ممنون بابت نظر چشم حتما محمد منصوری رو یه کاریش میکنمسلام طرف آبيش ساده شده اگه از يه پترني چيزي استفاده ميكردي كه از ساده گي در ميومد بهتر بود
طرف مشكي " محمد منصوريش " كم رنگ هستش شايد بعد از چاپ خوب در نياد
موفق باشي
بازم چشم و ممنونخوب كار شده ...
ميتوني همونطور كه دوست خوبمون گفت .. طرح پشت رو از حالت آبي يه دست خارج بكني ... رنگ آبيش خيلي جيغ ... چش اذيت ميكنه ...
و رو كارت هم محمد منصوري بهتره پر رنگ كني و از پترن زيري جدا كني ... اون وقت نتيجه رو ببين ....
متن هايي كه در زير گذاشتي هم ببر بالاتر چون امكان داره تو كات كردن چند ميل بالاتر بره ...
موفق باشي ... SPD
![]()
خواهش میکنم عسیسم...سلام امین ویــــجــــه شدنتو توووریییک میگویم
چند تا نکته برای بهتر شدن کارت:
اگه اون مربع پشت منصوری رو پر رنگ کنی بهتره و یادت باشه که هیچوقت کار چاپ شده مثل کار تو سییستم جالب در نمیاد.
پیشنهاد:اگه یه افکت شیشه یا طیف یه چیزی مثل گرادینت توی اونگ باکس پشت محمد منصوری بکنی جالب در میاد.(امتحانش ضرر نداره)
پترنت رو بزرگتر کن
شماره و ایمیل رنگ آبی مثل اونور کارت کنی خیلی بهتره
کار عجله ای خوبی شده ولی یه فکری برای اونور کارت بکن
موفق باشی
نظر لطفته دوست جانبرای 10 دقیقه عالیه![]()
خوب كار شده ...
ميتوني همونطور كه دوست خوبمون گفت .. طرح پشت رو از حالت آبي يه دست خارج بكني ... رنگ آبيش خيلي جيغ ... چش اذيت ميكنه ...
و رو كارت هم محمد منصوري بهتره پر رنگ كني و از پترن زيري جدا كني ... اون وقت نتيجه رو ببين ....
متن هايي كه در زير گذاشتي هم ببر بالاتر چون امكان داره تو كات كردن چند ميل بالاتر بره ...
موفق باشي ... SPD
![]()
سلام
كار خوبي شده تبريك ميگم حبيبي
نكات هم اساتيد گفتند ديگه من چيزي تكرار نميكنم!
موفق باشيد![]()
اره واقعا خیلی خیلی عجله ای بود...بنظر من عجله ای نبوده
خیلی خیلی عجله ای بوده
بیشتر روش کار کنین بهتره
اگه اسمتون رو سفید میکردین و اوپتیکالی رو کم میکردی مثلا 72 بهتر نمیشد؟
کاش قسمت بارکد هار اصلا نمی زدی.
واقعا خوب نشده
مرسی جواد جون آره باید یه فکری به حال اون آبیه بکنم....سلام
به/امین آقا کاربر ویجه هم که شدن...
کارتت هم قشنگه اما رنگ آبیش به نظرم تو ذوق میزنه و اینکه یه مقدار سادست.
اگه روش کار کنی یه کار قشنگ تر میتونی دربیاری.
موفق باشیــ.
ممنون امیر جانسلام.
نسبت به 10 دقیقه بودن خوب شده اما همون طور که دیدید بچه ها به نکات خوب و ارزنده اشاره کردن که اگر به اونا توجه کنید کار بهتری خواهد شد.
موفق باشید...
به به گیلاس جون!!! ممنون بابت نظرت عسیسم.سلام
كار خوبي شده تبريك ميگم حبيبي
نكات هم اساتيد گفتند ديگه من چيزي تكرار نميكنم!
موفق باشيد![]()
مغسی پویا جوووووونبه نظرم دوطرف كارت با هم ست نيستن. اين طرف آبى يكرنگ و ساده/اون طرف پترن تيره و قسمت هاى شفاف!
اگه قراره چاپ بشه، بيشتر روش وقت بذار كه بعدا پشيمون نشى كه چرا فقط 10 دقيقه براش وقت گذاشتى![]()
حتما....اگه اون وقتی که گذاشتی اومدی پست دادی و نظر خواستی روش میذاشتی خیلی بهتر بود . در کل طرف آبیش بده ولی اون طرفش خوبه
خوب منم موافقمكاملا موافقم ...![]()
خوب منم
سلام دوسته... مغسی بابت نظرخوب منم اگه بخوام نظر بدم یه کم تکراری میشه ولی باشه نظر میدم دوست عزیز
راستش به نظر من نسبت به 10 دقیقه خوبه ولی اگه نظر منو بخواین یه کارت ویزیت 10 دقیقه براش خیلی کمه
روی کارت که مشکیه خیلی خفه و مردست ولی پشت کارت خوبه شاد و سر زندست بهتره تغییراتی توش بدین
ببخشید که جسارت کردم ... شما خودت استادی
موفق موفق باشی![]()