یادگیری ایجاد شبکه های ساده چقدر طول می کشه؟

i-php-i

Active Member
من می خوام ابزار و دستگاههایی مثل سویچ، هاب، روتر، فایروال، انواع سوکت و ... که توی شبکه ها بکار می رن رو بشناسم.

همچنین می خوام بتونم یه شبکه ساده راه بندازم.

برای این موارد چقدر باید وقت بذارم و چه منبعی می شناسید؟

jalalmehrdad

New Member
با سلام :

با احترام . من جلال مهرداد هستم. خدمت آقای مدیر سلام عرض می کنم . می خواستم یک سوال عنوان کنم که امیدوارم به جواب برسم. می خواستم بدونم که پسورد مدیر کل شبکه administrator که متصل به سرور می شود چگونه می توان پیدا نمود

i-php-i

Active Member
با احترام . من جلال مهرداد هستم. خدمت آقای مدیر سلام عرض می کنم . می خواستم یک سوال عنوان کنم که امیدوارم به جواب برسم. می خواستم بدونم که پسورد مدیر کل شبکه administrator که متصل به سرور می شود چگونه می توان پیدا نمود
باید سوالتون رو توی یه تاپک جدید ایجاد کنید. اینطوری نه شما به جواب می رسید و نه من !

Cisco

مدیر انجمن
من فکر می کنم شبکه بر خلاف وب تنها راه یادگیریش به طور پایه کلاس های آموزشی در دانشگاه باشه .
ولی اگر می خواید ساده تر یاد بگیرید من سی دی آموزش Network trainer از محصولات شرکت صنوبر (فکر کنم) منبع خوبی باشد .
هم چنین به صورت عملی کار کنید.
موفق باشید.
علیرضا

i-php-i

Active Member
من فکر می کنم شبکه بر خلاف وب تنها راه یادگیریش به طور پایه کلاس های آموزشی در دانشگاه باشه .
مشکل همینه که نمی تونم بعد از خوندن کتاب بگم که شبکه رو یاد گرفتم !

بنظرتون توی خونه چطور می شه شبکه رو بصورت عملی کار کرد؟ مثلا می شه روترهای سیسکو رو خرید؟ قیمتشون چقدره؟

Cisco

مدیر انجمن
با این وضع دلار اگر بخواین تجهیزات بگیرین باید حدودا روی 20 میلیون حساب کنید. در هر صورت اصلا به صرفه نیست. برای همین هم هست که میگم کلاس آموزشی که خودشون تجهیزات داشته باشن.
فکر می کنم جهاد دانشگاهی کلاس داشته باشه .

i-php-i

Active Member
با این وضع دلار اگر بخواین تجهیزات بگیرین باید حدودا روی 20 میلیون حساب کنید. در هر صورت اصلا به صرفه نیست. برای همین هم هست که میگم کلاس آموزشی که خودشون تجهیزات داشته باشن.
واقعا قیمتشون خیلی زیاده. ارزون ترین روتر سیسکو چه قیمته؟
فکر می کنم جهاد دانشگاهی کلاس داشته باشه .
برای عموم آزاده یا باید دانشجو باشیم یا مدرک دانشگاهی داشته باشیم؟
این دوره ها توی چه شهرهایی برگزار می شه؟

Cisco

مدیر انجمن
احتمالا از 900 تومان شروع می شن.
بله فکر می کنم برای عموم آزاده . شمارش رو از 118 بگیرین و در شهر خودتون بپرسید .

i-php-i

Active Member
احتمالا از 900 تومان شروع می شن.
بله فکر می کنم برای عموم آزاده . شمارش رو از 118 بگیرین و در شهر خودتون بپرسید .
فکر کنم شما هم مثل خودم طراح وب هستید ولی به شبکه هم تسلط دارید.

با توجه به تجربه ای که دارید، بنظرتون درآمد طراحی وب بیشتره یا شبکه؟

Cisco

مدیر انجمن
با سلام
مسلما شبکه درآمد بیشتری داره .
هم از لحاظ سختی کار. هم از نظر کمبود نیروی کار در ایران (مخصوصا برای ویندوز سرور) و ...
موفق باشید.

جدیدترین ارسال ها

بالا