.Mohsen.
Member
بهههه بهههسماور قوری رو تموم کردم یه رندر هم همینطوری ازش گرفتم،ولی رو uv و متریالاش کار نکردم.
خوب شده؟
مشاهده پیوست 86093
(فایل مکسشو زیپ کردم ولی هر چی سعی کردم آپ نمیشه یکی دوساعت آپلودش میکنم)
مدل من کی انقد قشنگ میشه ؟
بهههه بهههسماور قوری رو تموم کردم یه رندر هم همینطوری ازش گرفتم،ولی رو uv و متریالاش کار نکردم.
خوب شده؟
مشاهده پیوست 86093
(فایل مکسشو زیپ کردم ولی هر چی سعی کردم آپ نمیشه یکی دوساعت آپلودش میکنم)
عااالیههاینم کار من تا اینجا ....
کار بچه ها انفد عالیه که من روم نمیشه کارمو بزارم .
ولی این چیزیه که نهایت سعیمو کردم . امیدوارم خوشتون بیاد . اگه هم چیزی میبینید بگین تا حذف یا اضافه کنم
مشاهده پیوست 86182
مشاهده پیوست 86184
چشم . همینکارو میکنمشیشه بالایی انگار یه خورده نازک شده، یکم ضخیم تر بشه بهتر میشه
خوب اومدیقشنگ شدست،اگه از اون زردی زردی ها بیشتر بهش اضافه کنی ممکنه قشنگ تر بشدست (اصفهانی چقدر سختست!)
یه رندر تو نور کم با شمعدون روشن بگیر یکم حال کنیم (اگه زحمتی نیست) چون حالا حالا انگار این کار تموم نمیشه.
اینم کار من تا اینجا ....
کار بچه ها انفد عالیه که من روم نمیشه کارمو بزارم .
ولی این چیزیه که نهایت سعیمو کردم . امیدوارم خوشتون بیاد . اگه هم چیزی میبینید بگین تا حذف یا اضافه کنم
ادامه........
مگه میشه چیزی بسازم نبرم تو "زی زی"، من و زی زی مثل این دوتاییم !!!! (یار! غم خوار! ریفیق! دوست! آشنا! ...........خلاصه با هم جوریم!)ظرفشو با ادیت پولی ساختی یا تو زی براش؟
یا ابوالفضل!!!یا خدا !!!
خب این کار افتاده گردن اون کسی که میخواد بهش متریال بده با بامپ یکاریش میکنه دیگه!اگه یکم سطح کیک رو حالت نویز بهش میدادی طبیعی تر میشد . . .
من اون زمانی که adsl نگرفته بودم با گوشی میرفتم اینترنت فیلم و انیمیشن hd دانلود میکردم!!!!!!!!! 100 میگ دیگه چیه آخه!اینجوری هیچکس توانش نمیرسه که دانلود کنه با این وضعه اینترنتشون :د