درسته موشن کپچر به سرعت کار زیاد میکنه اما روحی که تو انیمت دستی دیده میشه هیچوقت با موشن کپچر بدست نمیاد حالا اینا که ارزون قیمت و درجه 3 اون هست
موشن کپچرهای درجه اول اگه واقعا میتونست جای انیمت دستی را بگیره الان پیکسار دیگه پیکسار نبود و صدها رقیب برای خودش داشت
کلا هرچی ماشینی بشه روح خودش را از دست میده درسته کامپیوتر نیز صنعتی و یک ماشینه اما این اسنان هست که به اون اعتبار میده و میتونه خروجی خوب دربیاره
انیمت دستی هنر وتکنیکی هست که اتفاقا اگه کسی وقت روش بزاره سرعت کار نیز میتونه بالا بره وموشن کپچرهای چینی تازه از نوع ارزون قیمتش
فقط میتونه برای متاسفانه برخی مدیرای صبا یا مجریان طرح انیمیشنی یک تحول بنیادی و بزرگ باشه و جیبشون را پر کنه تازه اگه لرزش و.. را براش در نظر نگیریم که بخاد دوباره کاری بشه
نه صنعت انیمشن ایران
صنعت انیمشن ایران وقتی متحول میشه که به نیروی متخصصش ارزش و بها داده بشه نه این دستگاهای ارزون و بی کیفیت یا باکیفیت
============
من تو سایت انیمشن نهایی با لینک
http://mocap.ir/wp-content/uploads/2012/07/video2.FLV
دیدم
میتونم بگم انگار کاکتر داره روی ابر شوت میزنه زیر پاش وزن و سفتی زمین حس نمیشه و یک لرزشهایی هم پاهاش داره
کلا این دستگاهای هم مشتریها خودش را داره ولی دوستان اگه میخاند تو این رشته انیمشن حالا هر تخصصی و به خصوص انیمت پیشرفت کنند و ماندگار بشن
باید زحمت بکشن و به قول معروف دود چراغ بخورن ولی اگر میخان کاسبی کنن اینجور دستگاها اونم درجه یکاش شرعت را زیاد میکنه تو کوتاه مدت
اما در دراز مدت جز ضرر چیزی عاید هنرمند نمیکنه
اما از دید توش بکن بره آره یک جاهایی کار راه انداز هست اونم تا یک زمانی
---------------
انیمشن هنری هست که به سختی به دست میاد و کار هرکسی نیست
به قول حافظ :نه هرکه سر بتراشد قلندری داند
و به قول من

:نه هرکه کپچر و موشن بخرد ------هنروری و انیمت و سروری داند
من این دستگاها را به مجریان طرح پول دوست و کاسب توصیه میکنم
ولی به کسی که میخاد اینکاره بشه عمرا
موفق باشید