یک آموزشی از این عکسا ندارین برام بذارین؟

aes71.info

Member
دوستان این رو با چه برنامه ای ساختن؟ آموزشی چیزی هست کمکم کنید ممنون میشم!:rose:

پیوست ها

• 11ade626f122a83226de191994aa5c2b.jpg
    11ade626f122a83226de191994aa5c2b.jpg
    566.6 کیلوبایت · بازدیدها: 18
  • fb6fc20cc6228a2f8565bb683f2a5665.jpg
    fb6fc20cc6228a2f8565bb683f2a5665.jpg
    519.4 کیلوبایت · بازدیدها: 20

imanbaraty

کاربر متخصص افتر افکتز
اگر متحرک هست یعنی نورها حرکت دارند و ویدیویی هست با افترافکت و به سادگی و با استفاده از پلاگین Particle
میشه ساخت نمونه اون هم آموزشی های شماره 18 و 25 از وب سایت ویدیو کوپایلت و آموزش Light Streaks هست .
اگر هم ثابت هست که به راحتی توی فتوشاپ با استفاده از Line و گزینه های مختلف Layer Style میشه ساخت

Leoric

Member
این خطوط در برنامه ی فتوشاپ با ابزار(Pen (P ایجاد میشه ! من مراحل رو ضمیمه کردم !

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    59.2 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • 2.jpg
    2.jpg
    78.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • 3.jpg
    3.jpg
    45.9 کیلوبایت · بازدیدها: 8
  • 4.jpg
    4.jpg
    41.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7

aes71.info

Member
اگر متحرک هست یعنی نورها حرکت دارند و ویدیویی هست با افترافکت و به سادگی و با استفاده از پلاگین Particle
میشه ساخت نمونه اون هم آموزشی های شماره 18 و 25 از وب سایت ویدیو کوپایلت و آموزش Light Streaks هست .
اگر هم ثابت هست که به راحتی توی فتوشاپ با استفاده از Line و گزینه های مختلف Layer Style میشه ساخت
دوست من من این تاپیک رو تو قسمت فتوشاپ زدم، پس آموزش فوتوشاپ میخواستم ولی از کمکت ممنونم :rose:

aes71.info

Member
این خطوط در برنامه ی فتوشاپ با ابزار(Pen (P ایجاد میشه ! من مراحل رو ضمیمه کردم !​
دوست من ، من تا این حد فتوشاپ بلدم:cool: ، من آموزشی خواستم که نوری که کنارش افتاده یادم بده ولی کلا برای آموزش ممنون کسای دیگه سود بردند:rose:

Leoric

Member
برای نور های اطراف باید کمی خلاقیت به خرج بدی و کمی با Blendig Mode و Opacity بازی کنی تا نتیجه ی مطلوب به دست بیاد . اما کلیت کار اینجوریه .

1. از لایه ی اصلی(Duplicate (Crtl+J بگیر .

2. روی لایه ی کپی شده ی زیرین کلیک کن و به مسیر Filter/ Blur/ Guassian Blur برو و یک مقدار براش انتخاب کن !.

با استفاده از Mode های مختلف مثل Overlay می تونی حالت نور رو به خطوط بدی . فقط همونطور که گفتم زیبا شدن کار به خلاقیت خودت

برمی گرده

nima_dsnr

کاربر VIP
اینا رو با ایلیستریتور میشه ساخت
اینها براش هستن که با موس کشیده شدن.

جدیدترین ارسال ها

بالا