parpar
Member
سلام
بچه ها من تو ي جايي در مورد ي سايتي بنام Xdrive خوندم كه ي مقدار مشخصي فضا ميده و
با عضو شدن در اين سايت ميتونيم اطلاعات هاردمونو در اونجا قرار بديم تا هر وقت
بيرون از منزل نيازي به محتويات سيستم شخصي خودمون داشتيم به اونجا مراجعه كنيم.
واستفاده هاي ديگه اي هم مثل اينكه با دادن پسوردمون به دوستمون اونم ميتونه از هارد ما استفاده كنه .
نميدونم اينجا كسي با اين اشنايي داره يا اصلا با همچين سايتي كار كرده يا نه . اما مشكل من اينه با اينكه عضو اين سايت شدم اما نميتونم استفاده كنم . تو اين مجله كه من خوندم نوشته بود پولي هم نيست . اما نميدونم مشكل كجاست يوزر و پسوردمو كه ميدم همش ارور ميده
و بلافاصله برام ي ميل فرستاده ميشه كه اكانتتونو فعال كنين كه البته من 50 بار تا حالا اين كارو كردم اما ....
وقتی هم که فعال میشه یوزرتون باز هم ... :roll:
حالا ميخواستم بدونم اينجا ميتونه كسي به من كمك كنه ؟
يا اصلا سايت ديگه اي با اين امكانات ميتونين معرفي كنين ؟
با تشكر : پريسا
بچه ها من تو ي جايي در مورد ي سايتي بنام Xdrive خوندم كه ي مقدار مشخصي فضا ميده و
با عضو شدن در اين سايت ميتونيم اطلاعات هاردمونو در اونجا قرار بديم تا هر وقت
بيرون از منزل نيازي به محتويات سيستم شخصي خودمون داشتيم به اونجا مراجعه كنيم.
واستفاده هاي ديگه اي هم مثل اينكه با دادن پسوردمون به دوستمون اونم ميتونه از هارد ما استفاده كنه .
نميدونم اينجا كسي با اين اشنايي داره يا اصلا با همچين سايتي كار كرده يا نه . اما مشكل من اينه با اينكه عضو اين سايت شدم اما نميتونم استفاده كنم . تو اين مجله كه من خوندم نوشته بود پولي هم نيست . اما نميدونم مشكل كجاست يوزر و پسوردمو كه ميدم همش ارور ميده
و بلافاصله برام ي ميل فرستاده ميشه كه اكانتتونو فعال كنين كه البته من 50 بار تا حالا اين كارو كردم اما ....
وقتی هم که فعال میشه یوزرتون باز هم ... :roll:
حالا ميخواستم بدونم اينجا ميتونه كسي به من كمك كنه ؟
يا اصلا سايت ديگه اي با اين امكانات ميتونين معرفي كنين ؟
با تشكر : پريسا