گفتگو و ارسال سوال پيرامون تايپيك آموزش php

dishlame

Member
ببخشید ، کاربرد return رو متوجه نشدم، برگرده یا برنگرده چه فرقی می کنه؟ بر فرض ما در آخر می خواهیم چاپش کنیم که به نمایش در بیاد دیگه،پس چرا از اول از همون echo استفاده نکنیم؟

dishlame

Member
اگه بخواهیم چاپ کنیم این جوری می شه:
<?php

function sum($a,$b){
$c=$a+$b;
return $c;
}
$sum=sum(4,3);
echo "$sum";
?>​

طولانی میشه که(این بهتر نیست؟) :

<?php

function sum($a,$b){
$c=$a+$b;
echo $c;
}
sum(3,4)
?>

فهمیدم چی شد ! ولی اگه میشه یه مثال از کاربرد return بزنی، ممنون می شم

آخرین ویرایش:

Masoud1365

مدیر انجمن
شما فرض رو بر این گذاشتی که در آخر چاپش کنی ! حالا فرض رو بر این میزاریم که در آخر با یه عددی جمع بشه و چاپ بشه ! ( در کل بخواهیم بعدش یه محاسباتی روش انجام بدیم ! ) حالا کاربرد return بهتر مشخص میشه :green:

dishlame

Member
چرا تابع lcfirst عمل نمی کنه؟ می نویسم error میده ! مثل ucfirst می نویسم، حرف اول رو هم بزرگ می کنم، ولی بازم نمی شه

dishlame

Member
تابع for آرگومان سوم چطوری باید عدد بدی؟ باید مساوی باشه؟ + باشه؟! مثلا می خواهیم 2 تا 2 تا بره بالا

Milad

Well-Known Member
PHP:
for ( $i=0;i<=10;$i+=2){
//code
}

یا

PHP:
for ( $i=0;i<=10;$i=$i+2){
//code
}

انشاالله به زودی ...

dishlame

Member
1. متون و اعدادي كه ما بين علامت " " قرار گرفته و در يك متغير ريخته ميشند به عنوان يك رشته در نظر گرفته ميشند و php اون ها رو به ديد رشته نگاه ميكنه .

2. اگر متغيري رو بين كوتيشن قرار بديدم به ديد رشته در نظر گرفته ميشه نه متغير .

من نگرفتم چی شد ! یه جا گفتی که دابل کوتیشن به صورت رشته در نظر می گیره یه جا هم گفتی که کوتیشن دوست عزیز، یه توضیح می دی؟

felix

Member
1. متون و اعدادي كه ما بين علامت " " قرار گرفته و در يك متغير ريخته ميشند به عنوان يك رشته در نظر گرفته ميشند و php اون ها رو به ديد رشته نگاه ميكنه .

2. اگر متغيري رو بين كوتيشن قرار بديدم به ديد رشته در نظر گرفته ميشه نه متغير .

من نگرفتم چی شد ! یه جا گفتی که دابل کوتیشن به صورت رشته در نظر می گیره یه جا هم گفتی که کوتیشن دوست عزیز، یه توضیح می دی؟
با اجازه اساتید
PHP:
$a=2;
echo "$a"; // 2
echo '$a'; // $a
در php وقتی "" میزاری به طور پیش فرض دنبال متغییر میگرده اگ ه بود بجاش مقدار او متغیر رو میزاره
اما اگه ' ' بزاری دیگه php نگاه نمیکنه شما چی نوشتی همه رو چاپ میکنه
خروجی خط اول 2
خروجی خط دوم $a

dishlame

Member
لازم هست تا همراه با php ، کنارش html رو هم یاد بگیرم، یا اول مسلط شدم به php بعد برم سراغش. راهنمایی کنی ممنون می شم
راستی منتظر درس بعدیت هستم هنوز

dishlame

Member
اگه داخل "" عدد بزاریم دیگه عدد نیست می شه string درسته؟

اوکی شد !

آخرین ویرایش:

felix

Member
اگه داخل "" عدد بزاریم دیگه عدد نیست می شه string درسته؟

اوکی شد !

نه نشد
ببین من وقتی میخوام به جای یک متغیر مثلا در دستور echo مقدارش قرار بگیره از " " مثال
PHP:
echo "$a";
در این مثال من میخام مقدار a چاپ بشه نه کاراکتر $a
اما بعضی اوقات من میخوام کاراتر $a رو چاپ کنم نه مقدارش رو اون موقع از ' ' استفاده میکنم
PHP:
echo '$a';

جدیدترین ارسال ها

بالا