یه مشکل با flash cs5 - استفاده از tlf برای نوشتن فارسی

شروع موضوع توسط oonjaweb ‏31 اکتبر 2010 در انجمن Action Script 3

کلمات کلیدی:
  1. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    یه وقتایی وقتی ساعت و تاریخ سیستم رو عقب می برین مثلا یک سال سیستمتونو عقب می برین ، این مشکل بوجود می یاد و سه نقطه رو نشون می ده ... من یه بار به این مشکل خوردم و با تنظیم تارخ سیستم ویندوز 7 ، همه چی درست شد ...
    موفق باشید ...
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏11 نوامبر 2010
    Avang2005 از این پست تشکر کرده است.
  2. oonjaweb

    oonjaweb Active Member

    ارسال‌ها:
    120
    تشکر شده:
    28
    امتیاز دستاورد:
    28
    ویندوز من 7 هستش ، روی بعضی Xp ها جواب نمیده .
    ممنون این هم تست می کنم.
     
    نوشته شده توسط oonjaweb در ‏11 نوامبر 2010
  3. oonjaweb

    oonjaweb Active Member

    ارسال‌ها:
    120
    تشکر شده:
    28
    امتیاز دستاورد:
    28
    طبق بررسی های من و دوستم ، این مورد هم نیست..
    واقعا برای کسی دیگه پیش نیومده همچین چیزی ؟! این یه مشکل بزرگ نیست به نظرتـــون ؟ :(
     
    نوشته شده توسط oonjaweb در ‏11 نوامبر 2010
  4. kamran749

    kamran749 New Member

    ارسال‌ها:
    15
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    سلام
    من از فلش cs5 استفاده مي‌کنم.وقتي از گزينه Tlf برای نوشتن استفاده مي‌کنم ، هنگام تست موي کليپ، در قسمت Output هميشه پيام زير ظاهر ميشود.علت چيست و چگونه آنرا حذف کنم؟
    Error opening URL 'http://fpdownload.adobe.com/pub/swz/crossdomain.xml​
     
    نوشته شده توسط kamran749 در ‏15 ژانویه 2011
  5. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    خیلی مهم نیست . یه ایکسمله که اگه نباشه هم می شه .
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏16 ژانویه 2011
    kamran749 از این پست تشکر کرده است.
  6. kamran749

    kamran749 New Member

    ارسال‌ها:
    15
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    ممنونم
    اما متوجه نشدم.ميشه بيشتر توضيح بدهيد.ایکسمله چيست و چکار مي کند.چگونه آنرا حذف کنم. و آيا اين پيام براي بقيه هم مي آيد.
    خيلي متشکر:rose:
     
    نوشته شده توسط kamran749 در ‏17 ژانویه 2011
  7. ++Hadi++

    ++Hadi++ Active Member

    ارسال‌ها:
    3,529
    تشکر شده:
    5,801
    امتیاز دستاورد:
    36
    والا تا حالا بارها به این مشکل خوردم و دیدم مشکل نیست . اصلا هیچ اشکالی تو پروژه پیش نیومده . همون آدرسی رو که گفته رو تو مرورگر ویزیت کنین و ببینین که یه ایکسمله که باید دان کنین و نمی دونم کجا بزارین . الان یادم نیست . من یه بار دان کردم و هیچ اشکالی بوجود نیومد ....
     
    نوشته شده توسط ++Hadi++ در ‏17 ژانویه 2011
  8. glayoor

    glayoor New Member

    ارسال‌ها:
    8
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    1
    حل مشکل

    عزیزان در مورد 2 مشکل پیش اومده برای دوستان اگر چند پست پایینتر از این پست را نگاه کنید 2 تا کار برای استفاده از tlf براتون نوشتم مشکلتون حل میشه.
     
    نوشته شده توسط glayoor در ‏22 ژانویه 2011
  9. glayoor

    glayoor New Member

    ارسال‌ها:
    8
    تشکر شده:
    14
    امتیاز دستاورد:
    1
    در صفحه action script 3 پایین صفحه مبحث "TLFTextField و رفع مشکل فارسی نویسی در فلش"

    جواب

    فلش بعد از چند بار کامپایل کردن برنامه یه error میده که میگه یه فایل xml رو نمی تونه دانلود کنه که برای رفع اون می بایست به مسیر زیر بروید
    file -> publish setings
    در تب flash روی setting جلوی ActionScript3.0 کلیک کنید در پنجره باز شده اون پایین defult linkage رو برابر Mearg into code قرار بدید و ok رو بزنید که این مشکل حل بشه
     
    آخرین ویرایش: ‏22 ژانویه 2011
    نوشته شده توسط glayoor در ‏22 ژانویه 2011
    keshti، clove-pink و kamran749 از این ارسال تشکر کرده اند.
  10. kamran749

    kamran749 New Member

    ارسال‌ها:
    15
    تشکر شده:
    2
    امتیاز دستاورد:
    3
    با سلام و تشکر
    ضمن درست بودن دستورالعمل دوستمان گلايور ، در ادامه فرمايشات ايشان ، بايد بگويم که در اين حالت فايل textLayout_1.0.0.595.swz با فايل اصلي Embeb مي‌شود.
     
    نوشته شده توسط kamran749 در ‏30 ژانویه 2011
  11. nekooee2

    nekooee2 Member

    ارسال‌ها:
    112
    تشکر شده:
    43
    امتیاز دستاورد:
    16
    اما من پرلود گذاشتم از تنظیمات اکشن اسکریپت روی فایلم. با این روش دیگه پرلود غیر فعال میشه! روش مناسبی نیست...
     
    نوشته شده توسط nekooee2 در ‏27 نوامبر 2012
  12. fazelit

    fazelit Member

    ارسال‌ها:
    44
    تشکر شده:
    8
    امتیاز دستاورد:
    6
    برای این کار به جز اسکریپت نویسی آیا میشه فقط با تنظیمات گرافیکی (بدون کدنویسی) این کار رو انجام داد؟
    طوری که اگه روی سیستم طرف اون فونت وجود نداشته باشه راحت کارکنه؟
     
    نوشته شده توسط fazelit در ‏2 ژانویه 2013
  13. mbagsoft

    mbagsoft Member

    ارسال‌ها:
    94
    تشکر شده:
    28
    امتیاز دستاورد:
    6
    دوست عزيز يا فونت هارو embed كن يا يه فونت استاندار استفاده كن. اكه ميخواي مطمئن شي مشكل از فونته يا نه فونت ها رو دستي تو سيستم ديكه اي نصب كن بعد فلشو اجرا كن
     
    نوشته شده توسط mbagsoft در ‏2 ژانویه 2013

به اشتراک بگذارید