یه سوال تکراری

mines

New Member
سلام دوستان
شاید این سوالی که می خوام بپرسم خیلی تکراری باشه
لطف کنید و راهنمایی کنید که چه جوری میشه عکسی رو بعداز پاک کردن حاشیه توی یه بکگراند گذاشت جوری که لبه های تیز نداشته باشه ومصنوعی به نظر نیاد فرض کنید قصد داریم عکسی رو که از کامپیوتر خودمون با دوربین گرفتیم توی یه بکگراند بزاریم ممنون

logical_82

Member
دوست من بهترین کارش استفاده از فیدر هستش :
کلیدهای Alt+Ctrl+D رو بزن بعد به مقدار لازم نصبت به عکس مثلا عدد 3 را بده ! اگر منظورت این نیست بیشتر توضیح بده لطفا

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
اگر منظورت جدا کردن یک قسمت از تصویر هست باید با ابزارهای Lasso این کار رو بکنی.

logical_82

Member
البته چیزی که من گفتم واسه بعد از جدا کردنه که سارا خانم گفتند . یعنی اول جدا کنید و در همون حالت Select از Feather که گفتم استفاده کنید !

mines

New Member
با تشکر از شما دو دوست عزیز این راهی که شما معرفی کردید در عمل درسته اما وقتی حجم کار بزرگ باشه
این راه هم مشکله وهم زمان بر منظور من راهی ساده تر ودر عین حال تمیز تره چون انتخاب کردن با ابزار lasso
نیاز به دقت زیادی داره اگه راه بهتری معرفی کنید ممنون میشم

mohsenshahab

Active Member
فکر نکنم استفاده از فدر زیاد زمان بر باشه
ولی به هر ترتیب شما با انتخاب ابزار مارکیو و دادن فدر به اون میتونی عکست رو انتخاب و حالا محدوده انتخاب شده رو کپی کنی و توی یه لایه دیگه pastکنی.حالا هم لبه هات نرمه هم سختیه خاصی نداره.سوالت همین بود دیگه درست متوجه شدم??????

mostafa_az

Well-Known Member
برای اینکه تو سایز بزرگ سلکت کار تمیز در بیاد باید از ابزار Polygonar lasso tool و با نقطه های تقریبا نزدیک به هم استفاده بشه . البته تو این نوع سلکت ها تو سایز بزرگ نیازی نیست زیاد دقت گذاشته باشین ، فقط کافیه رو پیچ های سلکت یکم دقت بیشتر باشه .
برای نرم شدن گوشه های کار هم همون feather بهترین ابزار هستش . عددی هم که برای feather داده میشه بسته به سایز کار و میزان نرمی که میخواین به سلکت بدین متفاوت هستش و باید خودتون اون رو تعیین کنین .

مخلصیم
مصطفی

جدیدترین ارسال ها

بالا