یه سوال در مورد اتوران

saka

Member
سلام ... من یه اتوران ساختم که وقتی اونو رو سی دی می برم ورایت می کنم چند تا مشکل پیش میاد یکی اینکه وقتی سی دی رو داخل درایو میزارم اتوران به صورت اتوماتیک با لا نمی یاد و وقتی هم روی درایو دابل کلیک میکنم یه پنجره باز میشه ومیگه برنامه ای رو برای اجرای اتوران انتخاب کن حالا اگر هم توی محتویات سی دی برم
و اونو از اونجا اجرا کنم باز می شه ولی برنامه هاش اجرا نمی شه من تا اونجایی که می دونم آدرسهاشو درست دادم حالا اگه شما واقعا برای من راه حلی دارید خواهشا بگید چون من اونو با زحمت ساختم وبعد از چند ماه تمومش کردم خیلی ممنون اگه میدونید سریعتر بگید ممنون

آخرین ویرایش:

Little-Demon

Well-Known Member
فایل Autorun.ini رو چک کردین ؟
کامل و درسته ؟ از چه نوع آدرس هایی استفاده کردین ؟
آیا قبلا سابقه داسته ؟
به تازگی هیچ مشکل کوچکی داخل ویندوزتون به وجود نیومده ؟
سی دی به درستی رایت شده ؟
و . . .

این ها همه سوالاتی اند که میشه از مطلب شما برداشت کرد حالا برای همشون جواب دارین ؟

یعنی همشون رو چک کردین؟

مخصوصا ویندوز رو . . . . . چون من هم یه بار این بلا به سرم اومده تا حالا . .. . . . . و با نصب ویندوز جدید حل شده

silvercover

کاربر متخصص
دوست عزيز لطفا عنوان تاپيك رو اصلاح كنيد.
در غير اينصورت پست شما و ساير پاسخ ها پاك خواهد شد.

با تشكر.

Little-Demon

Well-Known Member
سیلور جان میشه بگید چرا؟ این که تقریبابا متن داخل اون هم خوانی داره . ....!!!!!!!!!!!!

silvercover

کاربر متخصص
عنواني رو كه شما الان ميبيني بنده خودم اصلاح كردم. عنوان قبلي نا مناسب بود.

h0sein

New Member
اسمی رو که برای پروژت گذاشتی چیه ؟
اینو برای این می پرسم که بعضی از اسم های 2حرفی رو نمتونه بطور خوکار اجرا کنه برای امتحان اسم پروژه رو
1بزار ببین درست میشه یانه
برای مشکل اجرا نشدن برنامه ها از روی سی دی هم باید بگم به نظرم آدرس ها رو اشتباه می دی
یکی از ادرس ها رو بنویس ببینم درست است یا نه
فایل اتوران رو هم باید تو ریشه ی اصلی سی دی بریزی
امیدوارم مشکلت حل بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا