مثلا وقتی یه سند جدید باز میکنم تو یه لایه جدید یه مربع میکشم این مربع رو وقتی میخوام
باctrl+t کوچیک یا بزرگش کنم لبه هاش اونجوری میشه
این خصوصیت ذاتی تصاویر Bitmap (عکس ها و طراحی هایی که با قرارگیری نقاط کنار هم ایجاد می شوند مثلا تصاویر
jpg و gif و bmp) است که اگر ابعادشان بزرگتر از اندازه اصلی شان بشود، مربع های نقاط مشخص شده و لبه های
اطراف آنها حالت دندانه دار (Aliasing) پیدا می کند.
دو راه حل توصیه می کنم :
روش اول :
از اشکال برداری (مثلا Shape ها) استفاده کنید تا در هنگام تغییر اندازه تغییری در کیفیت شان حاصل نشود.
مثلا مربع را با Rectangle Tool در حالت Shape Layers رسم نمایید تا شکل برداری مربع حفظ شود.
روش دوم :
از تصاویر Bitmap اولیه با ابعاد خیلی بزرگ و بصورت Smart Object استفاده کنید، مثلا اول تصویر مربع را در اندازه
2000 در 2000 پیکسل که ابعاد بزرگی است کشیده و سپس در منوی Layer فتوشاپ آنرا به یک Smart Object تبدیل نمایید.
اکنون اگر تصویر مربع را هر اندازه دلخواهی کوچک و مجددا بزرگ کنید (حداکثر اندازه 2000 در 2000 پیکسل اولیه) تاثیری در
کیفیت آن رخ نمی دهد، زیرا اطلاعات تصویر اولیه در Smart Object حفظ می شود.
حقیر نمونه ای از دو روش را بصورت یک مربع 64 در 64 پیکسلی (فایلهای psd) ضمیمه این پست کردم.
نمونه اول یک Shape از مربع است و نمونه دوم یک Smart Object که ابعاد اصلی اش 2000 در 2000 پیکسل بوده.