foranyone
Well-Known Member
با سلام خدمت دوستان عزیز 
به یه مشکل خیلی عجیب بر خوردم :
یه فایل کانفیگ دارم با این اطلاعات :
حالا دو تا لینک به دو تا دیتابیسم ساختم دیتابی اول اسمش Shop و داخلش یه جدول به اسم sabok وجود داره!
دیتابس دوم هم اسمش server و بازم داخلش یه جدول به اسم sabok وجود داره:
حالا فرض کنین دو تا query دارم که می خوام یکی رو ، روی دیتابیس اول و دومی رو رو دیتابیس دوم اجرا کنم
و اون یکی هم :
با کمال ناباوری همه ی query ها رو یکی از دیتابیس ها (رو اولی) اجرا میشه با اینکه لینکش رو مشخص کردم

به نظر شما چرا اینطور میشه؟!؟!؟!؟!؟!

به یه مشکل خیلی عجیب بر خوردم :
یه فایل کانفیگ دارم با این اطلاعات :
کد:
<?php
$mysql_host="localhost";
$mysql_login="root";
$mysql_password="";
$my_database="shop";
$mysql_host2="localhost";
$mysql_login2="root";
$mysql_password2="";
$my_database2="server";
?>
حالا دو تا لینک به دو تا دیتابیسم ساختم دیتابی اول اسمش Shop و داخلش یه جدول به اسم sabok وجود داره!
دیتابس دوم هم اسمش server و بازم داخلش یه جدول به اسم sabok وجود داره:
کد:
require_once("config.php");
$link = mysql_connect("$mysql_host", "$mysql_login", "$mysql_password") or die ("Could not connect to local MySQL server");
$linkserver = mysql_connect("$mysql_host2", "$mysql_login2", "$mysql_password2") or die ("Could not connect to MySQL server on server");
mysql_select_db ("$my_database",$link) or die ("Could not select Local Database");
mysql_select_db ("$my_database",$linkserver) or die (Could not select server Database);
حالا فرض کنین دو تا query دارم که می خوام یکی رو ، روی دیتابیس اول و دومی رو رو دیتابیس دوم اجرا کنم
کد:
$result = mysql_query ($query,$link) or die ("Query failed");
و اون یکی هم :
کد:
$res=mysql_query($q,$linkserver) or die("failled");
با کمال ناباوری همه ی query ها رو یکی از دیتابیس ها (رو اولی) اجرا میشه با اینکه لینکش رو مشخص کردم

به نظر شما چرا اینطور میشه؟!؟!؟!؟!؟!
آخرین ویرایش: