چرا آوتار من معلوم نیست و چرا نمی شه از آواتار دیگه ای استفاده کرد
- نخیر ! فرمودند دیتابیس 15 گیگ شده ، ضمناً معمولاً دیتابیس به صورت فشرده بک آپ و رستور تهیه میشه که چون تمام متن هست فوق العاده از حجم اون کاسته میشه. مثلا بر اساس یک تجربه ، دیتابیسی که 30 مگ بود ، بعد از بک آپ به صورت فشرده 3 مگ شد ! یعنی یه چیزی حدوداً 10 برابر کمتر !حجم دیتا بیس واقعا به 5 مگ رسیده ؟؟؟
5 مگ نوشته میدونین چه قدر میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
از 10 تا دی وی دی آموزشی به صورت فیلمم بیشتر ... فکرشو بکن ...
:twisted:
عکسها در بخش انجمنها آپلود کرده بودید؟
مجید
من دسترسی های شما رو چک کردم.. شما در گروه کاربران عضو شده من تظر تایید توسط ایمیل قرار دارید.
یعنی اینکه زمانی که ما عضو سایت شده اید برایتان یک ایمیل ارسال شده است که در آن یک لینک بوده که باید روی آن کلیک می کردید تا دسترسی شما کامل فعال شود که این کار رو نکردید و برای همین هنوز در گروه کاربران عضو شده قرار ندارید.
ما دسترسی های گروهها رو یک سری تغییرات دادیم که به همین دلیل شما نه میتونید پست ارسال کنید و نه میتونید آواتار داشته باشید تا زمانی که به عنوان کاربر عضو شده تبدیل شوید.
من خودم گروههای شما دو کاربر رو به کاربر عضو شده تغییر میدم , الان دیگه نباید این مشکل رو داشته باشید .
اما کسی دیگیر از دوستان اگر این مشکل رو داره باید هموطنوری که گفتم بر روی لینکی که در ایمیل ارسالی برای اون وجود داره کلیک کنه تا نام کاربریش فعال بشه... (اگر ایمیل در INBOX نیست حتما Bulk رو هم چک کنید)
مجید
من دسترسی های شما رو چک کردم.. شما در گروه کاربران عضو شده من تظر تایید توسط ایمیل قرار دارید.
یعنی اینکه زمانی که ما عضو سایت شده اید برایتان یک ایمیل ارسال شده است که در آن یک لینک بوده که باید روی آن کلیک می کردید تا دسترسی شما کامل فعال شود که این کار رو نکردید و برای همین هنوز در گروه کاربران عضو شده قرار ندارید.
ما دسترسی های گروهها رو یک سری تغییرات دادیم که به همین دلیل شما نه میتونید پست ارسال کنید و نه میتونید آواتار داشته باشید تا زمانی که به عنوان کاربر عضو شده تبدیل شوید.
من خودم گروههای شما دو کاربر رو به کاربر عضو شده تغییر میدم , الان دیگه نباید این مشکل رو داشته باشید .
اما کسی دیگیر از دوستان اگر این مشکل رو داره باید هموطنوری که گفتم بر روی لینکی که در ایمیل ارسالی برای اون وجود داره کلیک کنه تا نام کاربریش فعال بشه... (اگر ایمیل در INBOX نیست حتما Bulk رو هم چک کنید)
مجید
اما برای اینکه بتونه پیغام خصوصی داشته باشه و یا تنظیمات اکانتش رو انجام بده باید حتما اکانتش رو فعال کنه.
در مورد شما دوستان که ایمیل رو نگرفتید و یا اشتباها حذف کردید من خودم دسترسی های شما رو فعال میکنم...
اگر کس دیگه ای هم این مشکل رو داره همینجا بنویسه تا مشکل اکانتش رو رفع کنیم
موفق باشید
مجید