یک راهنمایی میخواستم

splinter cell

Well-Known Member
با سلام
اگه روی فایل اگزه ساخته شده با MMBراست کلیک کنید.وpropertiesرو بزنید در سربرگversionدر قسمت comment نوشتهCreated with Multimedia Builder version 4.9.7.8 حالا اگه بخواهیم این نوشته نیاد باید چکار کنیم؟؟؟؟
شاید این سئوالم خیلی مهم نباشه ولی بنابه دلایل رقابتی بین شرکت ما و...نمیخوام شگرد کارمون معلوم بشه !میفهمید که!!!
لطفا اگه راهی داره بگین چون مهلت زیادی ندارم.مرسی

Silver Soft

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
:Dشما میتوانید به وسیله ی نرم افزار Res hack این نوشته را از comment برنامه ی خود حذف یا comment دیگری را به جای آن قرار دهید..

متاسفانه بعد از اینکه پسوند MP3 از برنامه برداشته شد سازندگان MMB بر روی سربرگ Version محدودیت گذاشتن و دیگه نمیشه با برنامه های Editor اون رو تغییر داد یا حذف کرد و اگه تغییر یا حذف کردی دیگه برنامه اجرا نمیشه .

ولی : شما میتونید MMB رو از شرکتش بخرید . در این صورت دیگه اصلا معلوم نمیشه که برنامتون با چی ساخته شده .

copol

Banned
یعنی هیچ راهی نداره؟

سلام .

شما يوزرتون رو در مجيد آنلاين اکتيو نکرديد ، امکان ارسال پيام خصوصي و يا ارسال ايميل در اين حالت براي شما وجود نداره .

لطفا ، يوزره خودتون رو فعال کنيد splinter cell عزيز ، يعني بايد ايميلي ار مجيد انلاين در inbox mail شما باشه و بايد فقط روي لينک کليک کنيد و بعد هم من براتون پيام خصوصي ارسال ميکنم تا به جواب برسيد . به راحتي و به سادگي اين مساله امکان پذير هست .

شادي

splinter cell

Well-Known Member
جوینده یابنده است

با سلام و تشکر از راهنمایی دوستان. مشکلمون حل شد.یاحق

آخرین ویرایش:

pclord

کاربر متخصص
سلام به همگی. لطفا اگه میشه به من هم کمک کنید. من هم احتیاج دارا، منظورم در مورد همین موضوع است .ممنون میشم.خیلی ضروریه.
[email protected]

اگه نياز دارين كه برنامه به طور كامل ريجستر بشه و از تمامي امكانات كاربران ريجستر استفاده كني بهتره اون رو خريداري كني ...

براي خريداري به About خود MMB مراجعه كن ...

يا حق ...

splinter cell

Well-Known Member
آره درسته! یادمه ما هم اون موقع همین کار رو کردیم .البته چون کار شرکتی انجام میشد اونهاهزینه اش رو تقبل کردند.
ضمناً این تاپیک رو از کجا پیداش کردین خیلی زیرخاکی شده بود

جدیدترین ارسال ها

بالا