یه مشکل بخواطر کار با MySQL

ویرایش شد: بخواطر عنوان نا مناسب متاسفم ، لطفا یکی از مدیران عنوان تاپیک رو عوض کنه...

================
سلام
من یه مشکل اساسی با mysql دارم و اون اینکه هر کاری که کردم تا یاد بگیرم نتونستم.

خب....

من چند روزه که دارم روی یه سایت برای یکی از رفیقام کار میکنم که کارش یه آپلود سنتره...
موقع ثبت نام ، باید یه اطلاعاتی مانند شماره فایل ، نام اصلی فایل ، توضیحات و ... توی mysql ذخیره بشه که نمیتونم بسازم.
در ضمن ، برای هر کاربر باید توی table مجزا ذخیره بشه.
یعنی اگه کاربری با نام ali فایلی رو آپلود کرد ، اطلاعاتش فقط توی تیبل ali ذخیره بشه و اگه کاربری با نام ahmad آپلود کرد ، توی یه table مجزا زخیره بشه.

در ضمن ، هر کاربر باید بتونه مشخصات فایل های خودشو تغییر بده که این هم باز به mysql ربط داره. باید بتونه فایل هایی که خودش آپلود کرده رو مثلا نام و توضیحات و ... اش را تغییر بده.

در آخر ، باید در صفحه دانلود مشخصات فایل از بانک اطلاعاتی خونده بشه و به بازدید کننده نشون داده بشه.

داشت یادم میرفت ، اگه بتونید یه کد هم بدید تا وقتی کاربری ثبت نام میکنه یه table به بانک اطلاعاتی اضافه بشه و وقتی کاربر حذف میشه ، table اون حذف بشه خیلی ممنون میشم.

لطفا سریع تر کمکم کنید ، چون به دوستم قول دادم که حداکثر تا 2 هفته این سایت رو طراحیش رو تموم میکنم ، اما فردا دو هفته تموم میشه و هنوز نصف بیشتر سایتش رو بخواطر همین کار ها تموم نکردم.

راستی ، اگه لطف کنید بگید که چطوری میتونیم تمامی فایلهایی که توی بانک اطلاعاتی هستن رو بصورت لیست شده با مشخصاتش بگیریم ممنون میشم.

فکر میکنم کل این کارهایی که گفتم کد نوشتنش 15 دقیقه هم برای شما بیشتر طول نکشه.
مطمئن باشید که جبران میکنم...

آخرین ویرایش:

tabib_m

Member
عليك سلام

در ضمن ، برای هر کاربر باید توی table مجزا ذخیره بشه.
1- چرا براي هر كاربر يك تيبل مجزا ميخواي؟ نيازي به اين كار نيست، يك تيبل داشته باش براي كاربران (كه فكر ميكنم داري) و براي هر كاربر يك ركورد در نظر بگير. و بعد براي فايلها هم يك تيبل داشته باش كه يكي از فيلدهاي اون مثلا به نام member_id باشه، اونوقت مقدار اين فيلد رو برابر با آي دي شخص وارد كننده قرار بده ، و بعد موقع گذارش گرفتن هم ميتوني شرط بذاري كه مثلا فقط فايلهاي شخص شماره ي فلان رو ميخواي.

در ضمن ، هر کاربر باید بتونه مشخصات فایل های خودشو تغییر بده که این هم باز به mysql ربط داره. باید بتونه فایل هایی که خودش آپلود کرده رو مثلا نام و توضیحات و ... اش را تغییر بده.
2- يعني كار با فرمها و update توي Mysql هم بلد نيستي؟ از راهنماي mysql استفاده كن.

در آخر ، باید در صفحه دانلود مشخصات فایل از بانک اطلاعاتی خونده بشه و به بازدید کننده نشون داده بشه.
3- اميدوارم كه select رو ديگه بلد باشي.

داشت یادم میرفت ، اگه بتونید یه کد هم بدید تا وقتی کاربری ثبت نام میکنه یه table به بانک اطلاعاتی اضافه بشه و وقتی کاربر حذف میشه ، table اون حذف بشه خیلی ممنون میشم.
4- از CREATE TABLE استفاده كن (رجوع شود به راهنماي mysql). (البته همون طور كه گفتم نيازي به ساخت و حذف تيبل نيست.)

لطفا سریع تر کمکم کنید ، چون به دوستم قول دادم که حداکثر تا 2 هفته این سایت رو طراحیش رو تموم میکنم ، اما فردا دو هفته تموم میشه و هنوز نصف بیشتر سایتش رو بخواطر همین کار ها تموم نکردم.
5- آخه كسي كه درستورات اس كيو ال رو بلد نيست قول ساخت سايت تو دو هفته رو ميده؟؟؟ ، در ضمن فكر كنم با توضيحاتي كه شما دادي ، بهتر باشه به جاي عبارت "نصف بيشتر" از "99 درصد" استفاده كني!!!

راستی ، اگه لطف کنید بگید که چطوری میتونیم تمامی فایلهایی که توی بانک اطلاعاتی هستن رو بصورت لیست شده با مشخصاتش بگیریم ممنون میشم.
6- منظورت از فايلها چيه؟

فکر میکنم کل این کارهایی که گفتم کد نوشتنش 15 دقیقه هم برای شما بیشتر طول نکشه.
7- سعي كن منصف تر باشي، شما يه سايت كامل ميخواي، اونوقت ميگي 15 دقيقه؟!؟!؟!؟

در آخر بهت پيشنهاد ميكنم دفعه ي بعد، قبل از اين كه قول بدي ، كار با ديتابيس رو ياد بگيري.

موفق باشيد

آخه میدونی چیه؟
دل من هم از دست این یارو خونه!
آخه خیلی گیج میزنه ، این یارو هم چون فهمیده من 4 خط میتونم php بنویسم ، گفته سایتشو براش بسازم. چون طرف فامیلمه ( پسر داییمه ) تو رو دروایسی افتادم.( آخه تو یه مهمونی گفتش و همه فامیل فهمیدن که من دارم براش یه همچین سایتی درست میکنم. حالا هم اگه بگم نمیتونم که دیگه خودت میدونی که چقدر حرف واسه آدم در میارن. )

این طرف اصلا نمیدونه php و mysql چیه! ( حداقل من یکیشو میدونم! )
اولش میخواستم مشخصات هم فایلی که آپلود میشه رو توی فایل های txt بزارم ، آخه اینجوری شو بلدم.
اما حدود 1 هفته هست که گفته حتما باید با mysql کار بکنی.( عجب گیری افتادم ها! )

===========
خب ، حالا جواب شما:
===========

1. ممنون ، اما فکر میکنم برای هر کدوم از کاربرا یه تیبل جدا باشه نظمش بیشتر میشه.( نخندی ها! )

2. نه! تاحالا تنها کاری که با mysql کردم این بوده که برای اسکریپت های آماده فقط database ساختم تا نصبش کنم! بعضی وقت ها هم فایل های sql. رو ایمپورت کردم! چند باری هم database ها رو حذف کردم!

3. نه!

4. آدرس؟

5. بالای همین پستم توضیح دادم! در ضمن ، واقعا تا حالا حدود 50 درصد کارها مونده ( البته تا یه هفته پیش فقط 10 درصد مونده بود که بخواطر همین پایگاه داده لعنتی یه هفته هست دارم توی اینترنت دنبال آموزش MySQL میگردم! [ تقریبا روزی 8 ساعت! ] )

6. منظورم اینه که برای فایل هایی که توسط کاربرا آپلود میشه ، اطلاعاتشون توی پایگاه داده زخیره میشه ، برای اینکه لیست تمامی فایل ها رو ببینیم باید چکار کنیم؟ ( مثلا بر حسب زمان آپلود یا حجم یا ... )

7. خداییش ، نه! خداییش تمام این چیزایی که گفتم برای یه حرفه ای بیش تر از 15 دقیقه طول میکشه؟
( همش 4 خط برنامه نویسی به زبون SQL نیاز داره! )

==============

میشه آدرس اون راهنمای MySQL رو بدید؟

ممنون که حداقل جواب منو دادید! تا حالا من همین پست بالایی ام رو تو 60 تا سایت زدم و حداقل 5000 نفر دیدن ، اما تنها جوابی که گرفتم از شما بود!

بازم ممنون! ( مگه اینکه یه همشهری به داد آدم برسه! )

آقا محسن ، حد اقل بگو اون راهنمای MySQL کجاست؟
آموزش فارسی در این رابطه وجود نداره؟ من خودم خیلی گشتم ، اما درست و حسابی آموزش ندادن
انگلیسی هم باشه اشکالی نداره.

راستی ، هر چی میزاری در سطح مبتدی باشه ، لطفا

jalilvand

Member
سلام
برای هرکاربر یک تیبل کار اشتباهیه

شما برای هر کاربر یه کد منحصر به فرد بده
مثلا ID یا username
بعد وقتی موقع انتخاب کردن از تیبل فایلا شرط بزاری که مثلا userش این باشه، وقتی انتخاب می کنی مثل اینه که از یه تیبل استفاده کردی واسه هر کاربر.

اطلاعات بیشتری می خوای pm بده

ممنون آقا جلیلوند.
این سایت یه سرویس پولی هست و همونطور که میدونید کاربر زیادی نمیتونه جمع کنه. در ضمن ، هر کاربر مگه چقدر میتونه فایل آپلود کنه؟ به نظرم اینطوری نظم بیشتری پیدا میکنه.

میشه دستور هایی که برای حذف تیبل و ساخت تیبل و ساخت دیتابیس و حذف دیتابیس و افزودن فیلد و بقیه چیزهایی که لازمه مثل خوندن اطلاعات و ... رو اینجا بزارید؟

خودم خیلی گشتم ، اما آموزش درست و حسابی پیدا نکردم.
اگه دستوراش رو بدونم راحت تر میتونم دنبالشون بگردم.

خیلی ممنون

tabib_m

Member
راهنماي mysql

. ممنون ، اما فکر میکنم برای هر کدوم از کاربرا یه تیبل جدا باشه نظمش بیشتر میشه.( نخندی ها! )
من نظرم رو گفتم ، ديگه بقيه ش ميل خودته.

فقط ميتونم بهت بگم كه تا كار با كدهاي sql رو ياد نگرفتي ، سعي نكن كه سايت بسازي!!! اكثر سايتهاي دايناميك با ديتابيسها كار ميكنن ...

-----
خواندن اطلاعات : SELECT
درج اطلاعات : INSERT
ويرايش اطلاعات : UPDATE
حذف اطلاعات : DELETE
ساخت جدول : CREATE TABLE

راهنماي mysql
همه ي اين دستورا ، به علاوه ي دنگ و فنگايي كه هر كدوم دارن توي راهنما اومده ، و تا كسي بخواد اونا رو خوب ياد بگيره كلي وقت و كار ميبره.

اين دفعه به عنوان يك تجربه گذشت ، سعي كن در برابر فاميلات بيشتر حواست رو جمع كني ;)

آقا خیلی ممنون
دستتون درد نکنه!

حتما خبرتون میکنم.
بازم ممنون

آخرین ویرایش:
باز هم نشد!
( فکر کنم بیش از حد خنگم! )

فکر کنم سوالامو یکی یکی پبرسم خیلی بهتر باشه. اینطوری راحت تر میشه بهش جواب داد.

خب. من الان میتونم اطلاعات رو تو دیتابیس ذخیره کنم.

مثلا:

کد:
mysql_query("INSERT INTO users
(name, age, job) VALUES('mohammad-ali', '15', 'student' ) ")
or die(mysql_error());

خب ، من تا اینجا بلدم داده ها رو تو دیتابیس ذخیره کنم.
میشه یه کد بدید که با دادن نام من ، سن و شغل من رو از دیتابیس بخونه و هر کدوم رو توی یه متغیر ذخیره کنه؟
راستی ، این هم بگم که توی این سایتی که دارم میسازم امکان وجود داشتن دو تا نام مثل هم وجود نداره.
ممنون

آخرین ویرایش:
آقا ، بازم ممنونم.

اما این خروجی رو میده:

کد:
Array ( [id] => 1 [name] => mohammad-ali [age] => 15 )

چطوری میتونم عدد 15 رو به تنهایی نشون بدم؟

در ضمن ، چطور میتونم با دستور update سن و نامم رو تغییر بدم؟

خیلی معذرت میخوام که وقتتون رو گرفتم.

Array ( [id] => 1 [name] => mohammad-ali [age] => 15 )

من تونستم با یه حلقه اینو از هم جدا کنم. و درست شد.

اما در مورد دستورهای update و delete برای بروز رسانی و حذف اطلاعات چیزی بلد نیستم.
میشه کمک کنید؟

tabib_m

Member
چطوری میتونم عدد 15 رو به تنهایی نشون بدم؟
کد:
echo $row['age'];

یک سؤال ، میدونی آرایه چیه؟

اما در مورد دستورهای update و delete برای بروز رسانی و حذف اطلاعات چیزی بلد نیستم.
راهنماي mysql
همه ي اين دستورا ، به علاوه ي دنگ و فنگايي كه هر كدوم دارن توي راهنما اومده ، و تا كسي بخواد اونا رو خوب ياد بگيره كلي وقت و كار ميبره.

کد:
$id="آی دی رکوردی که قراره پاک بشه.";
$query=mysql_query("delete from `users` where `id`='$id'");

کد:
$id="آی دی رکوردی که قراره ویرایش بشه.";
$name="نام جدید";
$family="فامیل جدید";
$age="سن جدید";
$query=mysql_query("update `users`set `name`='$name' , `family`='$family' , `age`="$age"  where `id`='$id'");

جدیدترین ارسال ها

بالا