یادگیری تکسچرینگ

mak3798

Member
دوستان سلام
یه سوال دارم که خیلی کلی هسش اگه از دوستان کسی کمکم کنه ممنون میشم:rose:
من تازه می خوام مبحث متریال دهی رو شروع کنم سوالم اینه که اساسا مراحلی که باید طی بشه تا به جسمی متریال بدی و بعدش بتونی از اون متریال خروجی بگیری چیه؟
در کل همراه بعضی مدلهای آماده عکسهایی هسش که متریال قطعات مدل رو شامل میشه من می خوام مراحلی که در آخر منجر به ساخت این عکسها میشه رو بدونم

mak3798

Member
یعنی کسی نیست لطف کنه جواب منو بده؟
به خدا همه جا رو گشتم ولی هیچی نفهمیدم!
اگه منظورمو متوجه نمیشید ، منظورم اینکه چطور عکسی مثل عکس زیر واسه مدل می سازند؟
لااقل یه لینک بهم معرفی کنید
Iphone5_diffuse.png

saloolix

Member
این کارا با (انرپ) کردن انجام میشه و فوتوشاپ هم باید بلد باشی که مبحث مفصلی هستش با کمی جستجو تو همین انجمن در مورد انرپ میتونی به نتیجه برسی...

madmaster_3d

Well-Known Member
شما این آموزش ها رو ببین که 3 سوت راه بیفتی
http://www.mostafa3d.com/blog/item/charitybox-texturing
http://www.traptcg.com/tutorials/11

یکمی هم توضیح میدم.
اون چیزی که شما میگی اسمش texturing تکسچرینگ یا تکسچر کردن هستش. نه متریال دادن
حالا چی هست مد این که میگی؟

ببین شما مثلا یک sphere یا همون گوی تو مکس درست کردی یا مایا.
حالا ما می خوایم مثلا روش یک عکس 2 بعدی بندازیم. خوب وقتی این کار رو بکنیم عکس 2 بعدی ما روی یک توپ 3 بعدی قشنگ در نمیاد دیگه.
چی کار کنیم قشنگ در بیاد. باید با عمل Unwrap اون توپ رو پوستش رو بکنیم و تختش کنیم که 2 بعدی بشه مثل همون عکسی که گزاشتی
بعد اون عکس 2بعدی خودمون رو تو فتوشاپ روی اون قرار بدیم. بعد تو مکس به قول شما مثل متریال که بهش میدیم. اون رو بهش بدیم
اینجوری عکس 2بعدی ما قشنگ روی اون توپ یا گوی 3 بعدی قرار میگیره

یعنی ما یکجورایی شکل 3 بعدی خودمون رو تختش می کنیم که به صورت 2 بعدی در بیاد. بعد تکسچر های ما هم 2 بعدی هستش دیگه. بعد که تکسچر رو بهش دادیم مثلا تکسچر یا بافت ( پارسیش ) یک چوب. اون رو به جسم 3 دیمون میدیم. به همین سادگی.

بعد باید فتوشاپ رو هم در حد این که بدونی گزینه ها چی کار میکنن یاد بگیری. چون نیاز پیدا می کنی بهش. البته یک سری پلاگین و برنامه دیگه هم هستن که شما می تونی با اونها عمل تکسچرینگ رو انجام بدی ولی فعلا شما با همین مکس یا مایا یاد بگیر

تو سایت cgtutsplus هم یک سری آموزش خوب در مورد texturing داره یا بزنی unwrap تو قسمت search اش می تونی بگردی.
در کل باید صبر داشته باشی و یواش یواش یاد میگیری. اینجوری نیست 2 تا کلیک بزنی . زحمت داره ولی یاد میگیری نترس.

mak3798

Member
دوستان دستتون درد نکنه ممنون که بهم جواب دادین

و شما madmaster_3d عزیز بی نظیری! خدایی هروقت مشکل داشتم درست و حسابی حوابم رو دادی!:rose:
اینو که گفتی با 2تا کلیک نمیشه 9ماه پیشم بهم گفتی و نتیجه اون این شد که تاحالا فقط مدلسازی کار کردم!:wink:
ترسی هم توی کار نیست اون بالایی پشت سرمه
به هر حال دستت درد نکنه
ایشالا که همیشه موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا