یه پیشنهاد بدین برای طراحی لوگو

sbrir

Active Member
سلام دوستان من میخواستم یه لوگو طراحی کنم برای خودم ..

اسم و فامیل من محمد فرصیاد هست mohammad farsayyad

میشه راهنماییم کنید چه طور باشه خوبه یا اگر امکان داره برام نمونه طراحی کنید .. ؟

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
بین لوگوها 3 دسته داریم که بر اساس این سه تایی که میگم میتونید لوگوتون را طراحی کنید
لوگو تایپ : که همونطور که از اسمش مشخصه با تایپ اسم شرکت یا محصولات و ...ایجاد میشه مثل روزنامه همشهری یا nokia و ....
پیکتوگرام: که جزو دسته های تصویری لوگو هستند، مثل تصویر (معزرت میخوام) گاو روی بسته های لبنی و...
مونوگرام : این لوگو از ابتدای اسم محصول یا شرکت نشات میگیره مثل لوگوی شرکت LG که حروف اول Life Good هستش

حالا شما از بین این 3 میتونید یکی را انتخاب کنید و روی اون کار کنید
پیشنهاد من یا مونوگرام هست یا لوگوتایپ که باز هم بستگی به کار و سلیقه خودتون داره

همین دیگه....
موفق باشید:rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خوب راهنمایی که کردیم:-?
شما منظورتون دقیقا چی هست درخواست ساخت لوگو دارید؟ اگه اینطوری باشه فکر میکنم یکم دیر به نتیجه برسید
ولی به نظر من خودتون شروع کنید یه اتود بزنید تا ما به تکمیلش کمک کنیم:rose:

mrtnet

Member
سلام

منم با نظر گیلاس موافقم که یک طرح بزنید و به نظر من از نوع سوم که میشه مونوگرام استفاده کنی خیلی بهتر هست ...

موفق و پیروز باشید ...

MEGA WAVE

Active Member
سعی کن با فکر کردن یه یونیک که به شخصیت خودت بخوره برای لوگو پیدا کنی .

یونیک شکل و فرمی هست که قرار بیس لوگوت باشه و تمام حروف اسمت با اون یونیک ایجاد میشه.

برای اینکه منظورم رو بفهمی نمونه لوگوی خودم رو برات میزارم

Benyamin%20Logo%20.jpg

ببین این قسمتی که با رنگ نارنجی مشخص کردم یونیک لوگوی من هست.

این اولین قدمی که برای طراحی لوگو باید بهش دست پیدا کنی .

سعی کن بیشتر از 30 یا 40 تا فرم مختلف رو روی کاغذ پیاده کنی.

تا بعد بریم سراغ مراحل بعدی.

شاد زی

آخرین ویرایش:

sbrir

Active Member
دوستان من اینارو زدم ببینید چطوره ...

پیوست ها

• farsayyad logo.jpg
    farsayyad logo.jpg
    86.9 کیلوبایت · بازدیدها: 19

Komeyl_1110

Member
منم پيشنهادم مثل گيلاسه.
به نظر من اگر بجاي ماهي‌دادن بتونيم بهت ماهيگيري ياد بديم بهتره.
اتود از شما --- راهنمايي دوستانه از ما

sbrir

Active Member
سلام

منم پيشنهادم مثل گيلاسه.
به نظر من اگر بجاي ماهي‌دادن بتونيم بهت ماهيگيري ياد بديم بهتره.
اتود از شما --- راهنمايي دوستانه از ما

سلام دوست عزیز

من نمونه هامو زدم .. ممنون میشم ببینید و نظرتون بگید و اصولی رو که رعایت نکردم و یا رعایت کردم رو بهم بگید .. ممنون میشم !!!!!!!!!!

MEGA WAVE

Active Member
توی این هایی که طراحی کردی مونوگرام نگتیو ( طرح شماره 2 ) بهتر از بقیه هست.

ببین بازم میتونی اتود بزنی ؟

sbrir

Active Member
سلام دوستان اینم اتود های بعدی من ..
میشه نظرتونو بگید ؟؟؟؟؟

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    129.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7

mrtnet

Member
با سلام

دوست عزیز این بار خیلیییییی بهتر شده به نظر من لوگوهای 4- 5 خوب شده ولی یه موضوعی هست که همیشه باید در طراحی لوگو رعایت بشه این هست که میگن لوگویی استاندارد هست که بتونی طی هر شرایطی چاپی ( رنگی - سیاه سفید ) بشه اون خوب در اورد و الان لوگوی شماره 5 این شرایط داره هم تک رنگ و هم رنگی لوگو کامل هست و بسیار قشنگ شده ...

موفق و پیروز باشید ...

sbrir

Active Member
با سلام

دوست عزیز این بار خیلیییییی بهتر شده به نظر من لوگوهای 4- 5 خوب شده ولی یه موضوعی هست که همیشه باید در طراحی لوگو رعایت بشه این هست که میگن لوگویی استاندارد هست که بتونی طی هر شرایطی چاپی ( رنگی - سیاه سفید ) بشه اون خوب در اورد و الان لوگوی شماره 5 این شرایط داره هم تک رنگ و هم رنگی لوگو کامل هست و بسیار قشنگ شده ...

موفق و پیروز باشید ...

خیلی ممنون عزیز .............
بازم سعی میکنم ممنون میشم بازم نظر بدید دوستان ....

ali.zhakfar

Member
بیبین خودت خوب لوگو طراحی میکنی اگه شود از فونت های استفاده کنی بعدش کمی تغیرات بیاوری خوب میشه مثلآ تو تخلصت سه تا a دارید میشه یک a مختلف از دیگه a ها باشد خوب میشه و همچنان فونت سومی خوب خوانده نمیشه.

slzr24

New Member
به نظرم شماره های 1 و 2 از نظر زیبایی بهترن. فقط یه مقدار گنگ هستن، یعنی منظور رو به خوبی نمی رسونن.

اینکه کجا میخوای استفاده کنی هم مهمه.

danialkh

Member
من خودم واسه طراحي لوگو اول با طزاحي با مداد رو كاغذ شزوع مي كنم اينطوري خيلي بهتر جواب مي گيرم يه امتحانش بكن چون مي توني اسكنش كوني و از طرحات استفاده كني راستي به نظز من طرح هاي 4 و 6 خوب شده..موفق و پيروز باشي

جدیدترین ارسال ها

بالا