یک رسیلری بگیرید چند تا اکانت رسیلری دیگه خودتون بدین

sinahost

Member
اسم من رو هر کی خواست بدونه یه پریویت مسج بزنه بگم . در مورد کیفیت سرور سیناهاست همیشه بدنبال کیفیت بوده نه ارزون بودن خدمات !!! توی این فروم یه سرچ بزنید 4 گیگ رو 5000 تومن هم میدن !!! در حالی که ما 500 مگابایت لینوکس رو زیر 10000 تومن تا حالا ندادیم و این دوستانی که اظهار بار زیاد رو سرور می کنن یا خودشون سرور ندارن و نمی دونن بار یعنی چی و همینطور الکی یه چیزایی از بقیه شنیدن و می ان اینجا می گن و یا اینکه نمی تونن از این کارا بکنن می ان از این پستا می زنن که یه پست و اظهار نظری هم اونا کرده باشم .
یه توصیه به مدیران مجید انلاین اگر می خواین فروم سالمی داشته باشن بیایید این کاربرایی که مزاحم هستن رو بن کنید مثل این پرشین تولز که بنظر من بهترین فروم هست و کسی حق نداره در تاپیک های دیگران اظهار نظر بیخود و بیجایی بکنه ، اگه کسی واقعا چیزی می دونه میاد و میگه نه اینکه رفته یه سایت زده و چند تا هم مقاله خونده ، اومده برا من شده مدیر سایت !!! البته زیاد دوستان در این انجمن مقصر نیستن ، وقتی توی یه مملکت کار نیست ملت میرن دنبال کار کاذب و برای اینکه اوقات فراغتشون پر بشه میان اینجا پست میزارن ،

sinahost

Member
سلام

این دیگه اهانت هستش.
نه دوست من ، نیست ، اینجا محل تبلیغ هست ، متاسفانه ما ها محل ها رو خوب نمیشناسیم اگر شما سوالی در مورد سرویس های ما دارید می تونید توی فروم خود ما یا توی بخش مربوط یه تاپیک خودت بزنی سوال کنید من بیام جواب شما رو بدم نه اینکه بیایید زیر تاپیک تبیلغی پست ها ی نا مربوط بزنی که باعث بشه بعضی به شک بیوفتن .
لطفا به تاپیک های همدیگه احترام بگزاریم

motahari

Member
نه دوست من ، نیست ، اینجا محل تبلیغ هست ، متاسفانه ما ها محل ها رو خوب نمیشناسیم اگر شما سوالی در مورد سرویس های ما دارید می تونید توی فروم خود ما یا توی بخش مربوط یه تاپیک خودت بزنی سوال کنید من بیام جواب شما رو بدم نه اینکه بیایید زیر تاپیک تبیلغی پست ها ی نا مربوط بزنی که باعث بشه بعضی به شک بیوفتن .
لطفا به تاپیک های همدیگه احترام بگزاریم

تاييد ميشه
بعضي اموراتشون فقط با تخريب ديگران ميگذره.

جدیدترین ارسال ها

بالا