یه سئوال در مورد تاریخ

milyooner

New Member
با سلام

من دارم یه تقویم طراحی میکنم.

میخوام یه جوری باشه که مثلا خود تقویم تشخیص بده تو این ماهی که هستیم ماه 30 روزه هست یا مثلا 31 روزه.

و بعد من بگم اگر این ماه 30 روز داشت این اتفاق بیوفته و اگر 31 روز داشت فلان اتفاق.

مواردی که در اینجا بیان شده همش از روی تاریخ سیستم حساب میکنه که تا وقتی به روز 30 نرسیده تشخیص نمیده ماه چند روزست.

من میخوام وقتی مثلا وارد ماه 2 شد خودش تشخیص بده ماه الان چند روز داره و مقدارش رو اعلام کنه.

البته پلاگینی در این مورد دیدم اما نمیخوام با پلاگین باشه.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
براي ساخت تقويم و تبديل تاريخ ميلادي به شمسي بدون استفاده از پلاگين ميتونيد از اين نمونه استفاده کنيد (البته اين پروژه کار من نيست، تو همين فروم ميتونيد مبحث کامل رو پيدا کنيد)
به اين پروژه يه نگاهي بندازيد، ايده ي کار دستتون مياد

پیوست ها

• shamsi date.rar
    1.8 کیلوبایت · بازدیدها: 36

milyooner

New Member
دوست ممنونم از شما اما من رای تبدیل تاریخ مشکلی ندارم.

شما به سئوال بنده توجه کنید من میخوام خودش تشخیص بده مثلا ماهی که الان در اون هستیم چند روز داره و اعلام کنه.
ولی سالهای رفته و باقی مونده سال رو حساب میکنه.

"من میخوام وقتی مثلا وارد ماه 2 شد خودش تشخیص بده ماه الان چند روز داره و مقدارش رو اعلام کنه"

در این مورد اگر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.

با تشکر

milyooner

New Member
یه سئوال دیگه هم دارم
مثلا وقتی از CBK_DateNum استفاده میکنیم با تغییر تاریخ ویندوز اونم تغییر میکنه.

من تاریخ رو به شمسی تبدیل کردم اما وقتی زمان تغییر میکنه اون تغییر نمیکنه باید حتما 1 بار برنامه بازو بسته بشه تا تغییرات اعمال بشه چطوری میتونم برای تاریخ شمسی هم کاری کنم که وقتی زمان تغییر میکنه اون تغییر کنه!؟

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
در مورد سوال اول باید بگم ، توی همون تبدیل تاریخ به شمسی ، شما قاعدتا یک متغیر برای ماه دارید دیگه...اگه مقدار این متغیر بین 1 تا 6 بود پس ماه میشه 31 روزه در غیر اینصورت ماه 30 روزست دیگه ، فقط با یک if ساده ...
در مورد سوال دوم ، شما مجبور هستید که اسکریپت تبدیل تاریخ رو هر چند ثانیه و یا دقیقه به صورت تایمر وار اجرا کنید...

تا بعد...!

milyooner

New Member
سامان گرامی با سپاس از پاسخ شما
در مورد سئوال اول من یه کار دیگه گردم مقدار کل روزهای سال رو حساب کردم و گفتم اگر 366 روزه بود ماه 12 رو برابر 30 بگیره و اگر 365 روزه بود برابر با 29 که فعلا مشکلم حل شده.

اما در مورد سئوال 2 منظور شمارو نفهمیدم!؟

نمیشه یه کد گذاشت که مثلا بگیم اگر فلان تاریخ تغییر کرد بقیه تاریخها اتوماتیک رفرش بشه؟
یا دکمه ای گذاشت و بعد از تغییر تاریخ اون دکمه زده بشه تا بدون اینکه برنامه بسته بشه تمام اسکریپتها رفرش بشوند؟!

جدیدترین ارسال ها

بالا