یه عکس متحرک رو چه جوری میشه کوچک کرد ؟

Sunboy454

Active Member
من چه جوری میتونم یه عکس با پسوند gif رو از نظر پیکسل کوچیک کنم(تعداد پیکسلاشو کم کنم) - عکس متحرک هست

adame_haji

Member
ببین برادر برای این کار میتونی از برنامه Image Ready که با خود فتوشاپ نصب میشه استفاده کنی البته با برنامه هایی که برای ساختن گرافیک دو بعدی هستند میشه این کارو کرد حتی تو فلش هم میتونی Import کنی ولی همون Image Ready , Ulead Gif Animator بهترین گزینه ها هستند و میتونی از منوی Image , Image Size سایز اونو تغییر بدی

Sunboy454

Active Member
مرسی ازکمکت - من با فلش نتونستم روش ادیت کنم ولی Imahe Ready انجام داد - بازم مرسی

آخرین ویرایش:

adame_haji

Member
خوشحالم كارت راه افتاد
راجع به فلش هم بگم توي فلش ميتوني از منوي فايل گزينه import to liberary را انتخاب كني و فايل Gif رو انتخاب ميككني بعد Movie Clip رو از داخل Liberary به داخل Stage بنداز بعد راحت ميتوني Resize كني
فقط خروجي Swf ميتوني ازش بگيري
اگه بخواي Gif بكني برنامه به تعداد فريم هاي فايل Gif بهت عكس Gif ميده

Sunboy454

Active Member
من خودم با فلش کار میکنم ، به هر حال از راهنماییت ممنون ؛ ولی فلش یه سری افکتاشو درست
نمیشناختو مشکل ایجاد میکرد
این آدرس عکس ببین میتونی تو فلش درستش کنی : http://home.ripway.com/2005-5/310250/IP2_EyeCogs.gif

آخرین ویرایش:

adame_haji

Member
nimadreams گفت:
برنامه گيف انيميتور هم كارت رو راه مي ندازه :)

adame_haji گفت:
ببین برادر برای این کار میتونی از برنامه Image Ready که با خود فتوشاپ نصب میشه استفاده کنی البته با برنامه هایی که برای ساختن گرافیک دو بعدی هستند میشه این کارو کرد حتی تو فلش هم میتونی Import کنی ولی همون Image Ready , Ulead Gif Animator بهترین گزینه ها هستند و میتونی از منوی Image , Image Size سایز اونو تغییر بدی

یکم توجه کن خودت میفهمی :)

Sunboy454

Active Member
عجیبا - غریبا از این شرکت Macromedia که bug هاش این طور موقع ها مشخص میشه
شما احتمالا با فلش mx روش کار کردی که شده ، با فلش 6 که من کار میکنم نشد

adame_haji

Member
حالا نوبت منه
جلل خالق مگه فلش 6 هم داريم
من تا اونجا كه ميدونم و كار كردم بعد فلش 4 فلش 5 اومد بعدش فلش ام ايكس 6 ماه بعدش فلش ام ايكس 2004
من فلش 6 نديدم تا حالا
در ضمن منظورت از باگ چيه
نكته همون قسمت كه بكگراند مشكي ميشه رو ميگي
اگه اونو ميگي كه من با جيك وند درستش كردم
اگه متوجه نشدي بگو برات بگم

Sunboy454

Active Member
فلش 6 و فلش 7 هم هست (البته تا اونجا که من میدونم شاید بازم باشه)
در مورد بکگراند هم که مشکی میشه مشکلی نیست اونو میشه درست کرد (البته نمیدونم شما چه روشی انجام میدی) ولی مشکل اینجاست که اصلا خروجی gif رو متحرک نشون نمیده

آخرین ویرایش:

adame_haji

Member
آهان افتاد حالا
بین برادر مشکل اینجاست که برای یه فایل GIF به برنامه دوراه هست
یکی گزینه Import to Stage
و یکی هم Import to liberary
تو را اول اصلا فایده نداره کاری نداریم
تو راه دوم فلش به طور اتوماتیک تعداد فریم های فایل GIF را به صورت عکی داخل Liberary باز میکنه مثلا عکس شما 5 فریم بود و فلش 5 تا عکسش کرد بعد هم بز بطور اتوماتیک یه Movie clip میسازه و اون 5 تا عکسو کنار هم قرار میده و اونو در Liberary قرار میده
که شما حتما باید اون Movie clip را در Stage بندازی تا به صورت Animate نمایش داده شود
حتی شما میتوانی وارد Movie Clip شوید و تعداد فریم های اونو زیاد تر کنید تا موقع Play Back آروم تر نمایش داده شود
یا علی

mamali132002

Active Member
برای تبدیل خروجی GIF نباید از Symbol مووی کلیپ استفاده کنی ... از Symbol گرافیک (Graphic) باید استفاده کنی و در Stage بندازی.

Sunboy454

Active Member
adame_haji راه شما با import to starge فرقی نداره حتی خودت میتونی اونو به حالت movie در بیاری دوست من ،شما در مورد مشکی شدن بکگراندش بگو ؛ اونو با edit کردن و استفاده از ابزارهای erase و brush درستش کردی یا راه دیگه ای رفتی ؟
و اما : mamali132002 سمبل graphic که اصلا حرکت نمیده به شکل ، من با سمبل movie هم مشکل دارم

آخرین ویرایش:

adame_haji

Member
برادر من قبلا هم گفتم که
از فلش نمیشه خروحی GIF گرفت
فقط یک فریم میشه با اون Gif گرفت اگه بخوای یه فایل 100 فریمی رو خروجی بگیری 100 تا فایل ْهب Gif تحویلت میده
خدا خیرت بده من خواستم امتحان کنم یه فایل بود 1000 تا فریم داشت خدوم درست کرده بودم و اصلا هم از موی کلیپ استفاده نکرده بود او مدم خروجی گرفتم رو دسکتاپ بعد یهو دیدم :eek: 1000 تا فریم Gif اومده رو دسکتاپ نیم ساعت طول کشید تا پاکشون کنم
البته با برنامه های دیگه هم میشه اونارو سر هم کرد
فقط این راه به درد SWF میخوره

mamali132002

Active Member
شما به تعداد فرم هايي كه به سمبل Graphic ميديد در Stage هم به همون مقدار فرم رو جلو مي بريد بعد Export میکنید به GIF

پیوست ها

• GifSample.zip
    4.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1

mamali132002

Active Member
adame_haji گفت:
برادر من قبلا هم گفتم که
از فلش نمیشه خروحی GIF گرفت
فقط یک فریم میشه با اون Gif گرفت اگه بخوای یه فایل 100 فریمی رو خروجی بگیری 100 تا فایل ْهب Gif تحویلت میده
خدا خیرت بده من خواستم امتحان کنم یه فایل بود 1000 تا فریم داشت خدوم درست کرده بودم و اصلا هم از موی کلیپ استفاده نکرده بود او مدم خروجی گرفتم رو دسکتاپ بعد یهو دیدم :eek: 1000 تا فریم Gif اومده رو دسکتاپ نیم ساعت طول کشید تا پاکشون کنم
البته با برنامه های دیگه هم میشه اونارو سر هم کرد
فقط این راه به درد SWF میخوره

اتفاقا به خوبي ميشه توش خروجي گرفت !
اگر از Frame Rate پايين استفاده كني به مشكل نمي خوري!

Sunboy454

Active Member
آقا بازم نمیشه سورسشو attach کردم خودتون امتحان کنین، البته الان در حالت movie هستش ولی من تو حالت graphic هم تست کردم ، نتیجه اش فرقی نکرد ؛ تعداد فریم هاشم به تعداد فریم های توش زیاد کردم (اما در حالت کلی اگه تعداد فریم هاشم زیاد نشه چون فقط یه فریم تو stage داریم نباید مشکلی پیش بیاد - چون تو حالت تک فریم خروجی های دیگش "swf-exe-html,..." مشکل نداره)

پیوست ها

• 11.rar
    29.6 کیلوبایت · بازدیدها: 1

mamali132002

Active Member
سلام مشكل شما رو بر طرف كردم و 2 تا فايل رو براتون توي ZIp زمينه پست كردم ...
اشتباه شما اينه كه اولا سمبل Movie Clip براي Gif نبايد استفاده بشه ...
دوما گزينه Interlace رو موقع Export كنترل كنيد...

پیوست ها

• Gif sample.zip
    50.1 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا