یک انتقاد ( با عصبانیت)

Dr_King

Member
چرا آوتار من معلوم نیست و چرا نمی شه از آواتار دیگه ای استفاده کرد

the-MA

Active Member
چرا آوتار من معلوم نیست و چرا نمی شه از آواتار دیگه ای استفاده کرد

من علاوه بر این مشکل مشکلات زیر رو هم دارم ...

در قسمت کنترل پنل قسمت دست رسی به امضای شخصی و آواتور حذف شده یا اینکه ...
نیدونم ...

:twisted:

the-MA

Active Member
آقا یه سوال عجیب ...؟؟؟

حجم دیتا بیس واقعا به 5 مگ رسیده ؟؟؟

5 مگ نوشته میدونین چه قدر میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

از 10 تا دی وی دی آموزشی به صورت فیلمم بیشتر ... فکرشو بکن ...

میگم این تالار چند ساله داره کار میکنه ؟؟؟

NabiKAZ

Well-Known Member
حجم دیتا بیس واقعا به 5 مگ رسیده ؟؟؟

5 مگ نوشته میدونین چه قدر میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟

از 10 تا دی وی دی آموزشی به صورت فیلمم بیشتر ... فکرشو بکن ...

- نخیر ! فرمودند دیتابیس 15 گیگ شده ، ضمناً معمولاً دیتابیس به صورت فشرده بک آپ و رستور تهیه میشه که چون تمام متن هست فوق العاده از حجم اون کاسته میشه. مثلا بر اساس یک تجربه ، دیتابیسی که 30 مگ بود ، بعد از بک آپ به صورت فشرده 3 مگ شد ! یعنی یه چیزی حدوداً 10 برابر کمتر !

- عکسهای امضای منم غیب شده !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SME

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
عکسها در بخش انجمنها آپلود کرده بودید؟

مجید

the-MA

Active Member
عکسها در بخش انجمنها آپلود کرده بودید؟

مجید

سلام...

به طور دقیق امضای من تا قبل از تغییر ثانویه سرور سایت به سرور اولیه پا بر جا بود و بعد ازباز گردانی سرور به سرور قبلی امضا از دست رفت ...

امکان دست رسی به اواتور و امضا هم وقتی از قسمت کنترل پنل حذف شد که سرور در حال جابجایی بود ...

[LTR]
i will be so pleased if you solve my problem out...
[/LTR]thankyou

:twisted:​

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
شما تازه برای خودتون Avatar انتخاب کرده بودید؟
میتونید زمانی که آواتار رو انتخاب کردید بصورت حدودی بگید؟

مجید

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
من دسترسی های شما رو چک کردم.. شما در گروه کاربران عضو شده من تظر تایید توسط ایمیل قرار دارید.
یعنی اینکه زمانی که ما عضو سایت شده اید برایتان یک ایمیل ارسال شده است که در آن یک لینک بوده که باید روی آن کلیک می کردید تا دسترسی شما کامل فعال شود که این کار رو نکردید و برای همین هنوز در گروه کاربران عضو شده قرار ندارید.
ما دسترسی های گروهها رو یک سری تغییرات دادیم که به همین دلیل شما نه میتونید پست ارسال کنید و نه میتونید آواتار داشته باشید تا زمانی که به عنوان کاربر عضو شده تبدیل شوید.
من خودم گروههای شما دو کاربر رو به کاربر عضو شده تغییر میدم , الان دیگه نباید این مشکل رو داشته باشید .
اما کسی دیگیر از دوستان اگر این مشکل رو داره باید هموطنوری که گفتم بر روی لینکی که در ایمیل ارسالی برای اون وجود داره کلیک کنه تا نام کاربریش فعال بشه... (اگر ایمیل در INBOX نیست حتما Bulk رو هم چک کنید)

مجید

majid2x

Active Member
منم یه 10 دفعه ای با Server Busy برخورد کردم دیگه بی خیال شدم!

وحشت

Active Member
من دسترسی های شما رو چک کردم.. شما در گروه کاربران عضو شده من تظر تایید توسط ایمیل قرار دارید.
یعنی اینکه زمانی که ما عضو سایت شده اید برایتان یک ایمیل ارسال شده است که در آن یک لینک بوده که باید روی آن کلیک می کردید تا دسترسی شما کامل فعال شود که این کار رو نکردید و برای همین هنوز در گروه کاربران عضو شده قرار ندارید.
ما دسترسی های گروهها رو یک سری تغییرات دادیم که به همین دلیل شما نه میتونید پست ارسال کنید و نه میتونید آواتار داشته باشید تا زمانی که به عنوان کاربر عضو شده تبدیل شوید.
من خودم گروههای شما دو کاربر رو به کاربر عضو شده تغییر میدم , الان دیگه نباید این مشکل رو داشته باشید .
اما کسی دیگیر از دوستان اگر این مشکل رو داره باید هموطنوری که گفتم بر روی لینکی که در ایمیل ارسالی برای اون وجود داره کلیک کنه تا نام کاربریش فعال بشه... (اگر ایمیل در INBOX نیست حتما Bulk رو هم چک کنید)

مجید

اولن... مرسی به خاطر جواب...
دومن... پس چطور تا قبل از این من به همه این جزئیات دسترسی داشتم؟؟ اما الان ندارم....
سومن... من ایمیلم رو زود به زود چک میکنم... و احتمالن متوجه این داستان نشدم و ایمیل شامل لینک فعال سازی رو پاک کردم... اگه ممکنه بفرمایید که ممکنه یه ایمیل دیگه برای فرستاده بشه یا خیر... در غیر اینصورت تکلیف من چیه؟

Patris Net

Member

مجید

سلام
مجيد جان من بعد كلي جستجو و پيگيري اين پست رو ميزنم !
متوجه شدم كه ايميل مزبور به Bulk من رفته و من از روي عادت (پاك كردن كل ايميل هاي داخل bulk بدون مرور) و به اشتباه پاكش كردم !
اگه ممكنه لطف كنيد و سيوزر من رو فعال كنيد !
با تشكر

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
قاعدتا (اصول اکثر انجمنها اینطوری هستش) کاربر که عضو میشه یک ایمیل ارسال میشه براش و باید برای فعال شدن اکانت روی اون لینکی که در ایمیلش هست کلیک کنه تا اکانتش فعال بشه، اما بدلیل اینکه ما دیدیم خیلی از کاربران با این قضیه مشکل دارن یعنی اینکه ایمیل یا میرفت توی Bulk و نمیدیدن و یا به هر دلیلی ایمیل به دستشون نمیرسید, برای همین ما اومدیم این دسترسی رو به کاربر دادیم که بتونه در این حالت هم پستش رو ارسال کنه که کارش راه بیفته و بتونه مشکلش رو رفع کنه، اما برای اینکه بتونه پیغام خصوصی داشته باشه و یا تنظیمات اکانتش رو انجام بده باید حتما اکانتش رو فعال کنه.

در مورد شما دوستان که ایمیل رو نگرفتید و یا اشتباها حذف کردید من خودم دسترسی های شما رو فعال میکنم...

اگر کس دیگه ای هم این مشکل رو داره همینجا بنویسه تا مشکل اکانتش رو رفع کنیم

موفق باشید

مجید

gholonbeh

Member
اما برای اینکه بتونه پیغام خصوصی داشته باشه و یا تنظیمات اکانتش رو انجام بده باید حتما اکانتش رو فعال کنه.

در مورد شما دوستان که ایمیل رو نگرفتید و یا اشتباها حذف کردید من خودم دسترسی های شما رو فعال میکنم...

اگر کس دیگه ای هم این مشکل رو داره همینجا بنویسه تا مشکل اکانتش رو رفع کنیم

موفق باشید

مجید

سلام
منم اين مشكل رو دارم ممنون مي شم اگه رسيدگي كنين

IndianBoy

Member
با سلام من هم همين مشكلو دارم
منم ايميلم پاك شده اگه ميشه مارم بي زحمت .....
ممنون ميشم
يا علي !

Mandana

Active Member
veiledsmile2.gif
done

جدیدترین ارسال ها

بالا