یه سوال خیلی مهم که در مورد برنامه نویسی php

sadismi_10

Member
دوستان ممنون
پس من فعلا با دریم ویور کار میکنم تا ببینم موقعی که نوبت به php رسید باید چیکار کنیم
با تشکر

microdl

Member
بذار منم یه چیز بگم :

html بیشتر از همه احتیاج به تمرین داره تا یاد گرفتن به نظر من کتاب رو که خوندی درکنارش تمرین کن تا عملی یاد بگیری

بعد که احساس کردی یاد گرفتی روی کاغذ یه طرح وب سایت بکش و بعد سعی کن اون رو بیاری رو وب .

بعد برای ساختن ظاهر حرفه ای سایت فتوشاپم باید بلد باشی تا بتونی از تگ img در html و background در html و css استفاده کنی.

php بیشتر برای ریزه کاری های وب استفاده میشه البته بستگی به نوع سایتت داره

جاوا اسکریپت هم میتونه افکت های جالبی رو و امکانات فوق العاده از جکله پویا سازی سایت رو بهت بده

sadismi_10

Member
بذار منم یه چیز بگم :

Html بیشتر از همه احتیاج به تمرین داره تا یاد گرفتن به نظر من کتاب رو که خوندی درکنارش تمرین کن تا عملی یاد بگیری

بعد که احساس کردی یاد گرفتی روی کاغذ یه طرح وب سایت بکش و بعد سعی کن اون رو بیاری رو وب .

بعد برای ساختن ظاهر حرفه ای سایت فتوشاپم باید بلد باشی تا بتونی از تگ img در html و background در html و css استفاده کنی.

Php بیشتر برای ریزه کاری های وب استفاده میشه البته بستگی به نوع سایتت داره

جاوا اسکریپت هم میتونه افکت های جالبی رو و امکانات فوق العاده از جکله پویا سازی سایت رو بهت بده
ممنون
من یه قالبی با فتوشاپ طراحی کردم
حالا موندم واسه اینکه روش مطالب رو پیاده کنم از ادیتور استفاده کنم یا همون کدنویسیه دستی
آخه با کد نویسی نمیدونم چه طوری باید متن ها رو وارد کنم(کدش رو میدونم اما جاگذاریشو نمیدونم)

k2-4u

Well-Known Member
من پیشنهاد میدم . یک چند تا سایت رو
دانلود کنی . سورس هاشو نگاه
کنی . برسی کنی ببینی چطوری درست
شدن .

sadismi_10

Member
ممنون
اما میشه جواب این سوالمو دقیق بدین؟:

من یه قالبی با فتوشاپ طراحی کردم
حالا موندم واسه اینکه روش مطالب رو پیاده کنم از ادیتور استفاده کنم یا همون کدنویسیه دستی
آخه با کد نویسی نمیدونم چه طوری باید متن ها رو وارد کنم(کدش رو میدونم اما جاگذاریشو نمیدونم)

microdl

Member
می تونی بری تو میهن بلاگ یا بلاگفا تو راهنمای کدهاشون ، قسمت نمونه کد قالب رو مطالعه کنی همه چیز بطور مجزا مشخص شده

راه بعد اینه که بری و همون سورس سایت ها رو باز کنی و اون رو در notepad با فرمت .html ذخیره کنی بعد open with : notepad کن اونو تا بتونی کدش رو تغییر بدی
حالا کد رو تغییر بده و فایل رو save کن فایل notepad.html رو با اینترنت اکسپلورر باز کن ببین اون تغییری که تو notepad دادی چی رو تو این عوض کرده یا راه بعدی

برای شروع html بهتره بدونی قسمتی که ظاهر سایت توش نشون داده میشه بین تگ ها <body> و <body/> است

بعد می تونی کد زیر رو برای نمایش مطالبت توی یک کادر استفاده کنی

<div align=center>

اینجا تگ div بیانگر یک محوتطه است
و خصیصه align بیانگر مکان این محوطه است که میتونه شامل right left center باشه

سایر خصیصه ها عبارتند از :
background بیانگر پس زمینه محوطه

dir چیدمان محوطه مانند ltr و یا rtl

style برای تعریف css دایو

width بیانگر طول محوطه

height بیانگر عرض محوته

font-face بیانگر فونت محوطه
font-size بیانگر سایز فونت
البته اینها تو css پیاده شن خیلی بهتره

border بیانگر میزان مطوط مرزی محوطه

و خیلی تگ ها و خصیصه های دیگر

مثلا باید تگ دایو رو همراه خصیصه هاش <div> بنویسی و بعد محتویاتی که باید تو محوطه باشه رو بنویسی

و بعد تگ رو ببندی یعنی پایان محوطه که دایو باید بره بین <div/>

<div>
content
<div/>

...

microdl

Member
راستی برای کار فتوشاپت باید عکس هات رو دونه دونه سیو کنی تا بتونی ازش استفاده کنی با html

مثلا اگر یک قسمت برای سرچ درست کردی باید دکمه جست و جو رو جدا save کنی پس زمینه فیلد جست و جو رو در صورت وجود جدا سیو کنی و بعد اون ها رو بیاری تو html

ms_1992

Member
من دارم تو کلاس های php مای ای و پرشین اسکریپت شرکت میکنم
Html هم داره
قیمت مناسب + آموزش عالی

sadismi_10

Member
می تونی بری تو میهن بلاگ یا بلاگفا تو راهنمای کدهاشون ، قسمت نمونه کد قالب رو مطالعه کنی همه چیز بطور مجزا مشخص شده

راه بعد اینه که بری و همون سورس سایت ها رو باز کنی و اون رو در notepad با فرمت .html ذخیره کنی بعد open with : Notepad کن اونو تا بتونی کدش رو تغییر بدی
حالا کد رو تغییر بده و فایل رو save کن فایل notepad.html رو با اینترنت اکسپلورر باز کن ببین اون تغییری که تو notepad دادی چی رو تو این عوض کرده یا راه بعدی

برای شروع html بهتره بدونی قسمتی که ظاهر سایت توش نشون داده میشه بین تگ ها <body> و <body/> است

بعد می تونی کد زیر رو برای نمایش مطالبت توی یک کادر استفاده کنی

<div align=center>

اینجا تگ div بیانگر یک محوتطه است
و خصیصه align بیانگر مکان این محوطه است که میتونه شامل right left center باشه

سایر خصیصه ها عبارتند از :
Background بیانگر پس زمینه محوطه

dir چیدمان محوطه مانند ltr و یا rtl

style برای تعریف css دایو

width بیانگر طول محوطه

height بیانگر عرض محوته

font-face بیانگر فونت محوطه
font-size بیانگر سایز فونت
البته اینها تو css پیاده شن خیلی بهتره

border بیانگر میزان مطوط مرزی محوطه

و خیلی تگ ها و خصیصه های دیگر

مثلا باید تگ دایو رو همراه خصیصه هاش <div> بنویسی و بعد محتویاتی که باید تو محوطه باشه رو بنویسی

و بعد تگ رو ببندی یعنی پایان محوطه که دایو باید بره بین <div/>

<div>
content
<div/>
با تشکر
من اگه بخوام مکان دقیق اون متن ها رو مشخص کنم باید چیکار کنم؟
مثلا من توی قالبی که با فتوشاپ طراحی کردم یه قسمت داره مثل بقیه سایت ها که قراره توش متن قرار بگیره
حالا بدون ادیتور چطور باید دقیقا نوشته ها رو روی عکسی که میخوام قرار بدم؟

Allahparast

Member
micro soft front page رو دانلود کن +2008 phpdesigner نصب کن (پیشنهاد) راحت و آسوده ادیت کن و کد بنویس :)

sadismi_10

Member
micro soft front page رو دانلود کن +2008 phpdesigner نصب کن (پیشنهاد) راحت و آسوده ادیت کن و کد بنویس
آخه یکی از بچه ها گفت تا جایی که میتونی از ادیتور استفاده نکن

مثلا من توی قالبی که با فتوشاپ طراحی کردم یه قسمت داره مثل بقیه سایت ها که قراره توش متن قرار بگیره

foranyone

Well-Known Member
php بیشتر برای ریزه کاری های وب استفاده میشه البته بستگی به نوع سایتت داره

php برای ریزه کاری ؟!؟!؟!!؟!؟

php مثل موتور ماشین میمونه که وظیفه ای اصلی برنامه رو بر عهده داره و HTML و CSS بدنه و ظاهر ماشین

رو تشکیل میدن ! اگه php نباشه نمیشه سایتی رو به تنهایی با XHTML و CSS ساخت که پویا باشه !

جاوا اسکریپت هم کارش افکت نیست :

برنامه نویسی وب به دو قسمت client و سرور تقسیم میشه !

اگه بخواین سمت کلاینت ( به عبارتی رو کامپیوتر کاربر کد اجرا کنید ) کد اجرا کنید یا چیزی رو چک کنید یه فرم رو

validate کنید باید از جاوااسکریپت استفاده بشه ! ( یعنی php نمیتونه این کارا رو سمت کلایت انجام بده

چون php سرور اجرا میشه )

جاوااسکریپت امکانات زیادی داره ، خاصیت DOM کوکی ، عبارات منظم .... پس درست نیست بگیم فقط برا یه

سری افکت ازش استفاده میشه :wink:

ببین وقتی یک قالب رو به صورت کاملا عکس ساختی الان وقتشه که تبدیلش کنی به HTML

برای مثال اگه وبسایت یه background داره باید با CSS کدی رو بنویسی که از اون عکس به عنوان

background استفاده کنه ! یا برای منو کدی رو بنوسی که بالای منو مثلا یه عکس تکرار شه و ....

و اما این جملت :

آخه با کد نویسی نمیدونم چه طوری باید متن ها رو وارد کنم

این جمله نشون میده که درسته کتاب رو خریدی ولی ظاهرا اصلا نخوندیش !

دوست من کتاب رو بخونی جواب خیلی از سوالاتت رو میگری:rose:

foranyone

Well-Known Member
منظورت از کدنویسی دستی و غیر دستی چیه ؟:green:کد رو با دست می نویسن خب:green:

من از DreamWeaver استفاده میکنم توش php , و جاوا اسکریپت و CSS و XHTML می نویسم خیلی هم راضیم تا آخر عمرمم ازش

استفاده میکنم اگه پولی هم باشه حاضرم بخرم !

شما هم از این نرم افزار برای کد نویسی استفاده کن ولی دقت کن :

این برنامه تو سه mode کار میکنه : code که فقط کد رو میبینی و نتیجه ی کارت رو تو مرورگر تست میکنی ( بهترین و اصولی ترین

استفاده)

Design : که حالت طراحی رو نشون میده و اگه بخوای یه الامان رو جابه جا کنی خودش به سندت کد مربوطه رو اضافه میکنه (

اصلا توصیه نمیشه چون بعد از یه مدت از کدهایی که نوشتی سر در نمیاری و بی نظم میشه )

و Split که من بازم ازش استفاده نمیکنم و به شما هم فقط حالت اول رو توصیه میکنم:rose:

حالا بدون ادیتور چطور باید دقیقا نوشته ها رو روی عکسی که میخوام قرار بدم؟[/

QUOTE]

دوست من ، با این سوالات مطمئن شدم که کتاب رو نخوندی !!!! خواهش میکنم کتاب رو بخون !

editor که معجزه نمیکنه و نمیگه که متن رو کجا وارد کن کجا نکن !!

ادیتور فقط کمک میکنه تا راحت برنامه نویسی کنی ، مثلا کدها رو رنگی میکنه تا خطای چشمی نداشته باشی و موقع تایپ عبارات رو

پیشنهاد میده تا راحت تایپ کنی و ...

micro soft front page رو دانلود کن +2008 phpdesigner نصب کن (پیشنهاد) راحت و آسوده ادیت کن و کد بنویس
چرا الله یار:cry::cry:

چرا front page رو پیشنهاد میکنی که دیگه تولید نمیشه !!!! آخه چرا :cry:

php Designer هم فقط به درد php میخوره بهترین ادیتور از نظر من DW هست ، شک نکن دوست عزیز از همین استفاده کن !

اون یکی از بچه ها هم که میگه احتمالا منظورش این بوده که از l مد Design استفاده نکن ( به دلیل توضیحاتی که بالا دادم)

الان تنها توصیم اینه : کتاب رو بخون

آخرین ویرایش:

microdl

Member
padding

با تشکر

ببین این متن تو مثل یک عکس میمونه وقتی میره تو <div> حالا باید این عکس رو جابجا کنید

تو حالت عادی بدون استفاده از css تا جایی که من اطلاع دارم باید ;nbsp& رو برای حاشه از کنارین بزاری که به ازای هر یک دونه اش
یک اسپیس فضا ایجاد می کنی و </br> رو برای فاصله از بالا قرار بدی

ولی بهترین کار استفاده از css تو خصیصه style است

در این مورد باید از padding margin float استفاده کنی
padding فاصله داخلی محوطه
margin فاصله خارجی محوطه
float مکان اصلی محوطه
HTML:
[left]<div style=float:float padding:padding margin:margin>
[/left]

حالا float میتونه right left center باشه
margin و padding در حالت کلی حساب میشه ( چی راست بالا پایین )
ولی اگر بخوای اختصاصیش کنی باید عبارت این رو تایپ کنی margin-right یا padding-bottom​

پیوست ها

• padding.jpg
    padding.jpg
    19.4 کیلوبایت · بازدیدها: 5
آخرین ویرایش:

Allahparast

Member
ببین کد نویسی پی اچ پی داخل نت پد برا کسایی هست که آشنایی کامل دارن با توابع ....
سوم در شرط های تو در تو خود پی اچ پی دیزاینر واسط تنظیم می کنه (Tab)
برای پیدا کردن آخر شرط باید N وقت خودت رو بزاری تا پیداش کنی
من پی اچ پی دیزاینر بهت پیشنهاد کردم برای سرعت بیشتر پس چرا سی شارپ یه محیط شی گرا داره (visual studio؟
نمی دونم دریم ویور Run debug (اجرای کدت) داره یا نه ولی من پی اچ پی دیزاینر رو برای همین می خوای
من تاز یک دهم امکاناتش رو گفتم:
دریم ویور مگه مدیریت پروژه داره ؟
ز بانهای دیگری مثل HTML, MySQL, XML, CSS, JavaScript, VBScript, Java, C#, Perl, Python , Ruby را پشتیبانی میکن
این نرم افزار این قابلیت را بر روی کدهای برنامه نویسی زبان های PHP,SQL (MySQL, MSSQL 2000, MSSQL 7,
- توانایی کلاس بندی فایل ها​
- دارای نمودار درختی برای هرچه راحت کنترل نمودن فایل های مرتبط​
- با قابلیت آنالیز نمودن کدهای نوشته شده و Debug نمودن کدها​
- پشتیبانی از Framework
- دارای 17 ویژگی و ابزار مختلف مختص به زبان PHP​
- توانایی پیش نمایش وب سایت​
- دارای کتابخانه از سورس کد های زبان های PHP,phpDocumentor,smary,SQL (MySQL, MSSQL 2000, MSSQL 7, Ingres, Interbase 6, Oracle, Sybase),HTML/XHTML,CSS,JavaScript,VBScript,Java,C#,Perl,Python,Ruby​
- دارای 10 ابزار مجزا از برنامه نویسی همانند Database connection manager , FTP Browser , Application Manager , ...

من فقط پیشنهاد کردم اگه می خوای سریع پی اچ پی رو یاد بگیری برو سراغ پی اچ پی دیزاینر نوت پد این حرف ها همه ماله افزایش دقت در کد نویسی هست

یه سوال دیگه شما توربو سی ++ رو می پسندی یا سی شارپ رو ؟

Allahparast

Member
شرمنده دوستان اسپم شد ، حمید عزیز شما فقط نصب کن منوهاش رو با دقت ببین (اسمارتی ، سرعت ... ) سرعت رو گفتم برای اینکه زند استدیو مفت نمی ارزه شش دقیقه طول می کشه تا لود شه

من همه این ادیتورهای که گفتین رو نصب کردم نمی گم فقط این برنامه این امکانات رو داره هست php rapid php PHP Expert Editor PHP maker ......
من که ازش رازی هستم

حمید جان مثل اینکه بی خبری از فرونت پیج بیشتر تحقیق کن در موردش
اون شب رو زدی در رفتی :green:

peyman1987

Member

از ادیتور که باید استفاده کنی ورنه کجا میخوای کد بنویسی؟ منظور اینه که از قابلیتهای دیزاین ادیتورهایی مثل فرانت پیج ، expression web ، Dream Weaver و بقیه ادیتورها استفاده نکن. در واقع باید اینجوری باشه که تو از ادیتور استفاده کنی و کد خودت رو بزنی نه اینکه کدتو بدی ادیتور برات بزنه.

مثلا همین که یه کادر خاکستری 200 پیکسل در 100 پیکسل درست کنی و بزاریش بالا سمت راست یه صفحه خالی. از ادیتور استفاده میکنی و این کدها رو توش مینویسی:

کد HTML
HTML:
<div id='test_box'></div>

کد CSS
کد:
div#test_box{
    float: right;
    background: #ccc;
    border: 1px solid #000;
    width: 200px;
    height: 200px;
}

خوب شما این کد اسده رو نوشتی و مقصودت رسیدی. کد تمیزه بعدا بخوای ادیتش کنی میدونی چیکار کنی و کلا اشراف کامل به کدت داری.

حالا یه سری از برنامه نویسا میان همین کار رو با حالتهای دیزاین ادیتورها انجام میدن. به همین هدف هم میرسن یعنی اون کادر خاکستری با همون ابعاد میره همون جای صفحه که میخوان ولی وقتی کد رو میبینی تازه میفهمی که حالت دیزاین ادیتورها چقدر احمقانه کد میزنه. حالا این کد توی مرورگرهای مختلف مشکل پیدا میکنه. خود برنامه نویس نمیتونه بفهمه چی نوشته در حالیکه این کار فقط به همین چهار خط نیاز داشت و خوب این جوری کد نوشتن فقط کار انسانه در حال حاضر و هیچ نرم افزاری نمیتونه اینجوری کد بزنه.

برای همینه که بیشتر اصرار میشه که خودت کد بنویسی و نری مثلا از حالتهای دیزاین نرم افزارها استفاده کنی.

peyman1987

Member
پس چرا سی شارپ یه محیط شی گرا داره (visual studio؟

تا اونجاییکه من میدونم کدهایی که ویژوال استودیو هم میزنه مثل بقیه محصولات مایکروسافت تعریفی نداره. بیشتر برنامه نویسای asp حرفه ای که من میشناسم حداقل کد css رو خودشون میزنن.

foranyone

Well-Known Member
microdl عزیز اینجا انجمن PHP هست نه CSS ! دوستمون هم بهتره کتاب رو مطالعه کنن و به جواب همهی سوالاتشون برسن چون با این

سبک آموزش که در پیش گرفتن به هیچ جای نمی رسن :cry:
حمید جان مثل اینکه بی خبری از فرونت پیج بیشتر تحقیق کن در موردش

میشه بگی آخرین ویرایشش کی اومده که من هرچی سرچ کردم همون 2003 رو پیدا کردم ؟:-?

جدیدترین ارسال ها

بالا