یه درخت کریسمس دست جمعی بسازیم؟

ssevil

Well-Known Member
لا لای لای لا لای لای :oops:
اینم تا اینجا امشب دیگه تمومه
سهیدم فضا شو بسازه می دمش فرشید :oops:
هرکی هر چی ساخته بدو ا بیاره

پیوست ها

• christmas tree1.jpg
    christmas tree1.jpg
    44.8 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • final1.jpg
    final1.jpg
    196.2 کیلوبایت · بازدیدها: 48

ssevil

Well-Known Member
سلوم
تقریبا فضاش تموم شد
فایل و اپلود می کنم می دمش به فرشید
هر کسی هم دوست داره بگه که فایل و براش بفرستم رندر بگیره
بعد همه ی رندر را و با هم می زاریم گالری
فقط بگید که بدونم کیا رندر می خوان بگیرن مرسی
همگی ممنون

ماندانا :rose:فرشید :rose:محمد:rose:بهرنگ :rose:کوروش :rose:احسون :rose:رضا:rose:احسان:rose:سهید:rose:

و همه ی اونایی که کارو دیدن....
مجید:rose: حامد :rose:بهزاد:rose: مایا پاور :rose:بنفشه :rose: mehran coyot :rose:sharini :rose:ممنون بابت پست هاتون

ug3el65nn2pw2ustcaf.jpg

پیوست ها

• christmas tree final.jpg
    christmas tree final.jpg
    37.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • christmas tree final2.jpg
    christmas tree final2.jpg
    56.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9
آخرین ویرایش:

.:. soroosh .:.

Active Member
واو ...
دیگه نتونستم جلوی خودمو بگیرم. تبریک میگم به همگی به خاطر اینهمه کار خوبی که زدن و به خاطر این حس خوبی که این جمعتون بهمون میده و ...
مدلها و تکسچرها و همه چی عالی شدن.
از اول پروژه رو دنبال میکردم و همچنان منتظر ادامش هستم و مطمئنم صحنه نهایی فوق العاده میشه با اینهمه هنر دوستای خوبم تو این انجمن
شاد باشین همتون :rose:

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
خوب من گذاشتم تیر اخر بزنم رندرتون یک چرخش دوربین توش بذارید تا من هم این ذرات براتون درست کنم درخشنده و نورانی بشه:green: (البته اگه دوست داشتید )

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
احساس کردم یه توضیحی نیاز بود که اینجا بگم
بزرگواران اگر پستی که مدل زدم و بعد پاکش کردم, برای این بود, که من مدل ها رو گذاشتم
بعدش یکی از اساتید به من پیام خصوصی زدند و فرمودند که مدل هام سه بعدی و از نظر تخصصی چون 3 ضلعی هست, اشتباه هست, ایشون فرمودند یا نزارم یا درست بزارم...
اینکه مدلهام 3ضلعی شد, از اول اینطوری نبود و من همه کارها رو 4ضلعی زده بودم, اما بنابر دلایلی در هنگام ذخیر شدن, نمیدونم چرا و چطوری همه 3 ضلعی شدن, یعنی اصلا نمیتونستم با مکس باز کنم, مجبور شدم با کد باز کنم و...
اینکه حذف کردم قصد بی احترامی به هیچ بزرگواری رو نداشتم و از این بابت هم شرمنده هستم, دوستان بزرگوار عفو بفرمایید :rose:
فقط و فقط حذف کردم, چون ایشون فرموده بودند یا نزارم یا درست بزارم, که من هم وقت ادیت رو واقعا ندارم
همگی موفق باشید :rose:

آخرین ویرایش توسط مدیر:

جدیدترین ارسال ها

بالا