سلام به همه دوستان که لظف کردند.
شرمنده چند وقتی نشد به اینجا سر بزنم و ابراز لطف دوستان رو ببینم (یه چند وقت سایت بالا نیومد و چند وقت هم من بالا نیومدم)
خلاصه دسته همتون درد نکنه مخصوصاً دوستانی که زحمت کشیدند
بهتر من یه مقدار بیشتر توضیح بدم
قبلاً یه جور هایی اشاره کردم که ما یه جور مارک میخوایم . یه چیز که یه جور It رو تو خودش داشته باشه و نشون بده . درسته که خیلی سخته چون خود من هم هر چی بیشتر گشتم کمتر به جواب رسیدم که چه شکل و نمادی میتونه It رو نشون بده .
ولی تو همین جستجو ها به یه سری عکس و لوگو رسیدم که گفتم بزارم اینجا که شما هم ببینید
خلاضه این که اینها هم یه جور هایی به It ربط دارند هم یه جور هایی ندارند . ولی باز هم بهتر از هیچی اند .
یه نکته رو هم باز اشاره کنم ما بیشتر دنباله یه نماد هستیم تا یه نوشته به همین خاطر روی اسم و نوشته تاکید نداریم . اون نماد مهمه .
باز هم از همه شما ها تشکر میکنم خدا کنه که منظورم رو رسونده باشم .
منتظر طرح های شما دوستان هستم ممنون از همتون . خوش باشید
سارا خانم خب معلومه که این لوگو ها صاحب داره و من هم که نمیخوام از طرح کس دیگه استغاده کنم .
اینها رو گذاشتم که هم بچه هایی که گفته بودن چه جور طرحی و تو چه حال و هوایی میخوای به اونها نشون بدم تو این مایه ها هم اینکه احتمال میدادم که این طرح ها به درد بقیه دوستان هم بخوره .
من يه ايده تو ذهنم هست
فقط طراح نيستم كه پيادش كنم!
يه كره رو در نظر بگيريد كه توش يه جورايي از تكنولوژي استفاده شده؛مثلا توش ماهواره؛موبايل؛كامپيوتر و... وجود داره!
حالا از سمت چپ كره يه سري اطلاعات مثل 0 و 1 وارد شه و از طرف ديگه يعني سمت راست موج هايي ساده خارج شن.
تفسيرشم جالب ميشه!
حالا هر كي طراحه دست به كار شه!
من هیچوقت پا توی کفش اساتید نمی ذارم ولی این رو
روز اول که تاپیک باز شد زدم ولی وقت نشد بزارمش تو تاپیک ...
ببخشید اگه نقشه کره زمین رو درست در نیاوردم ... فی لبداهه کار شده ....