یه سوال ....

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
بچه درسته كه بحث خنده و شوخي هستش ولي سعي كنيد كسي رومسخره نكنيد

مجيد

iRWEBDES

Active Member
واقعا شرمنده آقا مجيد
ببخشيد
در ضمن به نظرم خانم آزيتا به جوابشون رسيدن
لطفا اين تاپيك رو قفل كنيد :wink:

Scorpio

Member
آقا مجيد شرمنده :cry: :cry: :cry:
شما راست ميگي ديگه زيادي از حدش شوخي كرديم :(
معذرت

علي

azita

Member
سلام

آقا مجيد اگه منطورتون من هستم كه به اصلا من همچين آدمي نيستم كه سريع بهم بر بخوره :lol: :lol: ولي شما چطور ؟؟؟؟ :افه:
راستي Scorpio و MPStan هم كم اوردن :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
تركن ديگه :lol: نترسين بابا آقا مجيد دسترسي شما رو نمي بنده :lol: مگه نه آقا مجيد :arrow:
راستي من اصليتم مثل Shakira هستش :wink: :wink:

الازيتا بن المحمد :)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
نه آزيتا جان به من بر نخورد..
همونطوري كه قبلا گفتم آدم با جنبه اي هستم و به اين راحتي ها بهم بر نميخوره :wink:

اما توي سايت از همه نوي افراد هستند ممكنه اونها ناراحت بشند

مجيد

saman_sweden

Active Member
دوستام براي من همه طايفه ها و مليتها همه مهم و ارزشمند هستند به غير از تازيان(عربهاي سوسمار خوار) كه از تمام عربها نفرت دارم

iRWEBDES

Active Member
azita گفت:
سلام

آقا مجيد اگه منطورتون من هستم كه به اصلا من همچين آدمي نيستم كه سريع بهم بر بخوره :lol: :lol: ولي شما چطور ؟؟؟؟ :افه:
راستي Scorpio و MPStan هم كم اوردن :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
تركن ديگه :lol: نترسين بابا آقا مجيد دسترسي شما رو نمي بنده :lol: مگه نه آقا مجيد :arrow:

آزيتا خانم
ما كم نياورديم
و نميترسيم كه دسترسي ما قطع بشه
ولي درك كرديم كه زشته
از هر شهرستاني كسي تو اين سايت عضو هست مبادا به عزيزان ديگه بر بخوره
منم مثل آقا سامان از عربها نفرت دارم
اما همه ي ايرانيها رو هر جا كه باشند دوست دارم :wink:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
آقا قربون دستتون :wink: :oops:

(آخرش ما نفهميديم اين تايتانيك مرد بود يا زن بود :roll: :wink: :lol: )

مجيد

MrMohi

Active Member
azita گفت:
سلام

...پس شما لبنانی هستین .ضمناً شما با شکیرا نسبتی هم دارین؟ اگه فامیل هستین میشه سفارش ما رو هم بکنین که بریم یه دهن تو هالیوود بخونیم ...صدام هم خوبه ها ...یهو دیدید کارم هم گرفت رفتم فیلم
تایتانیک 2 رو هم بازی کردم...ِِِ
ضمناً شما بهتر بود که نامتون رو مینوشتیدِ

الازیتا بنت المحمد

pasargad-ir

Active Member
Re

سلام

تاپيك خوبي بود ولي بهتره ديگه تمومش كنيم.

شايد به كسي بربخوره.

مرسي

mahyar_nel

Active Member
MrMohi گفت:
azita گفت:
سلام

...پس شما لبنانی هستین .ضمناً شما با شکیرا نسبتی هم دارین؟ اگه فامیل هستین میشه سفارش ما رو هم بکنین که بریم یه دهن تو هالیوود بخونیم ...صدام هم خوبه ها ...یهو دیدید کارم هم گرفت رفتم فیلم
تایتانیک 2 رو هم بازی کردم...ِِِ
ضمناً شما بهتر بود که نامتون رو مینوشتیدِ

الازیتا بنت المحمد
اقا منم از عربا بدم مياد راستي منم فاميل امينم هستم :wink:

Scorpio

Member
سلام به همه دوستان كه هر جايي از ايران زندگي ميكنن :wink:

آقا مهرداد ، مهيار ، سامان ، مجيد و.... اينجا يه بحثي شروع شد و جنبه شوخي داشتش و فقط قصدم اين بود كه يكم از حالت خشكي در بياد :wink: وگر نه اينقدر كش نميدادم ..... شروع كننده هم من بودم :( عذر ميخوام ... ولي يه خواهشي كه دارم اينه كه اين بحث رو تموم كنيم و ديگه كسي رو مسخره نكنيم... من از همه دوستاي ترك ، عرب و عجم ،‌ لر ، كرد و.... عذر خواهي ميكنم .... اصلا همچين قصدي نداشتم
شرمنده

مخلص همه ملتم

علي

mahyar_nel

Active Member
اقا شما راست مي گيد
دمت گرم يكم سر حال امديم ولي راست مي گي بحث و تموم كنيم بهتره

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا