام بچه ها دارم من یک مشکل با اپلود کدن فایل ها دارم اگه کسی دعوت نامه ی پرشین گیگ داره لطف کنه یکی برام بفرسته اینم ایمیلم:p[email protected]
لینک دانلود سورس

Saman

سلام
دوست عزيز پيوست كه گذاشتيد دانلود نميشه...

تا بعد...!

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا