یه کار گروهی جدید بزنیم؟

.Mohsen.

Member
سماور قوری رو تموم کردم یه رندر هم همینطوری ازش گرفتم،ولی رو uv و متریالاش کار نکردم.
خوب شده؟
مشاهده پیوست 86093

(فایل مکسشو زیپ کردم ولی هر چی سعی کردم آپ نمیشه یکی دوساعت آپلودش میکنم)
بهههه بههه
مدل من کی انقد قشنگ میشه ؟ :mad:

.Mohsen.

Member
کار بچه ها انفد عالیه که من روم نمیشه کارمو بزارم .
ولی این چیزیه که نهایت سعیمو کردم . امیدوارم خوشتون بیاد . اگه هم چیزی میبینید بگین تا حذف یا اضافه کنم :rose:

Candle Stick.JPG

Candle Stick _ Clay.jpg

Gryphon

Member
ولی این چیزیه که نهایت سعیمو کردم . امیدوارم خوشتون بیاد . اگه هم چیزی میبینید بگین تا حذف یا اضافه کنم :rose:

مشاهده پیوست 86182

مشاهده پیوست 86184

قشنگ شدست،اگه از اون زردی زردی ها بیشتر بهش اضافه کنی ممکنه قشنگ تر بشدست (اصفهانی چقدر سختست!)
یه رندر تو نور کم با شمعدون روشن بگیر یکم حال کنیم (اگه زحمتی نیست) چون حالا حالا انگار این کار تموم نمیشه.

.Mohsen.

Member
شیشه بالایی انگار یه خورده نازک شده، یکم ضخیم تر بشه بهتر میشه
چشم . همینکارو میکنم :rose:
قشنگ شدست،اگه از اون زردی زردی ها بیشتر بهش اضافه کنی ممکنه قشنگ تر بشدست (اصفهانی چقدر سختست!)
یه رندر تو نور کم با شمعدون روشن بگیر یکم حال کنیم (اگه زحمتی نیست) چون حالا حالا انگار این کار تموم نمیشه.
خوب اومدی :lol:
چرا حرفه ای با مسئله برخورد میکنی ؟
monkey.gif

فکر کنم تکسچر با یکی دیگه باشه ها . دور و بر اون مهره ها یکم نوار زرد میخواد که باس تکسچر بدن . ولی اگه وقت کردم خودم تکسچر میزنم و یه سرش میکنم بره :green:
رندرم چشم . جدا مییگیرم :rose:

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
اینم کار من تا اینجا ....

خیلی عالیه :rose:در شگفتم که ظرفشو با ادیت پولی ساختی یا تو زی براش؟

ولی این چیزیه که نهایت سعیمو کردم . امیدوارم خوشتون بیاد . اگه هم چیزی میبینید بگین تا حذف یا اضافه کنم

بسی لذت بردم فقط اگه تونستی اون آویزاش رو یکمی گنده تر کن.:rose:

چه کاری بشه ها کارا یکی از یکی قشنگ تر.:rose:

آخرین ویرایش:

Gryphon

Member
علیکیم!
مدل ضایع منم تموم شد راستش تا حالا رو اشیا و این جور چیزا کار نکرده بودم یه سری مورد داره مدلم، مثلا poly هاش شد 2.5 میلیووووووووووووووووون! بیچاره سیستم زپرتیم این آخرا افتاده بود به پام میگفت بابا من مال دوران ناصردین شاهم بهم رحم کن!:cry: به خدا نمیکشم! خلاصه نشد یه رندر توپ با وری بگیریم( سیستم(!): نه جان من بیا یه رندر هم بگیر! مردک بوووووووق!) این رندر هم که گذاشتم مربوط به رندر viewport خود مکسه.
و اینکه زحمت متریالش افتاد به پای دوستان چون هم سیستم نمیکشه هم بلد نیستم! بعد من به جز دو سه تا از مدل ها لازم ندیدم بقیه رو uv کنم، کار اشتباهی نکردم که!:sad:
اگه اشکالی توی مدلینگ داره بگید ...... ولی عواقبش پای خودتونه ها...!:green:
ظرفشو با ادیت پولی ساختی یا تو زی براش؟
مگه میشه چیزی بسازم نبرم تو "زی زی"، من و زی زی مثل این دوتاییم:there: !!!! (یار! غم خوار! ریفیق! دوست! آشنا! ...........خلاصه با هم جوریم!)
راستی اتدازه فایل هم شد تقریبا 100 میگ شب آپش میکنم.:rose::rose:

پیوست ها

• 08.jpg
    08.jpg
    140.2 کیلوبایت · بازدیدها: 30
آخرین ویرایش:

behrang2

Member
توی نرم افزار مکس با مدیفایر proooptimizer حجم پلیگاناشو کم کن
یا اینکه بصورت دیسپلیسمنت درش بیار که بچه ها بتونن دانلود کنن
اینجوری هیچکس توانش نمیرسه که دانلود کنه با این وضعه اینترنتشون :د

Gryphon

Member
خدایا ببین آدمو به چه کارایی وامیدارن!
تا همین الان یعنی 3:40 داشتم روش کار میکردم تا حجمشو بیارم پایین
تعداد poly ها تقریبا به 500 یا 600 هزار و خورده ای رسید یعنی یک پنجم فایل قبلی :neutral:ولی اندازش تقریبا فقط 50 میگ کم شد:cry: ( فایل فعلی= 44 میگ)
فایلو زیپ کردم شد 8 میگ! (البته چون فرمتش با فایل های زیپ معمولی فرق داره اگه مشکلی تو باز کردنش داشتید بگید همون فرمت .zip رو بزارم) داخل فایل زیپ یه normal map هست که برای ظرفه

یا ابوالفضل!!!
اگه یکم سطح کیک رو حالت نویز بهش میدادی طبیعی تر میشد . . .
خب این کار افتاده گردن اون کسی که میخواد بهش متریال بده :green: با بامپ یکاریش میکنه دیگه!

اینجوری هیچکس توانش نمیرسه که دانلود کنه با این وضعه اینترنتشون :د
من اون زمانی که adsl نگرفته بودم با گوشی میرفتم اینترنت فیلم و انیمیشن hd دانلود میکردم!!!!!!!!!:shock: 100 میگ دیگه چیه آخه!:cool:
:rose::rose:

پیوست ها

• Final.zip
    8.3 مگایابت · بازدیدها: 38

max vray

کاربر VIP
سلام به همه دوستان.
مرسی از همه دوستان مدلینگ کارمون.فقط یک لطفی بکنین تا میتونین بهینه مدل کنین چون حدود بیست تا سی مدل باید تو کار باشه اگه حجم مدل ها بالا باشه سیستمها نمیکشن برای گرفتن یک خروجی مناسب.
موفق باشین.

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
سماور + خرما

سلام همگروهیا امروز بیکار بودم نشستم یه کاسه خرما درست کردم .
فایل مکس سماوری که قبلا ساخته بودم و فایل خرماها رو آپ کردم .
اون خرما رو هم اول پروکسی کردم بعد ریختم تو کاسه واسه همین حجمه فایل مکسش شده 500Kb.

پیوست ها

• Samavar(max2011).rar
    1.4 مگایابت · بازدیدها: 37
  • Khorma.jpg
    Khorma.jpg
    259.4 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • Khorma(max2011).rar
    504.8 کیلوبایت · بازدیدها: 36
  • samavar.jpg
    samavar.jpg
    273.1 کیلوبایت · بازدیدها: 8

جدیدترین ارسال ها