یه عکس متحرک رو چه جوری میشه کوچک کرد ؟

Sunboy454

Active Member
من تو پست قبلی توضیح دادم که تو حالت graphic هم امتحان کردم و نشد ، شما اگه پستهای قبل رو میخوندی متوجه میشدی که من از فلش 6 استفاده میکنم و option های اضافه ایی رو که گفتی نداره ( که فکر میکنم چندان تاثیری هم رو نتیجه ی کار نداشته باشه)

adame_haji

Member
برادر شما لطف کن یه بار دیگه کامل توضیح بده ببینم چیکار کردی
چون اون فایلی که شما پیوست کرده بودی رو من اومدم Export کردم ولی بازم همین مشکلو داشتم یعنی 10 تا فایل Gif دریافت کردم
حالا منظور شما از کنترل کردن Intelace چی بوده رو بیا یه توضیح بده چون من تمام اونا رو هم بدون چک کردن و با چک کردن امتحان کردم بازم همون مشکلو داشتم
اون بالا هم گفتم من یه فایلو با 1000 تا فریم بدون استفاده از Movie Clip رو Export کردم و 1000 تا Gif تحویل من داد
یا علی

mamali132002

Active Member
این طوری نمیشه توضیح داد من هزار تا پست هم بزنم پشت سرش باز یک ایراد پیش میاد...
شما به من PM بده تا مستقیم بگم چی کار کنی ومشکل بر طرف بشه هر چند که در زیر یک عکس از تنظیمات Export گذاشتم...
من با Flash 5 هم اين كار رو ميكردم خيلي عجيبه كه با Flash 6 نشه اين كار رو كرد!!!
اگه باز مشکل بود با :
[email protected] تماس بگیر

پیوست ها

• v.jpg
    v.jpg
    11.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3

FashisT

Active Member
فکر کنم این مبحث بیشتر به انجمن فلش مربوط بشه ..
پس منتقلش میکنم به انجمن مربوطه!
فعلا
13.gif

adame_haji

Member
نه تورو خدا شهرام جان اینکارو نکن
ببین اگه منتقل کنی تو قمست فلش بعدش این Titel و چیکارش کنیم اسمش هست " یه عکس متحرک رو چه جوری میشه کوچک کرد ؟" خوب من تویه قسمت مشکلات یه تاپیگ باز کردم به اسم " چند تا مشکل دارم " اونجا مطرح کردم چطوری میشه اسم یه تاپیکو عوض کرد هیچکی نتونست جواب مارو بده
حالا شما منتقل بکنی اسمشم که نمیشه عوض کرد
اگه اینجا بمونه بهتره چون کوچیک کردن یه فایل Gif به اینجا میخوره تا به قسمت فلش
حالا بحث کشیده شد به فلش ولی زیر مجموعه سوال اوله

راستی اون برادرمون چرا زود ناراحت میشه . چرا توی پیغام خصوصی این کارو بکنه داداش مگه شما اینجا نیومدی نخاستی به این آقا کمک کنی تا هم کر ایشون راه بیوفته هم اینکه بعدا این یک سند بشه و هرکی مشکلی از این قبیل داشت به اینجا رجوع کنه ؟
پس خواهشا اگه میتونی یه آموزش تصویری برای بچه ها بزار اگ میتونی
چون حتما یه نکته کوزه گری داره که من با Flash MX , Flash 2004 نتونستم اینکارو بکنم
یا علی

راستی اینجا الان مننتقل شده یا نه
چون من از طریق ایمیل متوجه بروز شدن اینجا میشم

Sunboy454

Active Member
adame haji مشکل شما که به تعداد نوع فریم ها واست عکس میندازه اینه که gif sequence رو به جای gif animation انتخاب میکنی ؛ ولی نمیدونم چرا با اینم نمیشه ، تو حالت publish هم امتحان کردم نشد؛ گزینه ی interlace رو هم انتخاب کردم نشد ، کیفیت adabtive رو از کجا باید تنظیم کنم ؟

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
سلام شما ابتدا يك Symbol گرافيك (Graphic) ميسازي... بعد انيميشني كه مي خواي رو توش انجام ميدي و بعد به Stage بر ميگردي... در Stage شما از Library بايد Symbol گرافيك رو بر دارين و در داخل Stage بندازيد... سپس در منوي فايل رفته و بر روي گزينه Publish كليك ميكنيد.

در قسمت Publish گزينه ي GIF رو فعال ميكنيد و بعد به قسمت تنظيمات GIF مي رويد.

در آنجا گزينه ي Interlace رو فعال ميكنيد و همچنين Play Back رو در حالت Animated قرار ميديد... همچنين من براي كيفيت بهتر Palette Type رو برابر Adabtive قرار ميدم. بر روي Publish كليك كنيد و نتيجه را مشاهده كنيد.

پیوست ها

• learn.zip
    4.3 کیلوبایت · بازدیدها: 1
  • 1.jpg
    1.jpg
    28.9 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 2.jpg
    2.jpg
    23.6 کیلوبایت · بازدیدها: 2
  • 3.jpg
    3.jpg
    22.3 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

Sunboy454

Active Member
آقا دستت درد نکنه بالاخره کار ما رو راه انداختی ، حالا جالب اینجا بود که وقتی خودم یه حرکت میساختم گیفش درست بود ولی با اون شکله کار نمیکرد :wink: تا اینکه باهاش یکم کار کردم و شد :cool:

Sunboy454

Active Member
adame_haji شما هم لطف کن بگو راجع به سفید کردن بکگراندش از ابزارهای ادیت مثل Brush و Erase استفاده کردی یا یه روش دیگه ؟

adame_haji

Member
دمت گرم برادر جان خیلی حال داد
مشکل من این بود که از راه publish نمیرفتم از قسمت save as گزینه gif رو انتخاب میکردم

Sunboy454 من برای اون کار از ابزار lasso استفاده کردم و با دو کلیک کل بکگراند اضافی رو پاک کردم
اول روی عکس کلیک کن و دوبار ctrl+B رو بزن بعد ابزار lasso رو از قسمت ابزار همون سمت چپ انتخاب میکنی بعد در قسمت option همون زیر ابزار ابزار majic wend رو انتخاب میکنی بعد ابزار سمت راستیش رو هم که majic wend propertis هست رو انتخاب میکنی و عدد دو را انتخاب میکنی . خوب حالا روی بکگراند یک کلیک کن و کلید delete رو بزن
تموم شد

جدیدترین ارسال ها

بالا