یک خبر خیلی خیلی مهم!!!

MrMohi

Active Member
سلام

امروز این پی ام بصورت آفلاین برام رسید ... نظرتون رو حتما در این رابطه بنویسید

yek khabare kheili kheili mohem : sherkate mokhaberate iran az tarikh 14 tir emsal be bad be tamamekasani ke az yahoo tooye iran estefade mikonan yek emali zade. Onvane email hastesh "Carte internet majani". Vaghti shoma in email ro baz konin yek KeyLogger ke faghat 32kb hastesh install mishe va tamami chizayi ke type konin har 20 min be adrese email [email protected] ferestade mishe va ouna mitoonan bekhoonan ke chi minvisin. In email ro aslan va tahte hich sharayeti baz nakonin. IN PM RO BE FRIEND LIST KHOD BEFRESTID

به نظر شما راسته یا دروغ؟

anti-life

Active Member
اول شما این فکر رو بکن که شما رو وقتی فیلتر میکنن از کامپیوتر شما این کار رو میکنن یا از ای.اس. پی .......

آخه مگه محابرات خره که بیاد اونم با کی لاگر که حتی اگه غلط غلوط هم بنویسی بیاد چک کنه . (( نه اینکه همتون رییس جمهور هتسین بایدم بیاد این کار رو بکنه ))

بابا اون اگه بخواد چک کنه از همون ای . اس . پی مذکور این کارو میکنه نه از کامپیوتر تو .......

بابا مار ماهی از تو بعید بود !!!

daryvary

Member
عزيز ميشه بگي اون كي لاگر چطوري قراره اتوماتيك بياد روي كامپيوتر من؟
بشنو و باور نكن ;)

taher007

Member
به فرض بیاد و اینستال بشه و کار بکنه و ...
حالا این همه نوشته رو کی میخواد بخونه؟؟ یعنی انقدر...

amir600

Active Member
بابا باپر نكنيد...
اين واسه من هم قبلا اومده بود ولي باور نمي كنم به دلايلي كه مطرح شد

Peyman-Pop

Active Member
تعجب می‌کنم این مسایل رو بعضی‌ ها باور می‌کنین !

موهی‌ تو دیگه چرا ؟

پیمان

NextWorld IT

Active Member
بابا اون طرف كه اومده اين حرف مفت رو پرت كرده همينو ميخواسته كه ملت حرف بزنن در بارش ديگه......
اين حرفا چيه!!
الكي دامن نزنيد بهش
تازه بشينن بخونن.. به جز مزخرف تو ياهو چيز ديگه اي هم مگه ردوبدل ميشه؟؟؟؟؟؟؟/

Pooriya_Online

Active Member
براي منم ارسال شد...
به غول انتي مخابرات مياد از طريق اي-اس پي اينكارو ميكنه...

daryvary گفت:
عزيز ميشه بگي اون كي لاگر چطوري قراره اتوماتيك بياد روي كامپيوتر من؟
بشنو و باور نكن ;)

دريوري جان لطفا بدون اطلاعات نظريه صادر نكن...

اينكار امكان داره و به صورت هيدن و هرجايي كه مشخص شده كپي ميشه...

ولي مخابرات بيكار نيست كه از اينكارا بكنه... :wink:

MrMohi

Active Member
دوستان من از شما تعجب میکنم !!! چرا حالا به من گیر میدین؟ .. مگه من گفتم این کار عملیه یا عملی نیست؟... خوب من هم برای همین نوشتم که در موردش بحث کنیم ... مطمئن باشید من خودم میدونم که اگر همچین پیغام هایی دریافت کردم باید چکارشون کنم ... ولی خیلی از کاربرها خیلی راحت اینجور پیغام ها رو باز میکنند و فایل پیوست رو هم دانلود و نصب میکنند ... شاید یه نفر از این موقعیت سوء استفاده کنه و همچین ایمیل هایی که نشون میده از طرف مخابرات هست رو برای ملت بی خبر ارسال کنه ! ... همه که مثل من و شما تیز نیستن که اون ایمیل رو پاک کنند ... خیلی ها به طمع اون 5 ساعت اینترنت رایگان هم که شده فایل پیوست رو دانلود و نصب میکنند ... من خیلی از آدما رو میشناسم که حاضرن خیلی راحت این کار رو بکنن ... یادتون باشه اکثر ویروسهای اینترنتی دنیا از همین راه مهندسی اجتماعی وارد میشن ... حالا میخواد کارت اینترنت مجانی باشه یا خبر مرگ بن لادن ... بهر حال من وظیفه خودم میدونستم که آگاهی بدم ... دوستان هم که دیگه کم مونده بیان بزنن در گوش من ... دیگه هیچ خبری نمیدم

daryvary

Member
پوريا جان
ممكنه اين كار رو با من بكنيد؟؟؟!!!!
من بدون اطلاعات نظر نميدم. من حاظرم شما هر كاري بگيد ميكنم و شما يه كي لاگر روي كامپيوتر من اجرا كنيد!!!!!!
عزيز اگر همچين كاري قادر به انجام بود امنيت = صفر بود!!!!!
چون ميشه اين كي لاگر رو به حدي قوي درست كرد كه كليد هارو درست تشخيص بده.
من خودم يه زماني از اين روش براي هك كردن استفاده ميكردن. تروجاني طراحي كرده بودم كه فقط صفحه كليد رو لاگ ميكرد. باهاش كلي پسورد در آورده بودم.
حالا اگه اين نرم افزار اتوماتيك بتونه بره روي كامپيوتر يعني فاجعه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pooriya_Online

Active Member
عزيز همچين كاري امكان پذيزه... كدهاي HTML - ASP - PHP و... هم هست و بعضي سايتها ميزارن.... درضمن من هم بدون اطلاع صحبت نميكنم چون پارسال كه به كلاسهاي امنيت ميرفتم ايم مورد هم ذكر شد... درضمن اين روش از هركسي بر نمياد... من خودم از اين راخترشم بلدم... توسط IP-Port بدون نياز به ويزيت سايت يا وبلاگي...

daryvary

Member
پوريا جان
من گفتم كه
حاظرم هر كاري بكنم ولي فايل دانلود نكنم. شما يه فايل روي كامپيوتر من اجرا كن.
قبوله؟

Norik

Active Member
daryvary گفت:
پوريا جان
من گفتم كه
حاظرم هر كاري بكنم ولي فايل دانلود نكنم. شما يه فايل روي كامپيوتر من اجرا كن.
قبوله؟
يه راه داره
يه باگ امنيتی تو mediaplayer ويندوز بود
نميدونم الآن پچ خورده يا نه
ولی به شايعه بودن اين مطلب بالا باور دارم
مخابرات و آدمای بيکار

daryvary

Member
نوريك عزيز
ويروسهايي مثل بلستر از اون باگ استفاده ميكردن!
اون ويروسها هم فقط ميتونستن باعث بشن اون صفحه ري استارت بياد. همين. اگر ميتونستن بيشتر از اين آسيب برسونن حتما اين كار رو ميكردن.

Pooriya_Online

Active Member
من همچين غلطي نميكنم... درضمن الانم اون امكاناتش رو ندارم...

ولي دوستم يه وبلاگ داشت كه اين كارو ميكرد... امتحانش مجاني... آدرس سايت رو يادم نيست ولي وقتي گيرش اوردم بهت پيغام خصوصي ميدم...

daryvary

Member
اوكي پوريا جان
احتمالا وبلاگ ايشون از اسكريپتهاي مجاز استفاده ميكرده!!!!
مثلا كوكي ميشه ريخت روي كامپيوتر. ولي فايل exe غير ممكنه!!!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا