یه کار گروهی جدید بزنیم؟

Saeed2vfx

Member
من فکر کنم که یه سوءتفاهمی شده احتمالا کار در حد رندر و تک فریم هستش و نیازی به نمونه کار و انیمیت نیست.

تک فریم چه نیازی به کار گروهی داره ؟!

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

از دوستان کس دیگه ای هست که توانائی نویسندگی و کارگردانی داشته باشه و بخواد برای این کار کاندید بشه؟

max vray

کاربر VIP
چرا فکر میکنین نداره؟
چند نفر مدل میکنند چند نفر هم تکسچر و نور پدازی و تنظیمت رندر انجام میدن.این جوری یک کار خوب جمع میشه که حاصل کار گروهی منخصصین هر بخش هستش.

Saeed2vfx

Member

ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

از دوستان کس دیگه ای هست که توانائی نویسندگی و کارگردانی داشته باشه و بخواد برای این کار کاندید بشه؟

از اونجائی که نیروی متخصص در زمینه انیمت هم داریم، بهتر نیست بجای تک فریم ، انیمیشن کار کنیم !؟

Gryphon

Member
سریع یه کاریش بکنید دیگه، ما مبتدی ها منتظر شما هستیم.
یکی (به نظرم اگه خود خانوم ssevil باشه بهتره) به کسانی که اعلام آمادگی کردن واسشون پیغام بده نظر اونا رو بپرسه، کار چجوری باشه؟ چه موضوعی داشته باشه؟
فکر کنم اگه اینطوری پیش بره، چند سالی طول میکشه!!!:rose::rose:

آخرین ویرایش:

ssevil

Well-Known Member
سلوم
خوب اول اینکه کار تک فریم گروهی تا حالا دو تا زدیم
یکی هفت سین یکی درخت کریسمس
برای انیمیشن بچه ها جمع نمی شن و سخته چون منم بلد نیستم
تا شب رو موضوع فکر کنیم

می خوام یه صحنه ی ایرانی باشه
مثلا مثل هفت سین مون
تا شب موضوع و هماهنگ می کنیم
ممنون
بازم نظر بگید رو موضوع
:rose:

max vray

کاربر VIP
دوستان ماه رمضان نزدیک هستش و ساختن یک فضایی که بتونه اون حال و هوای عرفانی رو نشون بده بسیار سخت هستش و در عین حال بسیار لذت بخش و فراموش نکنین ارزش معنوی بالایی هم داره.این نظر من بود.خیلی وقت پیش تو سایت خواستن یک انیمیش گروهی بسازن هنوز داره خاک میخوره پستش.اما تک فرم رو خیلی بهتر و بیشتر کار کردن.

Ali_CG

Well-Known Member
ماه رمضان خوبه، ولی اگه محدود به سفره افطار و . . . نشه بهتره!
ایتجوری فقط کاسه و کوزه ساخته میشه!
میشه جوری بشه که یه نفر پول افطار رو هم نداره و . . . :green:
اینجوری یه صحنه احساسی هم درست میشه . . . :wink:
کلا اگه یه مفهوم خاصی داشته باشه بهتره، چه سیاسی، چه اقتصادی! :soot::soot::soot:

.Mohsen.

Member
خوب
یه صحنه می سازیم یه خونه سنتی قدیمی با شیشه رنگی
با طاقچه یه رادیو قدیمی شمعدونی قدیمی
وسط اتاق هم یه سفره ماه رمضون
موافقید؟

خوبه .
اطاقو من میزنم . یه باکس که بیشتر نیس :green:
شوخیدم . تا هرجا که بتونم کمک میکنم :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا