sadismi_10
Member
دوستان ممنون
پس من فعلا با دریم ویور کار میکنم تا ببینم موقعی که نوبت به php رسید باید چیکار کنیم
با تشکر
پس من فعلا با دریم ویور کار میکنم تا ببینم موقعی که نوبت به php رسید باید چیکار کنیم
با تشکر
ممنونبذار منم یه چیز بگم :
Html بیشتر از همه احتیاج به تمرین داره تا یاد گرفتن به نظر من کتاب رو که خوندی درکنارش تمرین کن تا عملی یاد بگیری
بعد که احساس کردی یاد گرفتی روی کاغذ یه طرح وب سایت بکش و بعد سعی کن اون رو بیاری رو وب .
بعد برای ساختن ظاهر حرفه ای سایت فتوشاپم باید بلد باشی تا بتونی از تگ img در html و background در html و css استفاده کنی.
Php بیشتر برای ریزه کاری های وب استفاده میشه البته بستگی به نوع سایتت داره
جاوا اسکریپت هم میتونه افکت های جالبی رو و امکانات فوق العاده از جکله پویا سازی سایت رو بهت بده
با تشکرمی تونی بری تو میهن بلاگ یا بلاگفا تو راهنمای کدهاشون ، قسمت نمونه کد قالب رو مطالعه کنی همه چیز بطور مجزا مشخص شده
راه بعد اینه که بری و همون سورس سایت ها رو باز کنی و اون رو در notepad با فرمت .html ذخیره کنی بعد open with : Notepad کن اونو تا بتونی کدش رو تغییر بدی
حالا کد رو تغییر بده و فایل رو save کن فایل notepad.html رو با اینترنت اکسپلورر باز کن ببین اون تغییری که تو notepad دادی چی رو تو این عوض کرده یا راه بعدی
برای شروع html بهتره بدونی قسمتی که ظاهر سایت توش نشون داده میشه بین تگ ها <body> و <body/> است
بعد می تونی کد زیر رو برای نمایش مطالبت توی یک کادر استفاده کنی
<div align=center>
اینجا تگ div بیانگر یک محوتطه است
و خصیصه align بیانگر مکان این محوطه است که میتونه شامل right left center باشه
سایر خصیصه ها عبارتند از :
Background بیانگر پس زمینه محوطه
dir چیدمان محوطه مانند ltr و یا rtl
style برای تعریف css دایو
width بیانگر طول محوطه
height بیانگر عرض محوته
font-face بیانگر فونت محوطه
font-size بیانگر سایز فونت
البته اینها تو css پیاده شن خیلی بهتره
border بیانگر میزان مطوط مرزی محوطه
و خیلی تگ ها و خصیصه های دیگر
مثلا باید تگ دایو رو همراه خصیصه هاش <div> بنویسی و بعد محتویاتی که باید تو محوطه باشه رو بنویسی
و بعد تگ رو ببندی یعنی پایان محوطه که دایو باید بره بین <div/>
<div>
content
<div/>
آخه یکی از بچه ها گفت تا جایی که میتونی از ادیتور استفاده نکنmicro soft front page رو دانلود کن +2008 phpdesigner نصب کن (پیشنهاد) راحت و آسوده ادیت کن و کد بنویس
php بیشتر برای ریزه کاری های وب استفاده میشه البته بستگی به نوع سایتت داره
جاوا اسکریپت هم میتونه افکت های جالبی رو و امکانات فوق العاده از جکله پویا سازی سایت رو بهت بده

حالا موندم واسه اینکه روش مطالب رو پیاده کنم از ادیتور استفاده کنم یا همون کدنویسیه دستی
آخه با کد نویسی نمیدونم چه طوری باید متن ها رو وارد کنم(کدش رو میدونم اما جاگذاریشو نمیدونم)

منظورت از کدنویسی دستی و غیر دستی چیه ؟حالا موندم واسه اینکه روش مطالب رو پیاده کنم از ادیتور استفاده کنم یا همون کدنویسیه دستی
کد رو با دست می نویسن خب

من اگه بخوام مکان دقیق اون متن ها رو مشخص کنم باید چیکار کنم؟
مثلا من توی قالبی که با فتوشاپ طراحی کردم یه قسمت داره مثل بقیه سایت ها که قراره توش متن قرار بگیره
حالا بدون ادیتور چطور باید دقیقا نوشته ها رو روی عکسی که میخوام قرار بدم؟[/
QUOTE]
دوست من ، با این سوالات مطمئن شدم که کتاب رو نخوندی !!!! خواهش میکنم کتاب رو بخون !
editor که معجزه نمیکنه و نمیگه که متن رو کجا وارد کن کجا نکن !!
ادیتور فقط کمک میکنه تا راحت برنامه نویسی کنی ، مثلا کدها رو رنگی میکنه تا خطای چشمی نداشته باشی و موقع تایپ عبارات رو
پیشنهاد میده تا راحت تایپ کنی و ...
micro soft front page رو دانلود کن +2008 phpdesigner نصب کن (پیشنهاد) راحت و آسوده ادیت کن و کد بنویسچرا الله یارآخه یکی از بچه ها گفت تا جایی که میتونی از ادیتور استفاده نکن
چرا front page رو پیشنهاد میکنی که دیگه تولید نمیشه !!!! آخه چرا
php Designer هم فقط به درد php میخوره بهترین ادیتور از نظر من DW هست ، شک نکن دوست عزیز از همین استفاده کن !
اون یکی از بچه ها هم که میگه احتمالا منظورش این بوده که از l مد Design استفاده نکن ( به دلیل توضیحاتی که بالا دادم)
الان تنها توصیم اینه : کتاب رو بخون
با تشکر
مثلا من توی قالبی که با فتوشاپ طراحی کردم یه قسمت داره مثل بقیه سایت ها که قراره توش متن قرار بگیره
حالا بدون ادیتور چطور باید دقیقا نوشته ها رو روی عکسی که میخوام قرار بدم؟
[left]<div style=float:float padding:padding margin:margin>
[/left]

آخه یکی از بچه ها گفت تا جایی که میتونی از ادیتور استفاده نکن
حالا بدون ادیتور چطور باید دقیقا نوشته ها رو روی عکسی که میخوام قرار بدم؟
<div id='test_box'></div>
div#test_box{
float: right;
background: #ccc;
border: 1px solid #000;
width: 200px;
height: 200px;
}
پس چرا سی شارپ یه محیط شی گرا داره (visual studio؟

حمید جان مثل اینکه بی خبری از فرونت پیج بیشتر تحقیق کن در موردش