بی بی کد یه هدیه کوچولو برای مماخوترین داداشی دنیا *تولدت مبارک* interior

ssevil

Well-Known Member
[FONT=&amp]سلوم[FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp]امروز تفلد داداشی منه [/FONT][FONT=&amp]محمد عزیزم [/FONT][FONT=&amp](max vray[/FONT][FONT=&amp]) [/FONT][FONT=&amp]تفلدت مفارک [/FONT][/FONT]
:rose:[FONT=&amp]
[FONT=&amp]این رندر هدیه کوچیک منه از روی یه رفرنس زدم[/FONT][/FONT]
[FONT=&amp]هر چند اینقدر مهربون و خوبی این هدیه خیلی کمه[/FONT][/FONT]
[FONT=&amp]بابت همه ی زحمت هات و خوبیات ممنونم[/FONT][/FONT]

[FONT=&amp]برای خودت و همسر عزیزت ارزوی خوشی و موفقیت می کنم [/FONT][/FONT]
:rose::rose:[FONT=&amp]

[FONT=&amp]از فرشید ممنونم پست پروداکشن کار و انجام داد [/FONT][/FONT]

(3dmax & vray )

[/FONT]

final a.jpgfinal b.jpg

آخرین ویرایش:

aroen

Well-Known Member
من هم به نوبه خودم تبريك ميگم، ايشالله سن جديدشون پر موفقيت و همراه با سلامتي باشه
از شما هم به خاطر اين كار قشنگتون تشكر مي كنم 
قابل آقا محمد و نداره :rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
وای چه تولدی
تولد ممد خودمونه :oops:
ممد جون تولدت مبارک باشه واست آرزو می کنم از ته ته ته دلم تا آخر عمر 1000 سالت یه زندگی سالم موفق و شاد داشته باشه :rose::rose:

=================================================================================================================================

سوین ابجی کار تو هم محشر بود دست فرشید واسه پست هم دردنکنه :rose:

emad04

Well-Known Member
سلام
به به بازم یه کار قشنگ دیگه با مناسبت
سوین جان کارت خیلی عالی شده . اتاق شاهانه شده . خیلی دوس داشتم روی اون مبله ولو بودم :)

و در آخر تولد محمد خان هم تبریک می گم و امیدوارم 120 سال , 120 تا تاپیک برای تولدت هر ساله زده بشه . :rose:

max vray

کاربر VIP
سلام به سوین عزیز و اقا فرشید و ممنون از هردوتون به خاطر کار زیباتون.:rose::rose::rose:
سوین جان تبریک ویژه بهت میگم بخاطر این که یک تنه کل این کار انجام دادی و واقعا هم مدل هم نور هم متریال هم زاویه دوربین و همه و همه عالی شده.افرین:rose:
دستتون درد نکنه واقعا عالی شده.هم خود کار و جزییات و متریالش و هم پست پرو:neutral:
اما برای من خود عمل مهمه و واقعا مرسی بابت کادوی زیباتون اصلا انتظارشو نداشتم فوق العاده بود.:oops:
از روی تشکر ها و تبریک ها متوجه شدم تو سایت تعداد دوستام همچین کم هم نیست:green:
از همه دوستان هم بخاطر تبریکاتشون از صمیم قلب ممنونم انشالله بتونم جبران کنم محبتتاتون عزیزان:rose:

آخرین ویرایش:

hamed.f

Well-Known Member
سلووووووم دريای معرفت...
کارت خيلی قشنگ شده،تبريک ويجه ...:oops:
محمد جان من هم از صميم قلب بهت تبريک ميگم،تفلودت مبااااااااااارک:oops::oops::oops:

امروز روزیست که باغ جهان خرسند است چون در این روز شكوفه اي شکفت سال روز شکفتنت مبارک محمد کار بسیار زیبایی شده و خیلی قشنگ و از جزییات زیادی بهره می بره پیشنهاد واسه تاپ گالری

agira3d

کاربر VIP
سلام
:oops::oops::oops:تولدت مبارک محمد جان ایشالا همیشه شاد باشی تولدت مبارک:oops::oops::oops:
به به سوین هم کاراشو رو میکنه.خیلی خوب شده تبریک.بازام کار رو کن اینقدر آرشیو جم نکن:green:
آقا فرشید هم خسته نباشه:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا