چه جالب هنوز نگفتی که چه کاری . شاید یه چیزی قرار باشه بسازی که یه نفر مثل من نتونه بسازه.
مدلینگ کاراکتر -تکسچر کاراکتر - ریگ کاراکتر - اسکین کاراکتر - سیستم ماهیچه کاراکتر- انیمیت کاراکتر یا اینکه
اگه خواستید من با منتال براتون یه جوری رندر میگیرم که مجبور بشید بدید سوین با وی ری بگیره
شوخی کردم اگه بتونم کمک کنم خوشحال میشم.
منم بلدم تو مکس box بسازم، اگه در همین حد بالایی قرار چیزی بسازین منم هستم اگه کیفیت کار پایین تر از این حد باشه کار نمیکنم، به کلاسم بر میخوره!!!!!!!!!!!!!
دوستانی که آمادگیشونو برای همکاری اعلام کردند اگر براشون امکان داره یک نمونه کار هم به پستشون پیوست کنند.
من خودم سابقه زیادی ندارم ( در حد 2 تا سریال انیمیشن و چندتا پروِژه جلوه های ویژه) اگر مایل بودید میتونم نویسنده و کارگردان و Leader گروه باشم.
دوباره علیکیم!
پیشنهاد های من: صحنه ای از بازی the last of us........... واقعا زیباست(از نظر من) لینک کانسپت های بازی http://www.creativeuncut.com/art_the-last-of-us_a.html هم ماشین داره، هم خونه داره، هم کاراکتر داره، هم حس داره
پیشنهاد های دیگه من که مربوط به کارای دیگرانه تو فایل زیپ.(بیشترشون کاراکتر هست) البته فکرکنم بعضی هاشون برای کار گروهی مناسب نیست.
راستش من فقط تجربه مدلینگ و تکسچرینگ دارم اینم نمونه کار البته اون کار "سرباز" نصفه کارست