یه طرح واسه پی اچ پی کارا

morsa

New Member
سلام
قبلا این موضوع رو مطرح کردم(9 ماه قبل) ولی جواب نگرفتم
ببینید.... میشه در هنگامی که روبوت گوگل سایت ما رو دنبال یه کلمه می گرده سایت ما تشخیص بده که دنبال چه کلمه ای می گرده واونو تولید کنیم ؟؟
یعنی بتونیم تاریخ به روز رسانی سایت رو لحظه ای کنیم که یا به قول یکی از اساتیدم یه موتور تولید کلمه درست کنیم
در حال حاظر سایت هایی مثل ایستگاه ویا سایتهای مشابه اون می توونن تشخیص بدن که گوگل دنبال چه کلمه ای می گرده و اون کلمه رو در سایت به کمک جاوا اسکریپت هایت لایت میکنند حالا ؟
سوال ؟؟ می شه این کلمه رو تولید کرد ؟؟

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام
قبلا این موضوع رو مطرح کردم(9 ماه قبل) ولی جواب نگرفتم
ببینید.... میشه در هنگامی که روبوت گوگل سایت ما رو دنبال یه کلمه می گرده سایت ما تشخیص بده که دنبال چه کلمه ای می گرده واونو تولید کنیم ؟؟
یعنی بتونیم تاریخ به روز رسانی سایت رو لحظه ای کنیم که یا به قول یکی از اساتیدم یه موتور تولید کلمه درست کنیم
در حال حاظر سایت هایی مثل ایستگاه ویا سایتهای مشابه اون می توونن تشخیص بدن که گوگل دنبال چه کلمه ای می گرده و اون کلمه رو در سایت به کمک جاوا اسکریپت هایت لایت میکنند حالا ؟
سوال ؟؟ می شه این کلمه رو تولید کرد ؟؟
موتور گوگل اصولا دنبال کلمه نمیگرده! فقط هر چی کلمه تو صفحه هست رو parse میکنه.
اون سایت ایستگاه هم از روی URL تشخیص میده که چه کلمه ای تو گوگل سرچ شده که هایلایت میکنه.

www.nero.ir

Member
سلام
گوگل زمانی که کسی در مورد موضوعی سرچ میکنه به دنبال اون کلمه در سایت های مختلف نمی کرده .که بشه از روشی که شما گفتید استفاده کرد. بلکه هر چند روز بستگی به سایت داره یا هر چند ساعت به سایت سر میزنه و مطالب موجود در اون رو در دیتابیس خودش سیو میکنه .
وقتی کسی سرچ میکنه در باره یک موضوع گوگل دیتابیس خودش رو سرچ میکنه

mozakhraf

Member
من کاری به اینکه گوگل چیکار میکنه ندارم فقط این رو میدونم که این مسئله کاملا عملی حالا با php نمیدونم من چند تا نمونه هم ایرانی و هم خارجی دیدم که این کار رو کردن!اگر پیدا کنم حتما میذارم!کاری که این سایت ها انجام میدادند این بود که میومدن عین کلمه ای رو که من توی گوگل سرچ کرده بودم را در موتور جستجوی سایت خودشون سرچ می کردن ! :)

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
من کاری به اینکه گوگل چیکار میکنه ندارم فقط این رو میدونم که این مسئله کاملا عملی حالا با php نمیدونم من چند تا نمونه هم ایرانی و هم خارجی دیدم که این کار رو کردن!اگر پیدا کنم حتما میذارم!کاری که این سایت ها انجام میدادند این بود که میومدن عین کلمه ای رو که من توی گوگل سرچ کرده بودم را در موتور جستجوی سایت خودشون سرچ می کردن ! :)
نخیر اشتباه میکنی!

اینا کلمه هایی که قبلا در سایتشون سرچ شده رو لینکشو میذارن بعد این گوگل از همه جا بیخبر هم فکر میکنه اینا پاسخ خوبی هستن ولی وقتی میری به آدرس میبینی که موتور جستجوی اونا کوئری سرچ رو فقط نوشته ولی از چیز دیگه ای خبری نیست!

اینجوری میشه گولش زد ولی اینی که شما میگی محاله چون قبلا اطلاعات در دیتابیس گوگل ثبت شده و گوگل در دیتابیس خودش میگرده نه تو تمام سایتها!

reza699

Active Member
صد البته که گوگل از دیتابیس خودش پیدا میکنه نه از تو سایت شما ( منظورم اینه که این طوری نیست که کاربر وقتی کلمه ای رو سرچ میکنه گوگل تازه بیاد یکی یکی سایت ها رو بگرده واسه همچین کلمه ای بعدش نتایج رو نشون بده . گوگل از تو دیتا بیس خودش کلمه رو پیدا میکنه لینک اون سایت ها رو هم به شما نشون میده )

mozakhraf

Member
پس چرا دقیقا کلمه ای(یا حتی جمله ای) که من سرچ کردم حتی اگر بی معنی هم باشه پیدا میکنه!؟؟.....

مزخرف جان !! این به دلیل قدرت متور جستجو گوگل هست .همون طوری که دوستمون گفت گوگل جملات و کلمات رو پرس میکنده این کار رو هم به وسلیه روبوت خزنده حرفه ای خودش انجام میده کرا به صورت اتوماتیک هست مثلا خزنده میات محتویات Html سایت شما رو بر میگردونه و بین تگ های
, <h1 to h> رو تو دیتابیس خودش پرس میکنه ( الته تگ های اضافی داخل اونها مثل <i> , <b> رو حذف میکنه ) و وقتی شما تو گوگل سرچ میکندی محتوات سیو شده سایت شما در دیتابس خودش رو جستجو میکنه . به همین سادگی اگه میخای ببینی که خزنده های گوگل کی به سراغ سایت شما میان و از تاریخ و ساعت دقیقش اطلاع پیدا کنی میتونی اسکریپتخزنده گوگل رو از سایت www.bestscripts.ir دانلود کنی این اسکریپت حتی این قابلیت رو داره کا تا خزنده میات به شما ایمیل بده گوگل داده سایت شما رو میبینه ! ( زیاد در مورد این اسکریپت اطلاع ندارم دانلود کن و خودت ببین ! )با تشکر !!

ooghry

Member
در ادامه راهنمایی دوستمون Shahkey.com اضافه کنم سایتای هدف کلمه ای تولید نمیکنند
کد:
$_SERVER['HTTP_REFERER']
این هدر میاد تشخیص میده که ویزیتور از چه آدرسی وارد سایت شما شده و طرف مثلا از گوگل اومده.
خب اگه url های گوگل بشناسی میدونی که با تکنیک get و با اسم q کلماتو میفرسته.
http://www.google.com/search?q=test
تمومه دیگه ، با HTTP_REFERER آدرس سایتی که به شما لینک داده (گوگل) میگیری با هر راهی که بلدی مقدار q رو پیدا میکنی و با جاوا اسکریپت هایلایتش می کنی.

با یک نگاه به url های موتور های جستجو میتونی این سیستمو واسه بقیه هم تعمیم بدی.
http://search.yahoo.com/search?p=test
http://search.live.com/results.aspx?q=test

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا