یه کار گروهی جدید بزنیم؟

.Mohsen.

Member
همیشه تو کارای گروهی از همه تنبلترم
shame.gif
tnp.gif

یه وقت اسم منو نبری رو تاپیک نهایی . در برابر کار بچه ها من هیچ کاری نکردم
4fvgdaq_th.gif

Mehran coyote

Well-Known Member
یه اعتراف من تو تکسچر جمع کردن تنبلم
اینا دو تست رندر خیلی همینطوری که سوین جان ببینه چه تکسچرایی کم دارم
والا من همه مدلا را دان کردم و تکسچراشونو برداشتم ولی بازم اینا خام هستند

پیوست ها

• 11.jpg
    11.jpg
    307.9 کیلوبایت · بازدیدها: 17
  • 12.jpg
    12.jpg
    316.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13

aroen

Well-Known Member
آقایون خانوما من جزء تازه واردم(اسمم حسن ه) باورتون میشه؟همه این 19 صفحه رو کلمه به کلمه خوندم نمیدونین چقدر حال کردم همه عالی هستین، بابا چجوری مدل می کنین اینارو؟؟؟؟؟!!!!!! بابا دمه همتون گرم من به عنوان تشویق کننده می تونم کمکتون کنم چون در برابر شما به جون خودم هیچی(یعنی هیچی) بلد نیستم :lol:، از رهبری شادی خانوم حال کردن(شادی خانوم کیه؟! بابا سویل خانوم دیگه:green:) حسام که نمیدونم چی بگم؟! مدل میکنه در حد مایکل فلپس :lol:، سجاد هم که خدای مکسه همه چی میدونه، همه چی بلده خرما زده در حده رطب مضافتی بم :)!! چقدر حرفه ای هستین همتون همتون، از دوستای دیگه هم تشکرات فراوان دارم من این گلارو رو تقدیمتون میکنم دست تک تکتون درد نکنه منتظر رندرهاتون هستیم به قول یکی هیچ جا نمیریم همین جا هستیم
:rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose::rose:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
یکی دیگه، فرقش تقریبا فقط تکسچره که سینا آقا درخواست دادن ،یه تور هم انداختم روش برای رفاه حال مشتریان. مدل قبلی رو یادم رفته بود با 2011 سیو کنم. تکسچر قبلی هم تو همینه.

test.jpg

پیوست ها

• p2011.rar
    6.4 مگایابت · بازدیدها: 19

Mehran coyote

Well-Known Member
اگه میخوای کار بسته شه هی مدلا را عوض نکنید دیگه :snap::rose:
بارنارا پشتی که اونموقع زده بودی رو گذاشتم ولی انگاری این بهتره اینو جایگزین می کنم
دیگه بگی بخواب می ترسم تا صبح مغازه پشتی فروشی بزنی :green:
مرسی سوین جون :rose:

راستی لایبری صحنه رو نشتسم مرتب کردم ادم از سردرگمی در میاد
میزو با حلوا و گلاب پاش اضافه شد پشتی ها هم جایگزین شد
--------------------------------------------------------------------------------------------------
فقط یه مشکل دارم تو رندر که داره اذیت می کنه
رندر که میگیرم نورو اینا همه چی خوبه بعد که سیو می کنم نور صحنه خیلی زیاد شده نمی دونم چرا ؟؟؟؟؟؟
تنظیمات رندرو هر کاری میکنم فرقی نمی کنه چی کار کنم اگه درست نشه نمی تونم رندر بگیرم :cry::cry::cry:

SinaTR

Well-Known Member
یکی دیگه، فرقش تقریبا فقط تکسچره که سینا آقا درخواست دادن ،یه تور هم انداختم روش برای رفاه حال مشتریان. مدل قبلی رو یادم رفته بود با 2011 سیو کنم. تکسچر قبلی هم تو همینه.

ايول دستت درد نکنه، اينم جالب شده:wink:

ssevil

Well-Known Member
بچه ها همگی stop

این کارای گروهی برای اینه که دور هم جمع شیم
هم بیشتر بهم نزدیک شیم
هم از هم یاد بگیریم
وایستین ببینم محمد پشتی مدل کرد چند نفرتون دیدیدش؟
اصلا به توافق رسیدیم که کدوم و بزاریم؟
الان ناراحتم چون به کارای هم یه اندازه ارزش نزاشتیم
من استارت این کارو با محمد زدم ایده ی کار هم مال محمد بود
از اینجای کار به بعد می دمش دست شماها
کار که تموم شده مونده رندر
یکی و انتخاب کنید که رندرها رو بدبد بهش و تاپیک گالری و بزنه
منتظر دیدن کار هستم
موفق باشید
:rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
تو چقدر رندر گرفتنت برنامه داره لایبرری مرتب و........
رندرت و با frame buffer بگیر
گاما هم چک کن
همرو چک کردم درست نمی شه
این مشکلو قبلا هم داشتم نمی دونم یادم نیست درست شد یا نه

خوب دوستان من از همینجا انصراف میدم متاسفانه مشغله شدید کاری نگذاشت کاری که ایده خودم بود رو رندر بگیرم.
انشالله کار خوبی میشه.
موفق باشین همگی.
ا چرا بدون تو که نمیشه رندر اخر رو تو باید بزنیــــــــــــــــــ :mad:
من که قدرت تو رو ندارم تو رندر بعدشم حالا که خواستیم رندر کنیم این مشکله کوفتی پیش اومده فلن :cry:

بچه ها همگی stop

هم بیشتر بهم نزدیک شیم
هم از هم یاد بگیریم
منتظر دیدن کار هستم
موفق باشید

خوب گفتی
من با اجازتون اخرین پشتی که بارنارا زد رو گذاشتم چرا؟ چون هم توری بهتری داشت هم بیس پشتی بهتر رعایت شده هم تکسچر کش نیومده بود
من همه 3 4 مدل پشتی(از محمدم همینطور) رو دان کردم بهترینش فلن به نظر من همین قرمزه شده که الفاش مشکل داره من بالا گفتم پشتی بارنارا جایگزین شد اگه کسی دوست نداره بگه عوض می کنم :rose:

چرا یوهو قهر کردین :rose:
سوین، محمد اگه برین من تا همین جاشو که کار کردم آپ میکنم و دیگه هم وقتی نمی زارم :cry:

آخرین ویرایش:

<<SAJJAD>>

Well-Known Member
اوه اوه یه روز نبودم ببین چه کردن، کارو بستین رفتش که.
فکر کردم رندرو من قرار بگیرم باز اینطوری خیالم راحت شد.آخه از یه طرف سرم شلوغه از یه طرف میترسیدم رندرم خوب نشه افسردگی مزمن بگیرم.
سوین که سردستمونه ایده هم که از محمد اگه قسمت نهایی کار طبق نظرشون نباشه که نمیشه که.
در ضمن به نظر من چیدمان قبلی بهتر بود . الان زیادی کاسه بشقاب چیدی. سفره رو رنگوارنگ تر کن و کاسه بشقاب رو کمتر کن. سماور هم بذار گوشه اتاق کسی جیز نشه.

رندر که میگیرم نورو اینا همه چی خوبه بعد که سیو می کنم نور صحنه خیلی زیاد شده نمی دونم چرا ؟؟؟؟؟؟
تنظیمات رندرو هر کاری میکنم فرقی نمی کنه چی کار کنم اگه درست نشه نمی تونم رندر بگیرم

این که نور بعد از سیو کردن رندر زیاد میشه به خاطر اینه که تیک display color in sRGB space زو تو فریم بافر نزدی
VframeBuffer.jpg

بعد از اینکه این تیک بزنی توی خود فریم بافر هم نور زیادتر میشه که برای درست کردنش اون دکمه های که قرمز کردم رو روشن کن بعدشم با دست کاری کردن level ایناش نورشو تنظیم کن.

آخرین ویرایش:

Mehran coyote

Well-Known Member
این که نور بعد از سیو کردن رندر زیاد میشه به خاطر اینه که تیک display color in sRGB space زو تو فریم بافر نزدی

بعد از اینکه این تیک بزنی توی خود فریم بافر هم نور زیادتر میشه که برای درست کردنش اون دکمه های که قرمز کردم رو روشن کن بعدشم با دست کاری کردن level ایناش نورشو تنظیم کن.

ای درست گفتی قبلا هم همین جا درستش کردم ولی نمی دونم چرا تو بعضی صحنه ها دیفالتش تیکه برداشته شده
یه سوال :
ینی نور زیاده رندر درسته هستش؟

مرسیـــ:rose:
-------------
سجاد اونا تست رندر بود جدی نگیر :دی

منم قبول دارم سفره یکم شلوغ شده
یکم از کاسه ها رو حذف کنم؟
اگه سوین برگشت من ادامه میدم :rose:

آخرین ویرایش:

Mehroo

Member
خوب دوستان من از همینجا انصراف میدم متاسفانه مشغله شدید کاری نگذاشت کاری که ایده خودم بود رو رندر بگیرم.
انشالله کار خوبی میشه.
موفق باشین همگی.

بچه ها همگی stop

هم بیشتر بهم نزدیک شیم
هم از هم یاد بگیریم
منتظر دیدن کار هستم
موفق باشید

دوستان درست نیست بذارین برین :mad:
درست نیست حالا که به مراحل پایانی کار نزدیک شدیم اینطوری یکی یکی جدا بشیم:cry:
در مقایل دوستان من کار خاصی انجام ندادم ولی باور کنین با اینکه وقت ازاد چندانی نداشتم از کوچیکترین لحظات استفاده میکردم و نمیدونین با چه علاقه و ذوق و شوقی مدل میزدم
هیچ عجله ای در کار نیست، هست؟ پس منتظر میشیم محمد سرش خلوت تر شه رندر بگیره
در مورد انتخاب آبجکت ها به شخصه گذاشته بودمش به عهده کسی که میخواد رندر بگیره _ اخه گفتم اگه بگیم از مدل فلانی استفاده بشه دیگری ناراحت شه
از معایب کار گروهی تو دنیای سایبر همین چیزاس
سوین جان شما لیدر این پروژه بودی ، هستی و میمونی
ok :rose:
فاز غم ندین ها :oops:

Barnara

کاربر متخصص 3ds max
آلفاش مشکل داره یعنــــی چه؟ اولین بار بود اشیاء سنتی میزنم،میخواستم اون بالش سوسیسی هارو هم قشنگشو مدل کنم که گفتی کارو کش ندیم :wink:
دعوا سر پشتی ملانصرالدینه ؟:lol:

جدیدترین ارسال ها

بالا