یه مشکل با سایت مپ!

best_ir

New Member
سلام
دوستان من یه سایت دارم با سیستم وردپرس
2 تا سایت مپ دارم.یکیش با آدرس sitemap.xml و یکی sitemap.xml.gz
تو جیمیلم که نگاه میکنم از وبمستر تولز هر دو اینها 9 هزار صفحه در url submet دارند اما تو index url برای sitemal.xml من فقط 182 صفحه هست ولی sitemap.xml.gz دارای 8500 صفحه هست.هر دوی اینها هم تیک خوردند البته و گوگل پذیرفته.میخواستم ببینم این طبیعیه که index url برای sitemap.xml این همه کمه یا مشکلی داره؟
مرسی

Cyletech

Member
به سوال خوبی اشاره کردید. :rose: اول بیایید با هم مقایسه کنیم که کدامیک بهتر هستند. sitemap.xml یا sitemap.xml.gz ؟
xml.gz فقط نسخه GZip (فشرده شده) نقشه های XML شماست و بیشتر موتور های جستجو بدون هیچ مشکلی از آن پشتیبانی می کنند. از آنجا که گوگل از سرعت وبسایت ها آگاه هست، بیشتر تمایل به ثبت کردن نسخه فشرده شده نقشه های XML داره و دلیل اینقدر تفاوت نیز همین است و این را نیز به خاطر داشته باشید که قسمت وبمستر گوگل از پیش قویتر است.

Cyletech

Member
اگر محتوای sitemap.xml.gz با محتوای sitemap.xml یکی است هیچ جای نگرانی نیست و معمولاً از sitemap.xml استفاده می شود. ما از نگارش فشرده برای این استفاده می کنیم که بخواهیم حجم عظیمی از داده ها را با حجمی کمتر از حجمی که sitemap.xml در اختیار ما قرار می دهد داشته باشیم. و اگر در قسمت ابزار وبمستر گوگل هر دوی آنها را نشان می دهد، کنار یکدیگر بودن آنها هیچ مشکلی ایجاد نمی کند حتی اگر sitemap.xml.gz نیز حذف شود (دقت کنید منظور بنده از قسمت ابزار وبمستر گوگل است نه وبسایت!). این تعداد کم هیچ موردی ندارد.

آخرین ویرایش:
بالا