یه کار گروهی جدید بزنیم؟

Mehran coyote

Well-Known Member
مهرداد گل گفتی :rose:
---------------------------
عکس سیاه سفیده که میدی به opacity رو می گم
اگه فک میکنی مدل بهتر می زنی بزن عب نداره :rose:
------------------------------------------------------------

بچه ها سفره مهمترین قسمتی هست که تو رندر بیننده نگاه اولش رو جذب میکنه

باید بهترین چیدمان رو تو سفره داشته باشیم به نظر من اسکچ بزنیم در حد خیلیییییی ساده حتی در حد اسم باشه
اگه رو کاغذ راحتین رو کاغذ بزنید بعد با موبایلتون عکسشو بگیرین و بزارین اینجا
بهترین چیدمان رو عملی میکنیم و .........
هنوز یه سری مدل داره جایگزین میشه و اضاف میشه تو این مدت هر کس دوست داشت یه اسکچ بزنه

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member

مدل جایگزین می کنی چیدمان عوض می کنی
خوب می گفتی فقط اتاق و بدون وسایل بفرستم!!!!!!!!!!!!!!!!!!

موفق باشید
:rose:
همه گفتن پشتی ها خوب نیست منم پشتی ها رو جایگزین کردم چیدمانو دست نزدم و نمیزنم تو کار شما دخالت نمی کنم :دی
و چیزایی رو که گفتی اضافه کردم همین
الان هم یه سری متریال ها رو ساختم
ناراحت نشوووووووووووووو
حالا یه رندر میزارم ببین اصلا کاری نکردم
تا عصر هر کاری کردم برات آپ میکنم دیگه که تو چیدومانو اینا بهترین هستی:wink:
همین :rose:

آخرین ویرایش:

.Mohsen.

Member
کی میخاد بره ؟؟؟
vahidrk.gif

مطمئن باشید همه هستن و کارا رو دنبال میکنن .

منی که نظر نمیدم خودمو در حد نظر دادن نمیدونم
shame.gif

وگرنه از اول کار همه چیو دنبال میکنم .
کسی نمیره کناراااا
2mo5pow.gif

Mehran coyote

Well-Known Member
این یه رندر بازم ساده که با چند تا نور اتاقو روشن کردما نشون بدم تا کجا کار پیشرفته
نسبت به رندر قبلی که گرفتم تو صفحه 19 مقایسه کنید

:rose:

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    405.7 کیلوبایت · بازدیدها: 20

.Mohsen.

Member
اقا برید کنارمیخام نظر یدم :green:
خوب شده در کل ولی روشنایی شمع چرا به چشم نمیاد ؟؟ اون شمعدونو هم روشن کن دیگه :mad:
اون پشت در میخاین همین جوری بمونه ؟ من میگم یه دوتا نرده بزارین . خوب نیییی ؟؟
جای پشتیا هم خوب شدن . فرشم انگار کش اومده یه ذره .
دیگه ملالی نیس جز دوری شما :green:

میگم نزارین من نظر بدم . الان همش شد ایراد گیری :snap:

Mehroo

Member
مهران جان این رندر هایی که میذاری فقط برای نشون دادن نور صحنه هست؟
چرا که الان برخی از آبجکت ها تکسچر و متریال ندارن
راه اصولی برای به دست آووردن نور کلی صحنه اینه که همه آبجکت ها با متریال دیفالت طوسی رنگ باشن " حالا سیر و روشنش مهم نیس (128*128*128)" بعد از اینکه شدت نور به دست اومد بیایم یکی یکی شیدر سازی رو انجام بدیم _به این ترتیب نیاز به ویرایش لایبرری هم نداریم و یه لایبرری یک دست داریم _ الان تو این صحنه یه پنجره شیشه رنگی داره یه سمت نداره_نرده های پنجره شیدر ندارن یه حلوا شیدر داره یکی نداره تکسچر پشتی رفته تو چوب تابلو سماور شیدر درست نداره سینی فنجون هم به همین ترتیب ... همه این کمبود ها باعث میشه صحنه اونطوری که باید خودش رو نشون نده

و اما نظرات شخصیم
به نظرم سفره ای که سوین گذاشته بود جذاب تر بود چرا که یه سفره غیر معمولی بود - تو عکس مرجعمون هم سفره به همین صورت گذاشته شده بود که جالب توجه بود
الزاما نیازی نیست سفره مستطیلی باشه که همه دورش جمع شن

سماور جاش خوبه ولی سینی چای قندون جاش کنار سفره جالب نشده به نظرم بره جلوی میز سماور بهتر میشه

ممنون از زحمات همه دوستان

Mehran coyote

Well-Known Member
مهران جان این رندر هایی که میذاری فقط برای نشون دادن نور صحنه هست؟
چرا که الان برخی از آبجکت ها تکسچر و متریال ندارن
راه اصولی برای به دست آووردن نور کلی صحنه اینه که همه آبجکت ها با متریال دیفالت طوسی رنگ باشن " حالا سیر و روشنش مهم نیس (128*128*128)" بعد از اینکه شدت نور به دست اومد بیایم یکی یکی شیدر سازی رو انجام بدیم _به این ترتیب نیاز به ویرایش لایبرری هم نداریم و یه لایبرری یک دست داریم _ الان تو این صحنه یه پنجره شیشه رنگی داره یه سمت نداره_نرده های پنجره شیدر ندارن یه حلوا شیدر داره یکی نداره تکسچر پشتی رفته تو چوب تابلو سماور شیدر درست نداره سینی فنجون هم به همین ترتیب ... همه این کمبود ها باعث میشه صحنه اونطوری که باید خودش رو نشون نده

و اما نظرات شخصیم
به نظرم سفره ای که سوین گذاشته بود جذاب تر بود چرا که یه سفره غیر معمولی بود - تو عکس مرجعمون هم سفره به همین صورت گذاشته شده بود که جالب توجه بود
الزاما نیازی نیست سفره مستطیلی باشه که همه دورش جمع شن

سماور جاش خوبه ولی سینی چای قندون جاش کنار سفره جالب نشده به نظرم بره جلوی میز سماور بهتر میشه

ممنون از زحمات همه دوستان
این رندرها رو میزارم فقط برای نشون دادن اینکه کار تا کجا پیش رفته که اگه نظری بهتری هست روش انجام بشه
حرف درسته مهرداد ولی این صحنه رو من فقط با چند تا نور وی ری لایت روشن کردم تا همه چی به خوبی پیدا باشه و وقتی برای حرفه ای بودن نور صحنه نذاشتم، اره کلی از ابجکت ها تکسچر و متریال درستو حسابی نداره باید وقت بیشتری روش گذاشته بشه

این سفره رو هم خوده سوین چیده من تو چیده مان هیچ دستی نداشتم
سوین فایل ها رو همین طوری رو سایت گذاشت و به دست من رسید
سفره رو هم گفتم اسکچ بزنین بزارین رو سایت خیلی بهتره

الان دیگه من نتم 50 مگ دیگه داره شب براتون کل کارو با تکسچر آپ می کنم
هر کی خواست دان کنه و ادامه کارو انجام بده

ssevil

Well-Known Member
مهرون نورت خوب شده ادامه بده
نیگا سفره هرو اینجوری بچین
دو تا سفره بقل هم هر سفره 4 تا بشقاب اینا بقیه اش حلوا و زولبیا بامیه و .........
من اول اینجوری چیدم بعد عوض کردم
بقیه اش جاش خوبه
برو واسه تکمیل رندر
مرسی :rose:

Snapshot_2012-08-03_235406.jpg

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
مهرون نورت خوب شده ادامه بده
نیگا سفره هرو اینجوری بچین
دو تا سفره بقل هم هر سفره 4 تا بشقاب اینا بقیه اش حلوا و زولبیا بامیه و .........
من اول اینجوری چیدم بعد عوض کردم
بقیه اش جاش خوبه
برو واسه تکمیل رندر

مشاهده پیوست 87179
باش پس با اجازه خودت این کارارو می کنم بعد نیای کلمو بکنیا :green:
پس حالا که اینطور شد یه رو دیگه هم به خاطر ابجی گلم و بچه هایی که تا اینجا زحمت کشیدن روش کار میکنم فردا شب کله کارو آپ میکنم :rose:

اااااااو اووه چه خبر شده اینجا.من که از اولشم قرار نبود رندر بگیرم.نمیرسم کار همتون هم که عالی بوده.شما بزنین من هم میام براتون دست و سوت و هورا میزنم:oops:
محمد دادا، خیلی آقایی :rose:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بچه ها هموتون گلین لازم به ارتش سرخ نیس :green::rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
میگم یکم این کاسه کوزه ها و استکان نعلبکی هارو بهم بریز، همه چیز زیادی صاف و خشکه! حتی یک سانت عقب و جلو کردن پشتی ها و چرخوندن استکانا میتونه خیلی تاثیر داشته باشه. سعی کن توی متریال ها از VRayDirt خیلی استفاده کنی، برای Radiusـش هم از smoke استفاده کن تا کثیفی ها رندم بشه خیلی طبیعی میشه مخصوصا متریال دیوال. البته همه استادن برای خودشون خواستم یاد آوری بشه:cool:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
خیلی خوب شده تازه با اینکه تسته. فقط من با رنگ دیوار حال نکردم، یه جورایی مدرنه و تمیز.رادیو هم همینطور.بالش سوسیسی هاهم خیلی سیخه و دقیق روی هم چیده شده.
لامصب شمع های قدیم چه نوری داشته:green:

aroen

Well-Known Member
خسته نباشین
چند تا نکته به نظرم اومد یکی اینکه فضا تاریخی هست ولی گچ بری دوره تاقچه ها خیلی شلوغ شده ما تو خونه های تاریخی تاقچه ها و گچ بری های ساده داریم
جلوئه پنجره جای نشستن نیست به نظرم وجود بالش های سوئیسی(به قول دوستمون سوسیسی بابا سوئیسی چیه من نوشتم؟!! :lol::lol:) یه کم غیر واقعی می زنه بهتره جلو پنجره ساده باشه ولی یه OKB 20 سانتی داشته باشه بد نمیشه
سماور برقیه؟نفتیه ؟؟ ولی به قیافش زغالی میخوره اگرم باشه جاش تو خونه نیست اگرم برقیه سیمی چیزی می خواد که رئال تر بشه
چند تا عکس میذارم شاید به دردتون بخوره:cool:

پیوست ها

• ax.zip
    676.3 کیلوبایت · بازدیدها: 15
آخرین ویرایش:

ssevil

Well-Known Member
سلوم
ممنون از عکس ها
عکس رفرنس ام این بود از اول
بعد ماه رمضون داره تموم میشه زودی باید به رندر برسیم
سفره ما مال افطاره باید ردر شب باشه برای همین شیشه ها خودش و نشون نمی ده

سجاد کجانیییییییییییی؟

پیوست ها

• 69256528084216494398.jpg
    69256528084216494398.jpg
    159.1 کیلوبایت · بازدیدها: 11
آخرین ویرایش:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
دادا سوئیسی چیه، سوسیسی:lol: سوسیس
برای اینکه شیشه ها خودشونو نشون بدن باید Reflection داشته باشن تا فضای داخل رو بازتاب کنن،نور پردازی هم باید صحیح باشه. دکتر مطهری

جدیدترین ارسال ها

بالا